Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YourLife

Do wszystkich ceniących sobie zdrowie i urodę

Polecane posty

Gość ale ten zibi głupi
i co nie ma chętnych na herbatki? rozstaw swoj kram na dworcu, tam znajdziesz wiecej frajerów

Gość chorowita
ja cenię sobie zdrowie, mam policystyczne jajniki i nie chce mi spasc prolaktyna, macie cos w swojej ofercie dla mnie?

Gość ja sie tam nie piernicze
chorowitka-no suplmentami beda Cie wspierac bo czymze innym :-) co do zibiego to byl to naprawde Zybi 33- klamca, manipulator, naciagacz o bardzo zmiennym wyksztalceniu od technika masazysty po lekarza medycyny naturalnej (zaleznie od topiku a nawet fragmentow topiku) wyjatkowy okaz gatunku meskiego o niepodrabialnym stylu, ortografii i gramatyce :-P jak ktos chce zobaczyc Zybiego ugotowanego na miekko, rozdeptanego i rozmazanego po scianach to polecam topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3434081

Gość chorowita
wiem ze suplementami ale moze są dobre jakosciowo i pomogą lepiej od chemicznych lekarstw

W zasadzie, to o czym tutaj mówię nie jest środkiem leczniczym, raczej profilaktycznym. A więc, Flavonem się nie wyleczysz, ale możesz zatrzymac rozwój choroby. To jest pewne. Jeśli zaś mowa o leczeniu suplementami, to należałoby sięgnąć po produkty tak zwane kierunkowe. O tym równiż możemy porozmawiac, ale nie tu. Odpisz na mój mail, porozmawiamy konkretnie. Klub YourLife \"kierunkami\" się nie zajmuje. Przynajmniej na razie.

Gość chorowita
a to szkoda bo myslalam ze masz na składzie jakis cudowny lek zibi

Mój Boże, rzeczywiście w tym kraju dzieje się coś niedobrego. Jak przeglądam cały ten topik, to mam wrażenie, że jestem na wycieczce w szpitalu psychiatrycznym. Czy was aż tak bawią te idiotyczne zagrywki? Zachowujecie się jak 5 letnie dzieci. Tylko że tym trzeba wybaczyć, bo są jeszcze na wczesnym stadium rozwoju, ale wy...! Wygląda na to, że też tam się zatrzymali.

Gość chorowita
tak trzeba walczyc z takimi jak ty ktorzy chcą wcisnac kit w takim biednym kraju jak Polska wyjedz do Palm Springs i tam szukaj bogatych frajerów

Gość chlopie skoro twierdzisz
ze zespol policystycznych jajnikow czyli chorobe o podlozu hormonalnym mozna zatrzymac przez suplementy no to kto normalny Ci uwierzy?? Skoro nikt nie chce Twoich suplementow i nie podoba Ci sie ten "szpital psychiatryczny" to spadaj do Zybiego i innych oszolomow i probuj zbijac kase na zdesperowanych, ciezko chorych ludziach :-o

Mieszkańcom Wrocka i okolic przypominam - jest mozliwość bardzo niedrogo zrobić kompleksowe badanie stanu całego organizmu. Zapraszam.

Gość a jakie to są badania
i ile kosztują?

Tak jak podałem wyżej - są to kompleksowe badania najbardziej nowoczesnym urządzeniem INTROSPECT. Pozwala ono wykryć nawet głęboko ukryte stane zapalne czy na przykład zmiany nowotworowe. Wykrywa też alergeny, pasożyty, grzyby i inne drobnoustroje. Po badaniu można stwierdzić jakie schorzenie od czego powstało o dokąd doprowadzi jeśli nic nie zrobimy. Dobiera też automatycznie najbardziej skuteczne leki czy inne metody terapeutyczne. po badaniu dostaje się wydruk z obrazkami poszczególnych organów czy układów oraz lista diagnozy. Do końca marca obowiązuje cena: normalnie - 100 zł dla rencistów i emerytów - 80 zł Od 2-go kwietnia odpowiednio - 150 i 120 zł.

Gość upupup

A tak na marginesie - niektórzy za to \"gówno\" nagrody Nobla dostają. I co wy na to?

Gość a nas to ********
ale przypomnij koneicznie meiszkancom wrocka i okolic ze jest mozliwosc zorbic sobie kompleksowe badania za bardzo niska cene :-P

Mieszkańcom Wricława i okolić przypominam o unikatowej możliwości zrobienia sobie Kompleksowego badania całego organizmu. Metoda jest poza konkurencją do wszystkich znanych dziś metod stosowanych w medycynie. Koszt badania ti jedyne 100 zł. Ta cena obowiązuje WYŁĄCZNIE do końca marca. Od pierwszego kwietnia ta cena wzrasta do 150 zł. Wówczas wprowadza się też Program partnerski.

Gość no grzeczny chlopiec
przed snem taki obowiazkowy :-)

Gość koniec świata
jesteś jak katarynka ;)

Gość i za to go kochamy -P

Gość przypominam ze jest mozliwosc
Mieszkańcom Wricława i okolić przypominam o unikatowej możliwości zrobienia sobie Kompleksowego badania całego organizmu. Metoda jest poza konkurencją do wszystkich znanych dziś metod stosowanych w medycynie. a i to za to ten Nobel? hahaha ile jeszcze razy chłopie bedziesz truł o tych badankach? hahaha ja wole zrobic sobie badania na NFZ i w normalnych przychodzniach a nie w jakiejs podejrzanej firmie ktora zatrudnia szamanów i innych oszołomów, wezcie sie sami badajcie tym gówienkiem

Dziękuję za dobre słowa! Do nieuważnych czytelników tego topiku. Nobla dali za rozpracowanie zagadnienia FLAVONOIDów. Te flavonoidy są podstawowym składnikiem naszego produktu Flavon Max i Kids. Czyli, my stosujemy coś, co obroniło się na najwyższym we współczesnym świecie poziomie. Sprzeciwianie się tym faktom to nic innego jak kopanie się z koniem. Jak ktoś uporczywie trwa w zaprzeczeniu oczywistych faktów, to robi dużą szkodę swojemu wizerunku. Jak ktoś ma wątpliwości co do treści tych moich wypowiedzi, to odsyłam go do dobrych wyszukiwarek internetowych, gdzie podając hasło FLAVONOID mogą sprawdzić niektóre fakty. Jeśli zaś mowa o badaniach, to za tę metodę jeszcze Nobla nikt nie dostał, ale w przyszłości - kto wie ... Metoda była wielokrotnie sprawdzana w wielu krajach na wszystkich prawie kontynentach. Jeszcze do nie tak dawna była dostępna tylko dla wojskowych pilotów i kosmonautów. Tylko dzięki rozwoju komputerów i odtajnieniu niektórych tajemnic wojskowych stała się ogólnie dostępna. I co wy na to?

Gość O ja piernicze
i my tez mamy mozliwosc skorzystania z odtajnionych tajemnic? dzis nie zasnę

Gość O ja piernicze
ja się kopię z koniem i szkodzę swemu wizerunku buhahah:P

Uważasz, że to śmieszne? Myślę że zajakieś 10-15 lat to już przestanie cię bawić. Wtedy - gwarantuję ci - powiesz sobie w duchu: kurde, gość miał rację. I wtedy sięgniesz po te rzeczy, ale będzie ci to kosztowało kilkadziesiąt razy więcej. Teraz już możesz się śmiać.

Gość o ja pierniczę
hihihi hehehe hahaha chłopie wystarczy dobrze się odzywiac i nie trzeba spozywac zadnych wynalzków, ktore ktos wymyslił po to zeby zbijać kasę

No to może podasz tu jakis przepis na dobre odzywianie sie? Jestem bardzo ciekaw.

Gość o ja pierniczę
pewnie ze mogę ale zaraz napiszesz ze zle sie odzywiam i powinnam jesc wasze produkty hehe a wiec tak: ciemne razowe pieczywo, chude wedliny, chudy nabiał, mleka mało, wiecek kefirów, warzywa, trochę owoców, miód, czasami cos słodkiego, rzadko ziemniaki, makarony i ryz

Tak się odzywia wieksza część społeczeństwa. A czy zadawałaś sobie pytanie - dlaczego ta właśnie część społeczeństwa ma tyle problemów ze zdrowiem czy też z wyglądem? Gdybyś dała sobie trudu poczytać, sprawdzić pewne rzeczy to wiedziałabyś, że recepty (również podane przez ciebie) na zdrowie od naszych prababci - z całym szacunkiem do ostatnich - nam już nie pomagają. Zyjemy w innym świecie! No i na koniec. Te wszystkie suplementy nie zostały wymyślone by zbierać kasę, lecz były odpowiedzią na ogromne zapotrzebowanie masy kudzi nie radzących z problemami zdrowotnymi środkami medycyny farmakolgicznej. Podejrzewam, że masz nie wiele lat i nie znasz się na podstawowych zasadach wolnego rynku. Nie obraź się, ale wszystko wskazuje na to, że po prostu powtarzasz usłyszane gdzieś, nie zbyt inteligentne, opinię.