Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwukropkaaa

CHłOPAK + ZWIERZATKO = PROBLEM

Polecane posty

Gość dwukropkaaa

Witajcie! Mam problem, a raczej to mój obecny facet go ma. Hoduję w domu zwierzątko - kosztaniczkę. Mam ją już ponad 2 lata i jestem do niej przywiązana. Z kolei pół roku temu poznałam mojego chłopaka. Jest cudowny, kochany i dobrze nam razem, jednak ma jedną wadę - nie wiedzieć czemu nie polubił mojego gryzonia. Objawia się to na dwa sposoby. 1. Gdy jest u mnie, to dręczy mi zwierzątko. Koszatniczka jest w klatce, więc on rzuca w nią różnymi rzeczami, szturcha patykami i raz jak miałam ją na rękach to ja uderzył. A przecież to małe zwierzątko, które się nie obroni! 2. Po drugie, często gdy gadamy przez telefon i on sobie przypomni to zaczyna opowiadać najokropniejsze rzeczy jakie by zrobił mojemu gryzoniowi. Jak to by kopnął, wyrwał nóżki, powsadzał do różnych dziurek różne rzeczy i jeszcze okropniejsze sprawy.. Ja już nie mogę tego słuchać! Przez to małe zwierzątko się ciągle kłócimy. Tłumaczyłam mu, że on mnie rani w ten sposób, że co ja mam zrobić - uśpić ją dla jego wygody, zabić? Mimo, że to dorosły facet, to tylko jak temat schodzi na koszatniczkę, zachowuję się jak mały 5-letni chłopczyk z obłędem w oczach, który chcę tylko zabić.. Ja już naprawdę nie wiem co zrobić. Przecież nie uśpię małego zwierzątka.. Może ktoś z was miał podobny problem i jakoś go rozwiązał bez zabijania..? Proszę o jakieś rady.. to nie jest żart i czekam na poważne odpowiedzi.. :(

Zerwij z nim...Jak w ogóle można tak traktować zwierzę:(

Gość dwukropkaaa
ech.. to nie prowokacja.. zdarzają się takie sytuację. a on.. cóż, gdyby nie problem ze zwierzątkiem to byłby praktycznie ideałem.

Gość dwukropkaaa
więc dlatego trudno mi z nim zerwać. :(

jakby moj chlop zrobil krzywde mojemu zwierzakowi to chyba bym go udusila :[ jezeli zalezy ci na chlopaku to po prostu nie zapraszaj go do siebie, albo wynos zwierzaka do drugiego pokoju i nie poruszaj przy nim tematu koszatniczki, natomiast jezeli ci tak bardzo nie zalezy na nim to go kopnij w tylek, bo to co on robi i wygaduje nie jest normalne :O

Jak może być dobry dla innych, skoro bez skrupułów dręczy bezbronne stworzenie?:O

:)) no nie wiem czy on taki idealny- chyba idealny ale materiał na sadystę!!

Gość CZŁOWIEK KTÓRY
znęcasię nad biednymi bezbronnymi stworzeniami nie jest niczego ani nikogo wart

Gość dwukropkaaa
nie prowokacja :( i jeszcze dodam gwoli ścisłości - rzeczywiście, ograniczam do minimum jego odwiedziny i wynoszę zwierzątko do innego pokoju. nie doszło na szczęśći do żadnych rękoczynów. najbardziej mnie denerwują rozmowy z nim przez telefon, kiedy to wpada w ten swój sadystyczny szał i opowiada mi co by jej zrobił. to mnie wkurza i rani najbardziej.. :/

Jeżeli to nie prowokacja,to Ci napiszę tylko tyle:facet ma skłonności sadystyczne!Najpierw zwierzątko,później Ty.Współczuję:( ♪♫♥

Gość dwukropkaaa
dlatego piszę tu i pytam o poradę. gdybym wiedziała co zrobić i jak się zachować to bym nie pisała. proste.

Gość bezsensu
chłopak = problem - zwierzątko czyli... bezsensu

Gość lenora sie nudzi

Gość dwukropkaaa
dzięki za rady..........

Gość rzuć kretyna
Nie mam pojęcia nad czym tu się zastanawiać. Jaki jest dla zwierząt, taki i dla ludzi. Jeśli na razie jest miły dla Ciebie, to są to pozory.

Gość benny hill
bez watpienia cos z nim jest nie tak, na twoim miejscu bylabym ostrozna, powaznie. za krotko sie znacie i moze on cos ukrywa. tak dla przykladu sama mam szczurka, moj facet tez ma szczurka w domu i mimo wszystko zawsze jak mnie odwiedza wyciaga mojego szczurasa z klatki i sie z nim bawi. maly z nikim tak nie szaleje jak z moim facetem. podobno zwierzeta wyczuwaja dobrych ludzi i cos w tym jest...

Gość dwukropkaaa
a czy ktoś miał podobną sytuację, że czyjść chłopak nie lubił waszego psa, kota, chomika etc.?????????????????

Gość to jakis psychopata
jesli tak sie obchodzi ze zwierzakiem to pomysl jak w momencie złości moglby sie obejsc z Tobą...

Gość rzuć kretyna
Mojego byłego faceta zwierzęta nie lubiły. I miały rację, jak się okazało po czasie. Obecnego lubi nawet sunia mojej Mamy, która ma jakiś ogólny uraz do facetów. On sam ma psa i szaleje za nim - mogłabym być zazdrosna, gdyby nie to, że ja też lubię zwierzątka :P

Moze nie lubić, nie wszyscy kochają zwierzęta, ale czy musi od razu dręczyć? Mógłby po prostu nie zwracać uwagi....

Gość kundrie
jak dla mnie dyskwalifikacja :o stosunek do naszych "braci mniejszych" określa stosunek do ludzi. nie do przyjęcia jest dla mnie dręczenie zwierzaka.

Gość mowilas mu ze to Cie rani
nieraz, moze cie dreczyc po slubie,