Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolo20

POMOCY

Polecane posty

Gość lolo20

Moja dziwczyna podejzewa ze jest w ciazy a ja nie jestem pewnien czy ze mna.Jestem z na bardzi krutko ona twierdzi ze zaszla wtedy jak sie z nia pierwsz raz kochalem.Tak ale ona wtedy byla zaras po okresie a ja slyszalem ze kobieta zaras po okresie ma dni nie plodne. Czy to mozliwe ze zaszla wlasnie wtedy?

Gość pewnie ze tak
mozliwe-ale nie pewne

Gość było w analu konczyc

Gość pomocnadłoń
Trzeba było wcześniej myśleć. Jak mamy Ci teraz pomóc ..... usunąć??? :O

Gość lolo20
czyli to mozliwe jest tak a jak jest przed okresem dzien dwa dni

Gość zboczona starucha
Nikt nie może wiedzieć że jest akurat 2 dni przed okresem, bo czasami zdarzają się odchyły. U mnie cały rok mogło być jak w zegarku a raz do roku przerwa 40 dni. Tak więc nigdy nic pewnego, a metoda na kalendarzyk to wielka lipa.

Gość pomocnadłoń
Czy ty jesteś chory? Człowieku, jak myślisz, od czego są te wszystkie wpadki? Właśnie przez nieznajomość tematu. Można zajść w każdy dzień, nawet w okres jak się coś w organizmie pochrzani. Od tego są środki antykoncepcyjne, prezerwatywy i szklanka wody zamiast.....jak ktoś nie dorósł. Przemyśl....

Gość pomocnadłoń
....albo nie myśl ..... pytaj jak coś chcesz wiedzieć, może chociaż się czegoś dowiesz na przyszłość.

nie daj sie zmusic do slubu. poczekaj az urodzi, zrob test i wtedy podejmiesz decyzje. moze jestem wredna ale moja kolezanka z podstawowki tak wlasnie wrobila faceta w dziecko, ktore ostatecznie ma ojca nieznanego...

Gość lolo20
ok ale ona twierdzi ze krudko przed i zaras po okresie ma sie wlansie naj bardziej plodne dni to prawda?

Gość pomocnadłoń
Krótko przed i krótko po, to właśnie najmniej płodne dni. Jeśli ona tak twierdzi, to albo jest naprawdę głupia, albo chce Ci to wmówić i wrobić Cię w dzieciaka, który nie jest Twój. Teraz już wiesz mniej więcej, więc zaskocz ją choć minimum wiedzy, sam zobaczysz czy będzie zmieszana, jak zareaguje na to.

Gość pomocnadłoń
Być może ..... zresztą wiele rzeczy na to wskazuje. Ale skoro ktoś zadaje tak głupie pytania, to może warto jednak odpowiedzieć .... może się czegoś nauczy.

Gość pomocnadłoń
Ja też, ale odezwała się we mnie nieodparta chęć niesienia misji :P

sam okres juz jest plodny a po okresie juz w ogole powodzenia tatusiu

z publikacji jakie mialam okazje czytac wynika ze przed okresem i kilka dni po okresie dni sa plodne:)