Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YourLife

Do wszystkich ceniących sobie zdrowie i urodę

Polecane posty

Gość postronny
Dla leniwych lub nieudolnych internautów cytat dot. flavonoidu, wzięte z Googli : Kuracja dla dojrzałej i wysuszonej skóry. (Facial Treatment for Dehydrated Aging Skin) Rejuvi w inteligentny sposób wykorzystuje połączenie podstawowych produktów do pielęgnacji dojrzałej i wysuszonej skóry. Kuracja ta w skuteczny sposób prowadzi do nawilżenia, odżywienia i przywrócenia skórze odpowiedniej równowagę. Produkty profesjonalne podstawowe: 1.Rejuvi „o” Cleansing Milk

Niecałe 2 m-ca temu Newsweek umieścił artykuł pt \"Zażyjesz 140 lat pożyjesz\". Domyślacie się - o czy był ten artykuł?

Gość dosc atrakcyjna z kilkoma
jakas dziewczyna umowila tu kiedys swoja diete i mowila, ze je duzo warzyw i owocow (zawieraja flavonoidy) a zjechales ja z gory na dol jak zle sie odzywia hehehe bedziemy Cie obrazac ile wlezie nie wnikajac w slusznosc Twoich twierdzen bo jestes smieszny a swojej sekciarskiej piramidkowej zajadlosci :-)

Mniej więcej w tym samym czasie specjalistyczne czasopismo dla profesjonalistów \"Kosmetyka i kosmetologia\" umiesciło dwókrotnie artykuł ze szczegółowym opisem konkretnie produktów Flavon Max i Flavon Kids.

Gość a ty tu znowu
z tym czlowiekiem nie ma dyskusji jest tylko on, jego prawda i jego sekta, oby tylko nikt sie na to nie dal nabrac a to ja opisalam swoją dietę, i twierdze ze jest to wlasciwa dieta, moze troche podkolorowalam bo nie zawsze jest tak jakbym chciala, ale ta podana przeze mnie dieta to dobry wzor i ten pan oczywiscie ja zjechal nie mowiac jak powinnam sie odzywiac lepiej

bo widocznie mozna zjesc cokolwiek byle kupic u niego suplementy :-) Your Life i postronny - daj sobie spokoj bo wiemy ze jestes 1 (slownie jeden) i piszesz w ten sam sposob, ktos nazwal YL nawiedzencem a postronny powiedzial zeby tak jeszcze raz go nazwac hehehe mozg Ci chlopie calkiem zezarlow tej piramidce a gadasz jakbys a Amwayu spedzil pol zycia i do tego taki z Ciebie obcokrajowiec jak ze mnie wielbiciel firmy Yourlife - zbadaj sie swoja maszynka czy juz Cie nei dopadlo rozdwojenie jazni :-P

No to się zastanów - czy te owoce i warzywa ma z ekologicznych hodowli, czy ze zwykłego pola gdzieś przy autostradzie A1? Włącz myślenie! Przecież nie trzeba mieć tytułu doktora chemii i biologii by wiedzieć, że razem z pożytecznymi składnikami w jedzeniu spożywamy substancje szkodliwe. Im więcej zjadamy produktów roslinnych tym więcej otrzymujemy witamin minerałów i flavonoidów. Ale też więcej nitratów, metali ciężkich i innych świństw. Czy to takie trudne do zrozumienia?

Gość eee a czemu
tylko 140 lat życia, jesli te flavonidy są takie cudowne to ja je będę jeść na śniadanie, obiad i kolacje i stanę się niesmiertelna :p

Weź tę marchewkę, jabłuszka i co tam jeszcze jesz i daj na badania do sanepidu. Przy okazji poproś by ci dali ostatnie wyniki analizy wody w twoim mieście. To będziesz wiedziała - czy zdrowo się odżywiasz. I nie mówię by tego wogule nie jeść. Mówię , że należy także jeść coś, co zniweluje negatywne skutki takiej \"diety\" jak przedstawiłas.

A chodziłas w szkole na religię? Pamiętasz, ze tam uczono iż w czasach Starego testamentu ludzi żyli ponad 900 lat? A wiesz, że 200 lat temu takich, co mówili, że człowiek może żyć 80 lat palili na stosie za herezję?

Gość eee a czemu
no popatrz, taki Noe żył 900 lat, a nie jadł flavonidów z YourLife, uważam że to skandal :p

Az prosi się wniosek - IQ niektórych z was nawet Dodzie nie dorasta do pięt. Może by tak poślibyście do czytelni choczby raz w miesiącu, co?

Gość eee a czemu
ja nie myślę, bo mam IQ ameby :p

Oj, o czym to ja... Przecież ty nie masz czym myśleć! OK, nie myśl. Chlapnij po prostu jakąś kolejną bzdurę.

Bravo!!! Uswiadomienie problemu to pierwszy krok do jej rozwiązania. Gratuluję, weszlaś na dobrą drogę!!!

Gość postronny
żreć tabletki/flavonoidy potrafi tylko ś***nia, myślę, że inteligentny człowiek nie musi tego robić. Drodzy Forumowicze, flavonoidy to nie pospolite żarcie to coś unikatowego, dla tych, którzy zaniebali zdrowie i urodę poprzez niewiedzę i lenistwo. Kto nie uważa flvonoidów lub nie ma na nie kasy, tańszym kosztem może uzyskać podobny efekt, ale w dłuższym czasie, spełniając 4 warunki: 1)odżywianie optymalnie białkowe i maksymalnie witaminowe 2)optymalny wysiłek fizyczny, najlepiej na poziomie potu 3) higiena w pełnym tego słowa znaczeniu, między innymi papierosy wek, alkohol wek, siedzący tryb życia wek, kąpiel hartująca tak, sen 8/24h tak 4)pozytywne nastawienie psychiczne;znany jest przypadek, że organizm sam zwalczył raka Mimo, że jakiś, za przeproszeniem, ignorant nazwał mnie nawiedzeńcem, powtórzę link do strony traktującej o w/w: www.vademecum.zdrowia.prv.pl Niech ten który użył owego pejoratywnego słowa, spróbuje wykonać ćwiczenie gimnastyczne prezentowane na www(link we wstępie) i pochwali się swoją sprawnością przynajmniej fizyczną.

Gość a ty tu znowu
tak to z kim teraz bedziesz dyskutowal? sam ze soba?

Gość a ja powiem
że uwielbiam strategię pt. "BYŁEM TAKI JAK WY", cytacik poniżej :) : "Sam jestem tylko człowiekiem i kiedyś również miałem problemy z pieniędzmi. Jeszcze pamiętam - jak mnie wk**wiało jak ktoś w mojej obecności wspominał o swoich sukcesach, i nie tylko zawodowych. Wówczas też strzelało mi do głowy, że - nakradł, oszukuje, żeruje na problemach innych itd, itp. Też chciało mi się zabraniać, piętnować... Pamiętam jak bezsilność jeszcze bardziej nakręcała do rzucania jadem." Strategia ma na celu utożsamienie się potencjalnej ofiary z "łapaczem". :) Łapacz mówi: "byłem takim samym sfrustrowanym leszczykiem jak ty, a teraz popatrz..." A prezentować to oni się umieją: kultura, niezła gadka, garniturek, aktóweczka, zegareczek... :) A że w portfelu pustka, bo na piramidach nie zarabia nikt, prócz drani z samej góry, o których nawet nie wiadomo kim są... A kto to sprawdzi i jak? :) Tutaj to on rzeczywiście, chce tylko sprowokować, żeby frajerki weszły na jego stronę. Kolejnych naiwnych łapie raczej w realu. Oczywiście nawet w wypreparowanym mózgu takiego biedaka zaświta czasem myśl: "o kurwa, co ja właściwie robię?". Wtedy pojawia się pustka, panika. I co robi taki YL wtedy? Leci do guru. :) Odprawi śpiewy, pląsy i gremialne okrzyki na swoim zebranku pod ojcowskim okiem "praczy umysłu" i znów jest w stanie sprawnie działać :) To są po prostu techniki kontroli umysłu. A służą oczywiście jednemu - mamonie. Tyle że biedny YL nie widzi z tego ani centa. :) Może ignorowanie nie jest jednak najlepszym sposobem na takich? Może obnażanie kulisów ich działania, jest lepszym sposobem?

Gość eee a czemu
YourLife nie dziękuj zawczasu, albowiem Pan może Cię wystawić na kolejne próby :p myślisz że flavonidy pomogą mi na rozum ? :D

Gość a ty tu znowu
oczywiscie ze jest lepszym sposobem, a jak on w realu lapie frajerów, jak nawet na necie nikt nie wykazuje zainteresowania jego produktami wlasnie w tym wszystkim chodzi o mamonę, jakies gostki zakladają takie firmy, łapią chetnych, robią im z mózgu sieczkę, mowią jak maja dzialac; mi sie najbardziej podoba podpieranie sie noblistami i mowienie ze wszystko jest z najwyzszej pólki

Gadki od moherowych beretów. Jesteś chyba jednym z autorów strony ojca dyrektora. Tylko tamci w każdym, kto nie bije pokłony bołwanom jak oni sami, widzą \"szpiega\" od new age czy przebiegłego łapacza dusz. To dopiero chora psychika!!!

Gość eee a czemu
a ja powiem --> " kultura " ? jaka kultura, kiedy On mi napisał, że nie posiadam mózgu, uważam że to było z Jego strony okrutne ! 😭 :p

Gość a ty tu znowu
kurde co tu zrobic zeby te piramidy przestały istniec, jest na to jakis sposob?

ja go lubie - jest tak samo nawiedzony jak slynny Zybi :-P na marginesie do postronnego-co rozumiesz przez slowo "wek" "papierosy wek, alkohol wek" wek to po polsu sloik z przetworami, jak chciales uzyc niemeickiego rzeczownika Weg to juz predzej - doksztalcaj sie a nie innych wyzywasz od ignorantow ja jestem za obnazaniem tych metod i mechanizmow - a za piramidki i innych sekciarzy ktos by sie wreszcie wzial bo dosc juz naciagania frajerow i nieswiadomych schorowanych babc :-O

Wiecie na czym polega wasz problem? Nie potraficie myśleć logicznie dalej niż na 2 kroki do przodu. Zastanówcie się - jeśli produkty mają certyfikat GIS (kasztuje bardzo drogo), opinję MZ (kosztuje bardzo drogo), świadectwo dopuszczenia do obrotu (kosztuje bardzo drogo) i inne wcale nie tanie dokumenty państwowe. Poza tym musi być wyprodukowany, zapakowany, dostarczony do Polski, rozreklamowany i dowieziony do każdego pojedynczego odbiorcy. Czy mając pieniądze chcielibyście ryzykować ładując je w jakieś niesprawdzone badziewie? Ryzykować stratę tych setek tysięcy?

Gość a ty tu znowu
hehe zauwazylam to wek, on ani po polsku ani po niemiecku i do tego podaje sie za obcokrajowca hehe ja jestem na 99% pewna ze to jest zibi, ten sam styl, niemozliwe zeby w tym samym czasie kafeterie nawiedzilo dwoch takich samych czubów

Do waszej wiadomości. W Polsce piramidki są ścigane przez Prawo. Ciekawie dlaczego sąd rejestrowy w Krakowie łamie prawo rejestrując Klub YourLife?