Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja jestem ja

Nigdy nie byłam na solarium jak sie zachować?

Polecane posty

Gość To ja jestem ja
No chyba powiem jej że ostatni raz byłam na solarium jakieś dwa lata temu i nich mi doradzi może tak na początek na ile minut mam iść bo nie chce przesadzić. Tym bardziej że to chyba zależy od lamp jeśli się dobrze orientuję. No a potem powiem żeby mi powiedziała jak sie to obsługuje bo tutaj jeszcze nigdy nie byłam. Dzieki dziewczyny :)

Gość kielce_34
No mozesz tak powiedziec. Tak to od lamp zalezu bo sa tez chyba turbo czy jakos tak. Juz dawno nie bylam na solarium chyba ponad rok temu to nie wiem czy jakies duze zmiany zaszly:)

Gość To ja jestem ja
Jesteś z kielc? sądząc po opisie?

Gość tak lepiej na 5 minut
bo moze cie spiec i spuchna ci oczy, Acha, pamietaj wlozyc okularki ( tam sa, znajdz zanim sie zaswieca lampy)

Gość kielce_34
nie, nie jestem. Jestem ze slaska

Gość To ja jestem ja
Dzieki nie wiedziałam ze jest też coś takiego jak okularki no ale czy nie zostaną mi ślady na oczach? a tak wogóle czy mogę się opalac bez stanika? co z sutkami słyszałam że to jest niebezpieczne..

Gość To ja jestem ja
Ja też jestem ze śląska. A mogę wiedzieć dlaczego w nicku masz nazwę kielce?

Gość kielce_34
No ja okularow nie zakladalam. A opalalam sie na poczatku bez stanika a pozniej nago

Gość kielce_34
A nie wiem tak jakos wpisalam nie mialam koncepcji:)

Gość felek666
nie idź, chyba, że chcesz wyglądać jak skwarka dziewczyny nie róbcie sobie krzywdy potem ma taka 25 lat a wygląda gorzej niż swoja matka

Gość kielce_34
Mona chodzic z umiarem. Ja chodzilam tylko zeby lekko sie opalic nigdy nie pozwolilabym sobie na co takiego jak niektore dziewczyny.

Gość To ja jestem ja
Ogólnie nie lubię takich mocno przesadzonych dziewczyn po solarium. Ja chciała bym pujść i tylko troszkę sie opalić ale nie zamierzam przesadzać A co do kielc to tak sie tylko pytam bo moj chłopak jest teraz 200km ode mni właśnie w kielcach - ale to tak na marginesie :)

Gość To ja jestem ja
Jeszcze jedno pytanie a czy smarujecie sie przed wejściem jakimiś olejkami do opalania, jakimś mleczkiem czy coś w tym stylu? to znaczy czy smarujecie sie tak jakbyście sie opalały na słoncu czy tak poprostu bez niczego idziecie?

Gość kielce_34
Spoko:). No ja sie niczym nie smarowalam ale pozniej dostalam krem zeby szybciej sie opalac i czasami korzystalam z niego.

Ja chodze już długo na solarium około 3 lat Troche wiem na ten temat :P :) Jak co to odezwij się na GG - 6999877 to Ci wytłumacze wszystko

Gość w domu lepiej się niczym nie
smarowac bo można dostac plam lub uczelenia. w Solarium czasmai dają kramik przed opalanam i po opalaniu. Albo możesz sama na miejscu kupic

Gość coś ty Miska
tak tego gg się uczepiła my tez chodzimy na solarium, a co to za filozofia wytłumaczyc na forum

Gość beautyinspector
Ale wy dziewczyny glupie jestescie. Jak sie jest mlodym, to wyglada sie atrakcyjnie nawet przy jasnej karnacji. Sztuka jest wygladac pieknie w wieku 35-45 lat, niestety wy nie dowiecie sie jak to jest.

Hehe a nie uczepiła po pierwsze ;) a po drugie napisałam wcześniej wystarczy czytać uważnie ;) Miłego dnia wszystkim życze :)

Gość To ja jestem ja
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe odpowiedzi. :) Nie sądziłam że znajdą się tu takie, które wyjaśnią mi moje wątpliwości. Myślałam raczej że wyśmiejecie mnie jak to przeczytacie :) No to teraz już się nie mogę doczekać aż pujdę na to solarium :)

Gość Taka zwyczajna dziewczyna
Up up

a co będzie jeżeli kabina się zatnie?? czy są takie przypadki??

Gość Moja kolezanka kiedys
byla na lozku i wieko sie zacielo. Ja i pani z obslugi podnosilysmy to recznie,a w srodku ona goluska!!!!

Gość To ja jestem ja
dobre :D

Gość być_piękną_252
uważaj, lampy czasem się nie wyłączaja w wyznaczonym czasie + zepsute wieko, które się nie otwiera i jesteś ugotowana... poza tym w większości solarium są ukryte kamery, potem ludzie z obsługi mają ubaw, widziałam takie filmy w internecie, tak więc ładnie się wydepiluj, kieliszek na odwagę - powodzenia

Gość To ja jestem ja
A niech sobie oglądają jak mają ochotę mnie to i tak zwisa. ;)

Gość To ja jestem ja
A jak często chodzicie na to solarium?