Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franczeska-75

Stawiam na siebie !

Polecane posty

Gość Franczeska-75

A ja dokladnie 2 kwietnia, dostane kupe kasy ( przynajmniej dla mnie to jest duzo :) ) , i mam zamiar wiekszosc wydac na siebie, siebie i tylko siebie.Dosyc dawania na nieprzewidziane wydatki, wypadki itp:P) Ubiore sie na wiosne, moje ciuchy az prosza sie o wyrzucenie, pojde do fryzjera i kosmetyczki.I kupie sobie zestaw dobrych kosmetykow pielegnujacych.Juz nie pamietam kiedy ostatnio cos takiego sobie kupilam..Moze cos polecicie, pod oczy, i w ogole zeby odswiezyc twarz? mam 31 lat.I w ogole powiedzcie co jest modne tej wiosny, kurcze czlowiek wladowal sie w te zycie rodzinne, zapierdziela od rana do nocy, tylko dzieci, maz, obiadki pranie...Kompletnie sie nie orientuje.Podpowiedzcie cos ! :)

Gość Franczeska - 75
i na Tolka Banana.

Gość Franczeska-75
Hej podszywaczu , na Tolka nie, nie warto..:)

Gość Franczeska-75
to co dziewczyny, nie podpowiecie nic?

Gość liberal-Europejczyk
slusznie i postepowo. bedziesz taka jak gwiazdy z TV, a moze nawet bardziej.. a i do Europy bedziesz miala z czym i w czym wjechac triumfalnie. no i moze Cie ktos wylansuje to zostaniesz ogolno-europejska autorytetką. i tylko dobrze ze wystarczy by Cie widzieli a nie slyszeli. kariera przed Tobą. jestes tego warta.

Gość liberal-Europejczyk
no i kochac Cie beda tlumy.

Gość liberal-Europejczyk
w dupcie beda Cie kochac :)

Gość ale masz fajnie
ja tez uwielbiam eydawac na siebie i na ciuchy i na kosmetyki:)) nie zawsze moge tak beztrosko ale nawet drobne rzeczy ciesza:) na zakupy polecam avanti-znajdziesz tam wiele propozycji:)

Gość njg
o ale ile tej ksy dostaniesz??? :P tak anonimowo :D

Gość Franczeska-75
Witam w niedzielny poranek:) Moje postanowienie wciaz aktualne, nie ugne sie , hehe:) Moze dzisiaj bedzie ktos kto mi cos podpowie? Wczoraj sami podszywacze i zartownisie:)

Gość Franczeska-75
Dziewczyny , poardzcie, bo wydam kase i okaze sie ze nakupowalam jakis bubli..

hmmm nom normalnie zalezy co , jesli chodzi o ubranko, to mozesz np ku-pic sobie jakis ladny zakiecik spodnie do tego, bluzki, jak finanse pozwola to kilka par butow bo tego nigdy za wiele, jakies dodatki, torebki, a jesli chodzi o kosmetyki, to ja bym poszla do kosmetyczki, na pare zabiegow, ona Ci takze doradzi kosmetyki idealne dla Twojej cery, idz do fryzjera sobie, kup jakies maseczki dobra ksiazke i wez dwa dni urlopu i sobie odpocznij, zakladam ze przez te kilka dni bedziesz najszczesliwsza kobieta na swiecie:D te drobnostki bardzo poprawiaja samopoczucie i niestety pomimo swojej proznosci dodaja pewnosci siebie:) Pozdrawiam i:)

Gość L-ola
Franczeska-75 - zacznij od telefonu do fryzjera i kosmetyczki. Umowiona wizyta! Super! Kosmetyczka na pewno doradzi Ci odnosnie kosmetykow! Teraz zmiksuj troche fusow z porannej kawy, oliwek z oliwy i zrob swojej skorze porzadny peeling. Cialko potrzebuje balsamu o Twoim ulubionym zapachu- pewnie sie jakis znajdzie w sklepie z kosmetykami :-) Z nowa fryzura i po zabiegach kosmetycznych - mozesz udac sie na zakupy! Zapomnij o tym co modne - kupuj to w czym bedziesz czuc sie dobrze. Katalogi mody sa po to by je przegladac w wolnej chwili - Ty kupujesz to w czym sie dobrze wygladasz! Baw sie dobrze :-)