Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusiek

mama trojeczki poszukiwana!!!

Polecane posty

Gość jusiek

Gość jusiek
wiem,!!! Ale jestem załamana mojemu synkowi się pogorszyło z sapki zrobił się straszny katar a w czoraj wylądowalismy w szpitalu synek ma zapalenie oskrzelików doktor prowadzący zapisał leki. Jeju jak on kaszle? Serce mi pęka

U małego dziecka zapalenie górnych dróg oddechowych rozwija się w blyskawicznym tempie:( Ale jak trafiliście szybko do szpitala, to będzie dobrze. Ostatnia rzecz jaka teraz jest potrzebna dziecku, to załamana mama;) Trzymaj się 🌼 Może to jednak nie była sapka, tylko początek kataru...ale lekarz powinien był zauważyć różnicę, więc widać po prostu to się zbiegło w czasie. Głowa do góry 🌼

Gość jusiek
jak byłam we wtorek w gabinecie to wszystko było ok!!! Był lekko podziębiony gardełko,oskrzela czysciutkie. Rozwineło się w błyskawicznym tempie. Będę mogła kąpac maluszka?

Gość jusiek
pozwolił kąpac moj synek ma bardzo bujną czuprynkę jak nie bedzie myta to zrobią mu się przetłuszczone włoski. Ale i to mozna przeczekac

No to jak lekarz pozwolił, to po co pytasz:D Zdanie lekarza się liczy. Ja też zawsze pytam..ale jakbym miała wątpliwości u malucha to zrobiłabym j.w.

Gość Mirabellllkkkkaa
Boże nie kąpać dziecka.....to straszne, a jak sama chorujesz to też sie nie kąpiesz??? Jak ci lekarz powiedział kąpać to nie słuchaj kobiet na forum!!!

Tak, jak mam wysoką gorączkę i zawalone płuca to się podmywam, a nie wchodzę do wanny i urządzam kąpiele. Choroba nie trwa wiecznie.

Gość Mirabellllkkkkaa
A podmywasz sie chusteczkami?? NIe bójcie sie kobiety użyć wody!!!

Nie..nie podmywam się chusteczkami:D Pisałam o malutkich dzieciach. Tyłek podmywałam pod kranem z bieżącą wodą, resztę ciałka chusteczką. Przez 3,4 dni nie kąpania nie zarosło z brudu:) W niektórych domach ludzie kąpią się raz w tygodniu i też żyją;)

Gość jusiek
dzięki za poswięcony czas mamo trojeczki. Wyczytałam gdzies na forum ze chcesz zniknąc po urodzeniu maluszka? Nie rob tego ? Musi byc taka kobietka jak ty .

Gość Mirabellllkkkkaa
Może ci się wydaje że nie zarosłaś

jusiek, nie składałam konkretnych deklaracji, jestem tu jak muszę siedzieć przy kompie i \"pilnować roboty\" :D Zrobi się cieplej to się będę ewakuować i na pewno będzie mi szkoda czasu na forum, żeby się użerać z takimi jak mirabelka:D

Gość Mirabellllkkkkaa
zniknac a gdzie...ona juz przyrosła do kompa nawet na porodówce z nim sie nie rozstanie, co twoje dzieci robia jak ty 24h na każdym topiku

Gość -ala-
marabelka ty chyba glupota zaroslas wez przestan juz... ps mi lekarz tez zawsze kaze kapac dziecko, ostatnio jak mial zapalenie oskrzeli i goraczke to kazal codzinnie jednak najpierw zadzwonilam na pogotowie i mowilam ze goraczkuje itp (to byla noc) pani z duyzuru kazala....wykapac dziecko, tez nie wierzylam dlatego rano poszlam do lekarza sie upewnic jednak jak sama jestem chora to tk jak mama trojeczki nie urzadzam sobie wielkich kapieli, podmywam sie tylko, zreszta tak jak pisze, to nie trwa wiecznie i nie zarastam przez ten czas :-D pozdrawiam mame trojeczki

Gość jusiek
do Mirabelllkkkaa Kazda kobietka zrobi jak uwaza jedna się boi kąpac druga nie, podczas choroby

Gość jusiek
dziewczyny prosiiłam po poradę, a nie o to zeby się wzajemnie obrazac

kapikapi masz rację, chyba powinnam sobie załatwić bana na kafeterię, tylko to nie załatwia sprawy, bo i tak muszę siedzieć przy kompie, a tak przynajmniej czas szybko mija:P

jusiek.....ja z moim młodszym a miał wtedy 4 miesiące też po lekkim katarku wylądowałam `w szpitalu ale z zapaleniem pluc.Jak jest wirus to nic n ie zrobisz.Ale lekarze kazali mi codziennie kąpać małego,więc przywiozłam wanienke i go kąpałam.Powodzenia dobrze że już jesteście pod opieką lekarzy non stop:)

Gość jusiek
do anonima dzięki za słowa otuchy!!!Wirusy po co one komu potrzebne? A szczegulnie naszy maluszka

Trzymaj się,nie załamuj.Oklepuj maluszka i dużo noś żeby mu łatwiej było.Wiem ,ze w szpitalu fajnie nie jest ale ja za swoja nadgorliwosć zostałam nagrodzona w miare krotkim pobytem.10 dni tyle ile antybiotyk i do domku.I nie bój sie pytać lekarzy jak cos ci sie nie podoba,po to tam są....

Gość mamamijaaaaaaa
8h na dobe przed komputerem w ciazy ?????? mamo trojeczki ty chyba nałepek upadłas!

mamamijaaaaaaaa to chyba nie chcesz wiedziec ile siedze ja :D mamo trójeczki kiedy rozwiązanie?? pozdrawiam :)

ike, siedzę i czekam;) Już wszystko zrobiłam co mogłam, żeby urodzić ale widać dzidzia się nie śpieszy:P Dzieci na wakacjach, a ja mam nadzieję, że urodzę w końcu. Najbardziej wnerwia mnie to, że moja siostra miała rodzić tydzień po mnie a urodziła tydzień temu i na dodatek zrobiła prezent urodzinowy mojemu mężowi:P

hahahahahaha moja koleżanka jak nie mogła urodzić to wyprała dużego psa :D ale z tego co pamiętam Ty masz koty ;) pozdrawiam i życzę szybkiego porodu

już nie mam kotów. Są na działce. Nie mam w domu dywanów, to wyprałam nawet kuzynki:D jasny gwint, chciałam tylko dotrwać do egzaminów a dalej się toczę:P

Gość jusiek
To trzymaj się cieplutko!!! I daj znać jak urodzisz