Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z miasta

chce przekluc uszy

Polecane posty

Gość dziewczyna z miasta

mam 23 lata i chcialbym przekluc uszy myslicie ze warto?? no i ma pytanie to sie robi u kosmetyczki? a jesli tak to mam wziac ze soba kolczyki czy oni daja?? jak to wyglada?

Przkłuwa takim przyrządem podobnym do pistoletu. Nic nie boli, tylko ciepło czuć;-) kolczyki wybierasz na miejscu są w cenie zabiegu ok 30-40 zł.

Profesjonalny zabieg zawsze odbywa sie z zastosowaniem \" pistoletu\". Zresztą zapewnia on, że dziurki dzieki niemu powstałe będą wykonane poprawnie, tzn, że np. jeżeli założysz wieksze koła. wiszą one równo, przy krzywo wykonanych, zawsze odginaja sie na boki. No chodzi mi o średniej wielkości a nie jakieś megawielkie. I co najwazniejsze, kolczyki, które dostaniesz wykonane sa ze specjalnej stali, co ułatwi i przyspieszy gojenie. Potem sobie wynienisz na jakie masz ochotę. Wybierz gabinet w którym maja bogata oferte, wówczas moga nawet przypasc Ci do gustu i bez problemów wytrzymasz okres gojenia.

Oczywiście że warto przekłuć uszy. Jest tyle pięknych kolczyków, które potrafią podkreślić urok kobiety. Dla mnie to najważniejsza część biżuterii, niezbędne wykończenie ubioru. Naprawdę polecam - przekłuj uszy jak najszybciej, nie ma się czego bać, przekłucie pistoletem jest szybkie, nie boli, cena nie jest wygórowana, kolczyki powinna mieć kosmetyczka (przekłuwa odrazu kolczykiem), a z efektów będziesz zadowolona, zobaczysz jak Cię to odmieni. A jeśli uznasz że lepiej czujesz się bez kolczyków, poprostu ich nie zakładaj, a dziurki zarosną.