Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adonisem jestem

Jak tak się zastanowić to kobiety są okrutne!

Polecane posty

Gość zgódka
ideałem mężczyzny jest kobieta , której nie może znaleźć...:D

stanczyku mowisz ze szukasz jakiejkolwiek - ciekawe czy jakbys wygladal jak Brad to tez zadowolilbys sie jakakolwiek? nie musisz odpowiadac na forum - bo odpowiedz bedzie oczywista. odpowiedz samemu sobie, szczerze.

Gość rozdarty
Kobiety są bardziej okrutne niż mężczyźni - to fakt udowodniony i oczywisty. Tyle w temacie. Stanczyku Nie szukaj. Jeśli będziesz szukał - znajdziesz "pomyłkę" - poczekaj a Miłośc sama Cię trafi. Bo Miłość to "COŚ" co samo przychodzi i jest w nas albo nie. Nie trzeba "Tego " szukac. Kiedy czegos szukasz - często ze "zmeczenia" popełniasz pomyłkę bo wydaje Ci się że to własnie TO - a to może być tylko Twoja przemożna chęć "by to JUŻ WRESZCIE było TO". nie myśl o tym - zacznij po prostu patrzeć wokół - bo może to masz - czego szukasz.

tutaj nie chodzi o moje zadowolenie bo ja mam z kim pic herbate i ogladac zachody slonca. chodzi o to zebys ty sam zmienil myslenie o tym ze wszystkie kobiety sa jednakowe. opowiedzialam ci kiedys szczerze ze tez szukalam ksiecia z bajki - jak kazda. ale nie bylam slepo zapatrzona w swoj ideal i nie olalam normalnego przecietnego faceta w imie swoich niespelnionych marzen. dobrze wiedziec ze sa jeszcze faceci potrafiacy widziec w zwiazku cos poza uroda i seksem. wierze ze jeszcze masz szanse spotkac normalna kobiete - wbrew pozorom jest ich wiecej niz myslisz

Gość gość
hMofArtRAldG41R4VcCE7bVG

Gość gość
wy faceci nagminnie odrzucacie za rzeczy na które kobieta nie ma wpływu... wielu z was wysokiej nawet nie tknie, bo wyglada jak zyrafa , a 99,9% facetow chce mieć partnerkę z duzym biustem , co ma sobie go kobieta dorobic?? jeszcze gorzej, musi mieć proporcjonalna budowę ciała tzw "klepsydrę", a budowy ciala nie da sie zmienic, z tym sie kobieta rodzi. I jak wy śmiecie cokolwiek mówić o wymaganiach kobiet? Jedyne co tak naprawde może przeszkadzać to otyłość , której mozna się pozbyć!! Kobieta nie skreśli faceta przez budowe ciala czy rozmiar fiuta, wy to robicie nagminnie, odrzucacie te ktore nie maja pieknej twarz, duzego biustu i idealnej figury, jestescie debilami!!!

Gość gość
hahahaha:D to wyzej to jakas kpina?:D odrzucanie przez wzglad na cos, na co sie nie ma wplywu, jakby baby nie ocenialy i nie odrzucaly mezczyzn ze wzgledu na wzrost:D co za hipokryzja zarzucac dokladnie to co same robicie drugiej plci:D oj cycki, mozna sobie zrobic:D tak samo jak lysine - na co babska CIAGLE narzekaja :D proporcjonalna budowa ciala? co, nie pasuje zrec mniej, pasibrzuchu? mezczyzna ma tu gorzej, musi nie tylko dobrac diete ale i godziny dziennie poswiecac na sylwetke:D oj jaka pokrzywdzona:D "nie da sie zmienic budowy ciala" - nie da sie przestac napuchac jak swinia przed ubojem? naprawde? to nie takie trudne:D "i jak wy smiecie cokolwiek mowic o wymaganiach kobiet?" - no wlasnie z tego wzgledu, ze takie babska jak ty ciagle osmielaja sie o nich mowic i narzekac, ze mezczyzna ma jakiekolwiek wymagania:D idiotko:D "Kobieta nie skreśli faceta przez budowe ciala czy rozmiar fiuta" - opowiadaj bajki malym dzieciom, jesli jakies masz, skreslacie, skreslacie, nie zaprzeczaj rzeczywistosci. "wy to robicie nagminnie, odrzucacie te ktore nie maja pieknej twarz, duzego biustu i idealnej figury, jestescie debilami!!!" - i VICE VERSA, KRETYNKO:D nie bij piany, poboznymi zyczeniami realiow nie zmienisz, klamstwami rzeczywistosci nie zakryjesz, nie rob z siebie takiej swietej kosztem mezczyzn, hipokrytko.

Gość Taka jedna 29
Ja tam facetów sobie odpiściłam, bo zgodnie z tym co większość preferuje jestem antyideałem kobiety, choć mam parę cech, które mogą uchodzić za atrakcyjne (jak np. spory biust czy długie włosy). Niebawem będę musiała zacząć nosić okulary, bo psuje mi się wzrok i widzę coraz gorzej (o zmierzchu to jest po prostu dramat) przed soczewkami mam awersję i raczej się nie przełamię i co? Okazuje się że nawet głupie okulary facetom przeszkadzają. A zresztą, wielce nie zbrzydnę od nich. bo już dla większości jestem pasztetem albo niewidzialnym tworem, no i przeterminowanym towarem do tego (30-cha za pasem).