Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się czy to nie

Czy to nie jest...?

Polecane posty

Gość boje się czy to nie

Mam od 2 dni okres.Dzisiaj nagle zaczęło boleć mnie gardło,czuję się trochę słaba,mam stan podgorączkowy no i bolą mnie mięsnie nóg. Czy to może Zespół Wstrząsu toksycznego? Strasznie sie boję,chociaż nie wszystki obajwy mam bo np. nie mam biegunki czy wymiotów...

Gość boje się czy to nie
a i mam jeszcze trochę dreszcze...

Gość ja sie tam nie piernicze
uzywalas tamponow? przestrzegalas zasad uzywania w 100% ? Goraczka powinna byc wysoka kolo 40 st C, bóle mięsni, glowy, zawroty glowy, mdlosci? objawy wstrzasu sa jak przy grypie-jesli to sie utrzyma lub pogorszy-do lekarza natychmiast bo lepiej isc na zapas niz zbagatelizowac :-O

Gość boje się czy to nie
No więc nie uzywałąm tamponów,tylko podpaski,ale obawiam się ,że a rzadko je zmieniałam.... Mfłości nie mam....

Gość boje się czy to nie
Pomożcie to co to jest?

Gość ja sie tam nie piernicze
mysle, ze jestes raczej przeziebiona albo zaczyna Ci sie jakies chorobsko typu grypa, mala szansa, ze to wstrzas toksyczny bo wtedy goraczka jest wysoka i wszystko przebiega szybko, wez sobie paracetamol i rutinoscorbin na noc, kontroluj temperature, rano idz do lekarza-jakby dzialo sie cos zlego-jedz na pogotowie

Gość boje się czy to nie
Ale to się stalo dosyć nagle- rano zaczęło boleć mnie gardło.. Poza tym nikt raczej teraz nie choruje...

Gość boje się czy to nie
co myślą inni?

Gość nitka22
grypa tez atakuje z nienacka ;p jak już sie doszukujesz zespołu wstrząsu toksycznego to ja obstawiam grypę połączoną połączoną z hipohondria.

Gość boje się czy to nie
Tak ale przy grypie jest wyższa gorączka a nie tylko podgorączkowy!

Gość a nie latwiej
do lekarza???? nudna sie robisz, wymuszasz cos na ludziach, trzeba sobie bylo zmieniac te podpaski a nie teraz jeczec, i jak to nikt nie choruje-ja choruje i to na pewno cos grypopodobne a nie ZWT :-P

Gość Xsanxa
moze poprostu jestes przeziebiona jakas grypa Cie bierze... a okres masz no bo masz :) Pozdrawiam :)

Gość hipohondria
j.w.

Gość boje się czy to nie
naprawdę nie można mnie nazwać hipohondryczką, bo rzadko chodzę do lekarza.

Gość laska zrozum
ze zadna z nas nie wezmie na siebie odpowiedzialnosci i nie powie, z ena pewno nie masz albo na pewno masz wstrzas toksyczny, znasz objawy-jesli masz podejrzenia idz do lekarza

Gość hipohondria
to wcale nie oznacza ze sie do lekarza nie chodzi, tylko ze sie wyszukuje u siebie choroby i to z naciskiem na te najgorsze, aczkolwiek każdemu czasem sie tak zdarza. A ile masz lat?? czasami miesiaczka sama w sobie powoduje nieprzyjemne objawy i stany podgoraczkowe, przynajmniej ja tak kiedyś miewałam.

Gość bleee..
O bosh, co za durna niunia. Gardło objawem wstrząsu toskycznego????!!! Chyba cię panna rozum opuścił!! i jeszcze nie używałaś tamponów. Skąd wy się bierzecie takie senne idiotki o możdzku wielkości orzecha. Tak do lekarza, koniecznie - psychiatry. Hipochondria plus naurotyczne lęki.

Gość niby w sumie ok
wstrząs toksyczny przebiega błyskawicznie. idzie wiosna, organizm osłabiony i łapie szybko infekcje, a przy miesiączce jestes jeszcze słabsza i jeszcze łatwiej ci łapać różne wirusy. nie martw się ja czasem łapie zaziębienie co miesiąc przy okazji @. zrób morfologie za jakiś czas czy nie masz niedokrwistości.