Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czipsuś

NARESZCIE SłOńCE!!!

Polecane posty

Huraaaaaaaaaa! Precz z zimą :P a na krzewach w parku już widać wielkie pąki i ptaki drą ryja jak szalone :) pozdrawiam wszystkich wiosennie 🌻

Jak zwykle odkrywam ze dziewczyny w kafeterii najlepiej czują się w temacie: miesiączki, czy chłopak mnie kocha, on mnie zdradza, nie cierpię tesciowej, co mam robic bo się nudzę itd. itd......smutne i żałosne jesteście. ALE wreszcie któraś odkryła że ten CUD NATURA istnieje i jest tym czymś pachnącym, optymistycznym relaksującym.. i tak trzymać.

No i ciąg dalszy nastąpił!!!!!! .......

No to sobie pośpiewam jeszcze: wiosna, wiosna, wiosna, ach to Ty! la la la la la la la la możecie się przyłączyć, zapraszam

A oprócz śpiewania wyszłaś z 4-ścian aby musnąć to cudo??? Byłaś już w lesie daleko , cały dzień, w górach posłuchać ptaków?

Ale, ale chyba się nie rozumiemy..........szkoda. Nie zamierzam zmieniać (świata i tak się nie da) nikogo. Już to pzerabiałam i szkolenie pzrebiegłó pomyślnie.

No wszystko ok, gdyby nie ten wiatr co ma łeb urwać:O

danu, do lasu pojadę jutro, bo dzisiaj siedzę w pracy - na szczęście po drodze mam dwa piękne parki, taką namiastkę natury w dużym mieście:) Do gór mam trochę daleko-pół Polski ale natura jest wszędzie...zawsze można z niej czerpać energię:)