Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YourLife

Do wszystkich ceniących sobie zdrowie i urodę

Polecane posty

Gość YourLife

Czy słyszeliście coś o Klubie YourLife I jego produktach z flavonoidami "Flawon Max" i "Flawon Kids"? Fantastyczna sprawa. Zobacz na: www.yourlife.pl Polecam

Jasne że przejrze... ;) Tylko ja to tak odebrałam nie wiem jak inni..

Gość coś mi to przypomina
poziomy ? punkty ? to cos jak Amway

Gość wszędzie puch
Rozumiem, że według Ciebie dbanie o zdrowie i urodę polega na kupowaniu produktów YourLife ? ;)

No chyba że chcę je się kraść, wówczas kupować nie trzeba :-) A tak poważnie, to rzeczywiście proponuję zwrócić uwagę na te produkty. Są jedną z najlepszych ofert tego typu na polskim rynku.

Gość wszędzie puch
Dzięki Bogu nie stać mnie na kupowanie wyrafinowanych specyfików ;) cóż zrobić, muszę dbać o zdrowie codzienną, rozsądną dietą :p

Dzięki Bogu nie stać...? Ciekawe podejście. Ale cóż - każdy ma swój sposób...

Ale jaja! Czy kobiety już nie interesuje uroda? Świat schodzi na psy...

Gość fantazje
Akwizytorom wstęp wzbroniony. Słowem: Spadaj.

Mąre kobiety robią to co trzeba - ignorują jakichś głupków ktorzy chcą im wcisnąc jakieś gówno...widzę ten topic po raz enty...na szczęscie nikt się na to nie nabiera i bardzo dobrze....:P

kobiety interesuja sie uroda ale NIE u wszystkich sprawdza sie, ze URODA x INTELIGENCJA = CONSTANS wiec moze dlatego wciskanie nam \"cuodwnych\" produktow niewiele osob kreci :-O

Mój Boże! Dziewczyny - dlaczego jesteście takie agresywne? Proponuję wam naprzwdę dobrą rzecz, a wy się rzucacie. Jeśli myślicie że to kit, to dajcie w GOOGLach hasło flavonoidy i poczytajcie. Zresztą każde poważniejsze babskie czasopismo o tym piszy. Ale jak nie chcecie poznać coś, co jest na topie, to macie takie prawo, ale nie musicie rzucać obelgami. Nic złego wam nie zrobiłem.

Gość no i tak
przeciez to znowu zibi reklamuje następne barachło

Gość gdzie o tym
to może powiedz ile to kosztuje :)

Gość reklamuje skubaniec bez krępac
widzę że firmy zaczynają na poważnie traktować fora internetowe jako sposób na raklamę. Niestety - bo takiego spamu jak ten będzie coraz więcej :(

Gość regularnie się tu reklamują
z tym.. a coś co jest na topie - Autorze to na pewno nie spam - w ten sposób nikogo nie zachęcisz do wstąpienia do waszego klubu..

Przepraszam, a co złego jest w tym, że wykorzystuję forum do informowania ludzi o dobrym produkcie? Przecież nawet nazwa forum wskazuje, że ma tu się toczyć dyskusja między innymi o różnych możliwościach dbania o zdrowiu i urodzie. Jeżeli chcecie, to możecie nazwać to reklamą, ale znowuż - co w tym złego? Jestem użytkownikiem tego produktu i jednocześnie uczestnikiem programu zarobkowego Klubu YourLife. Jestem obecny tu ze względu na produkt, ale też w roździale forum poświęconym biznesu i zarabianiu. Tu robię nacisk na stosowanie produktów, tam - na stronę finansową. To chyba normalne i logiczne. Prawda? Jeśli mówić o cenie, to wydatek miesięczny dla jednej osoby może wynosić 150 zł, albo dowolną kwotę w przedziale 0-125 zł. Zależy kogo co interesuje.

Gość czy to jakaś kolejna piramidka
dla frajerów typu "złap jak najwięcej leszczy, bo za każdego leszcza dostajesz punkt i dzięki temu zgromadzisz 10 centów"? Takim ludziom się powinno odcinać dostęp do internetu :o

Dlaczego jesteście tak złośliwi? Czy ja robię wam jakąś krzywdę? Poza tym - czy tradycyjna reklama nie robi się by złapać jak najwięcej \"leszczy\"? Zgadzam się, promowanie produktu YourLife to mój zawód i jeden ze sposobów na zarobek, ale - po raz kolejny - co w tym złego?

Gość przeciez widzisz ze nikt
nie jest zainteresowany a Ty podnosisz topik, poza tym podalas adres strony albo kazalas szukac nam w googlach, moglas przedstawic to jakos rzeczowo na forum a Ty tylko pytasz "co w tym zlego?" a ja pytam "a co dobrego?"

I jeszcze jedno. Nie zachęcam was korzystać z jakichś \"piramid\" czy czegokolwiek. Proponuję wam przyjrzeć się dobremu nowemu produktu na polskim rynku, jeśli oczywiście zamierzacie zachować mocne zdrowie i młodzieńczą urodę. Jestem gotów także odpowiedzieć na ewentualne powstałe pytania i wyjaśnić wątpliwości.

Gość to jest forum
My jesteśmy zaśmiecani w życiu wystarczającą ilością upierdliwych reklam. A forum służy do innych celów niż reklama. Jeśli w ogóle jest tu reklama to patrz powyżej, ale jeśli chodzi o treść tematów to z tego co mi wiadomo to moderatorzy usuwają tu spamy i dziwie się że w ogóle ten topik nie został jeszcze usunięty :O

To nic nadzwyczajnego. Na firmowej stronie jest masa informacji o produktach. Więc po co mam to przepisywać? Google proponuję, by uniknąć oskarżeń, że wciskam nikomu nie znany kit. No i na sam koniec. Jestem tu właśnie by odpowiedzieć na pytania. Zadawajcie, jestem do dyspozycji.

Przepraszam, ale trochę bez sensu. NA każdym temacie spotkamy informację o tym, że ktoś stosuje taki czy inny sposób radzenia z pewnymi problemami. Bardzo często padają nazwy kosmetyków, leków, firm czy sklepów. Czy to nie jest reklama, lub też kriptoreklama? Założyłem temat by omówić z zainteresowanymi jeden z moim zdaniem najlepszych produktów własnie do pielęgnacji zdrowia i urody. Co was tak wkurza? Przecież nikt nie zmusza was pod pistoletem czytać moje wypowiedzi, jeśli was to nie interesuje. Mnie na przykład nie interesują damskie ciuszki, ale ja nie każę ludziom omawiającym taki temat wynosić się z forum!