Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yellowka

Mam faceta, kocham byłego. Duży problem

Polecane posty

Gość cześć laski
kurcze jak bym miła napisac wszystko o były i obecnym- to chyba cala noc bym pisala! bo ja nawet 2 razy gadałam z byłym o nas ale on jest na nie, ze to bez sensu i wogole, ja juz sama nie wiem, bo zdaje sobie sprawe ze dobrego zycia z nim nie bede mała, ale nie jestem szczesliwa bez niego

Gość cześć laski
jak na moje, możesz spróbować z nim szczerze pogadać, między wami nie ma tyle kłamstwa i złości jak miedzy nami! Chciałabym abyś chociaż ty była szcześliwa!

Dobra, ja już też idę spać. Może jak się wyśpię to mi przejdzie ;) Dzięki za rozmowę! Dobranoc

Gość cześć laski
dobranoc :)

Gość moj swiat nie istnieje
moim zdaniem powinnas skontaktowac sie ze swoim bylym chlopakiem, to jego kochasz i jak sama piszesz to przez Twoje durne zachowanie sie rozstaliscie, ja gdybym tylko mogla walczylabym o takie uczucie, tylko ze w moim przypadku to nierealne

Gość moze faktycznie....
aga26 --> a co twoj facet takiego zrobil/powiedzial... bo rozumiem, ze musial uwazac, zeby to nie byl taki za mocny kopniak bo by sie wszystkoo popsulo... pozdrawiam

:) Mam nadzieje, ze ktos tu jeszcze zajrzy:) Yellowka, ja tez prowokowalam klotnie, bo nie bylo sie o co klocic!!! Alez to dziecinne...No ale zrozumialam to dopiero pozniej. Teraz, odkad znowu jestesmy razem juz 5 lat, nigdy o nic sie tak powaznie nie poklocilismy, nie dal mi zadnego powodu do niepokoju czy klotni i ciesze sie z tego:) Zmienil mnie na lepsze, nawet moja mama to przyznala, a podobno bylam straszna egoistka...

Gość Natka7a
ja tez mam taki problem:( wczoraj moj byly zaproponowal mi spotkanie...bylismy ze soba prawie 3 lata,ale niestety sie rozstalismy.wina po polowie chyba.On teraz zmienia dziewczyny jak rekawiczki,co chwile inna.I wczoraj na gg rzucil haslo \"moze spotkamy sie zeby porozmawiac\".od naszego rozstania minely prawie 2 miesiace.Na poczatku ja szukalam kontaktu,ale on mnie olewal.i teraz kiedy ja juz sobie wszystko poukladalam to on sie odzewal.po co to???????????wiem ze on ma dziewczyne:(musze przyznac ze byl miloscia mojego zycia...co robic,zerwac z nim kontakt calkowicie i poslac do diabla???? pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jaaaaa:(
Ja to sie pogubiam i to nieźle.. Byłam z facetem i to dwa razy. Pierwszy raz dwa lata temu pozniej po roku wróciliśmy. Kochałam go i to bardzo to był typ buntownika ja typowa buntowniczka. Jednak to nie wypaliło.. Gdy sie pozbierałąm pojawił sie mój terazniejszy facet.. Chce mi się oświadczyć w grudnu ale ja kocham Krzyska chociaz wiem ze nie mogłabym do niego wrócić co zrobić!!