Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedel

Otwieram topik dla kobiet,ktore rok lub dluzej nie moga zajsc w ciaze..

Polecane posty

Fajnie byloby jakby sie ktos dolaczyl,nie chce byc sama z moim problemem:O Juz rok staram sie o dziecko z mezem i nic.Naokolo wszystkie kolezanki w ciazy a ja 30stka na karku i dalej nic😭 Zaczelam sie juz leczyc tzn.porobilam badania krwi na hormony,malzonka przebadalismy nasienie i na poczatku kwietnia idziemy z wynikami do lekarza. Gdzies wyczytalam,ze jak para przez pierwszy staran nie ma dalej potomka-to szanse sa juz 50% tylko :O Co sadzicie o tym? Moze ktoras obali mit? Badzcie ze mna!!!:) P.S.Tymczasem ide w gosci z prezentem do kolezanki,ktora wlasnie urodzila kilka dni temu...

takich jak Ty jest tu hohoho..i topikow tez.... Moze dolacz gdzies ...przecierz mozesz.Dziewczyny tu wcale nie gryza.. a przynajmniej te ktore znaja problem:) Pozdrawiam. A jak masz ochote to zapraszam na \"chce miec dziecko\":) U nas sa i starzcaki i te ktorym sie udalo i juz te ktore urdzily..wesolo.A teraz sie udalo dziewczynie po 18 mcach staran.Warto wierzyc w cuda:D

Ja tez pojde w slady olinka i zaprosze Cie do nas na \"chce miec dziecko\" Jest nas tam sporo, kilka z nas z podobnym \"stazem\" do Twojego. Dziewczyny sa tam bardzo mile i na pewno cieplutko Cie przyjma🌻 Tak wiec...zapraszamy:)

Ja starałam się rok i udało się dopiero po zastosowaniu testów owulacyjnych. Szczerze polecam testy owulacyjne. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.