Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie ojciec

wpadka czy czysta histeria

Polecane posty

Gość jeszcze nie ojciec

Moja dziewczyna boi się że jest w ciąży choć okres powinna dostać dopiero na 9 godzin 42 min i kilka sekund (jak to sama ujęła), hmm może jest trochę przewrażliwiona, bo od dwóch dni trąbi mi i zadaje pytania czy nic się nie stało. ja sam już zgłupiałem i zacząłem się zastanawiać czy faktycznie coś źle nie poszło. Ale może od poczatku. trzy dni temu dostała bardzo słabego krwawienia, po czym po kilku godzinach przesało i do tej pory nie ma. Przez ostatni mieciąc kochaliśmy się średnio co trzy dni i to czaasami po kilka razy, zabezpieczamy się jedynie prezerwatywą i to dopiero w połowie seansu (bo kto lubi orać w gumiaku). Ale zawsze bez problemów. A teraz moje pytanie czy po pierwszym stosunku w gumce, i umyciu ptaka mydłem z letniej wodzie można się kochać po raz drugi wchodząc na początku bez gumki? Czy jest to duże prawdopodobieństwo że mogła zjaść przez taki numer? Czekam na obiektywne opinie i wasze doświadczenia w tej kwestii. Pozdrawaim

Gość Kamelia....
Nasienie wypływa też przed wytryskiem,więc oczywiście mogłeś zostać tatą-jak tak to GRATULACJE :)

Gość Tytyt
No jasne, nasienie wypłynąć może w każdej chwili, nie tylko podczas wytrysku, ale podczas jak to nazwałeś orania..

Gość oooo=
to mi wygląda na ciążę.

Gość to pijemy za tatusia

Gość jeszcze nie ojciec
A te jej słabe krwawienie co może oznacząć? Czy wogóle coś oznacza?

Gość nawet po umyciu ptaka
w cewce zostają plemniki z poprzedniego wytrysku :D tato :D

Gość pomocnadłoń
Mi też to wygląda na ciążę, ale skoro okresu ma dostać już dziś, to możecie już zrobić test ..... wtedy rozwieją się wasze wątpliwości.

Wiesz co stary, nie życzę Ci źle, ale jak można być takim, sorry za słowo, pajacem. Co to znaczy \"zabezpieczamy się jedynie prezerwatywą i to dopiero w połowie seansu\"? Jak jesteś taki naiwny to proszę bardzo, rób tak dalej aż w końcu zostaniesz kilka razy tatusiem z przypadku. Nie wiem ile macie lat, ale jak już się bierzecie za seks to wypadałoby dorosnąć.

Gość Kamelia....
A swoją drogą to prezerwatywy nawet jeśli cały czas byś ją miał założoną to nie daje 100% zabezpieczenia-tylko trochę ponad80%

Gość waakacje
nie straszcie go tak:) obstawiam-nie jestes ojcem :P ale wiem przez co przechodzisz :D moze lepiej isc po tescik i skonczyc sie stresowac , zycze jednej kreseczki

trochę nasienia zawsze może przebywać w nasieniowodzie i wraz ze śluzem w czasie stosunku lub przed nim nawet możesz zapłodnić. Gratulacje, pozazdrościć wyobrażni!! Dla pewności zróbcie test ciążowy. Nie chcesz \"gumiaka\" to stosujcie pigułki antykoncepcyjne.

Gość jeszcze nie ojciec
Geronimo ale ty nie musisz mi prawic wykładów i wyzywać mnie od pajaca. Ja wcale sobie nie rwe włosów z głowy że ewentualnie zostane tatusiem, kocham swoją dziewczynę a ona mnie a jak wiadomo z miłości róbi się różne rzeczy. I to nie jest dla mnie jakiś dramat. Pożyjemy zobaczymy. Dzięki za wypowiedzi. Pozdrawiam

Gość ja****
są przeciez tabletki po....

Nie ma co wpadać w panikę, ale faktem jest, że takie jazdy kończą się czasami ojcostwem. Jesli nie masz pewności to masz przeciez Postinor. Oczywiście to silna ingerencja w równowagę hormonalną ale to czasami lepsze niż niedojrzałość do bycia \"tatą\". Zresztą możesz zrobić jej test przecież jesteście już 7 dni po ew. zapłodnieniu. Mimo iż testy zaleczają wykonanie go po upłynieciu terminu oczekiwanej miesiączki to jednak możesz zrobic już go terez - zazwyczaj wykazuje prawdę lub po prostu błąd jeśli nie możliwe jest okreslenie czy doszło do zapłodnienia. Nie wiem za co trzymac kciuki ale przyłaczę się do lozy szyderców i kafeteryjnej lozy wolnomulastwa - Daddy :classic_cool:

Gość po przeczytaniu tematu
Hmmmm...no nie wiem, czy nei musisz kupować becika:P

Gość pan
witam, co do wymycia się po stosunku to niczego nie załatwia.plemniki "żyją" do 24 h i ponowny stosunek przy super okolicznościach bez zabezpieczenia może się skończyć ciążą.to raz.dla pocieszenia nie zabezpieczałem się kiedyś z moją byłą Kobietą na poczatku związku i spóżniał sie Jej okres 20 dni-trzy tyg prawie!!!!sytuacja była inna,bo po długiej przerwie okres się musi wyregulować,a do tego co ważniejsze miała bulimie(na szczęscie z tego wyszła,ale organizm sobie rozregulowała na tamten czas).Nie muszę tłumaczyć jak sie ucieszyłem,dgy okazało sie,ze nie gdy zrobiła sobie po dwóch tyg test.powodzenia

Wiesz jak już wchodzimy w sprawy plemników to najpierw trzeba sobie odpowiedzieć na podstawowe pytanie które powoli staje się chorobą XXI wieku - ile jest ich w jednym ml Twojej spermy i jak ruchliwe one są. Bo się może okazać że bedziesz \"orać bez kalosza\" a plonów ani widu ani słychu :)

Gość jeszcze nie ojciec
A jednak jeszcze nie będę tatusiem :) ale co się odwlecze to nie uciecze ;) Pozdro All

Gość guguug
jak mozesz wkladac penisa bez prezerwatywy do pochwy ?PRzeciez to glupota..zawsze moze wyciec plyn przed ekakujacyjny i jestes ojcem..

Gość jeszcze nie ojciec
bez przesady, jak facet dochodzi w 2 minuty to jest to głupota, ale jak potrafi kontrolować podniecenie i kochać się pół godziny to spokojnie kilka minut czystej przyjemności bez gumki jest świetną frajdą. Oczywiście jak zabieracie się za sex to należy brać pod uwagę że można zrobić dziecko, nawet jesli stosujecie antykoncepcję.

Gość jeszcze nie ojciec
to dziwne ale jak kocham się z moim wujkiem nie mam takiego stresu :classic_cool:

Gość jeszcze nie ojciec
Ponadto wujek wogóle nie stosuje prezerwatywy. Mówi, że to przeszkadza mu w "oraniu". Z wujem jesy jakoś tak... mniej stresowo...:classic_cool:

po prostu zróbcie test...wiadmomo ze to duży stres...pozdro ciekawski ...mowisz ze gumke sie zaklada przed ?? my uzywamy w trakcie :) mam córcie 14-letnia i przez ten czas nie mialam wpadki...pozdrawiam