Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca tego

dzisiaj będzie sex w 3-kącie

Polecane posty

Gość oczekująca tego

dzisiaj wieczorem wpadnie do nas moja najlepsza koleżanka :):):) kiedyś jej mówiłam,że mój mąż chciałby spróbować z dwiema ...... no.....może tak nie do końca.....bo chyba to bardziej ja chciałam spróbować z kobietąale nie mam nic przeciwko temu,żeby mój mąż przyłączył się do nas jestem strasznie podnicona.....mam nadzieję,że nie będę tego żałowała.......... co myślicie o takiej sytuacji????????? czy któraś z pań zaprosiła do trójkąta swoją koleżankę?????? a może któryś z panów zaprosił swojego kolegę do trójkąta???????????? proszę o opinie jak było ""po wszystkim""i czy to nie zmieniło relacji między wami

Gość oczekująca tego
fajnie,że porównujesz swoją kobietę do suki:o

Gość nie polecam.........
do swojego faceta będziesz mieć pretensje, że pewnie tamta bardziej mu się podoba a relacje z kumpelą zrobią się sztuczne i pełne wstydu

Gość chętnie ale...

Gość chętnie ale...
ja bym chętnie zaprosiła inna kobietę, ale na razie jestem na etapie poszukiwania kogos takiego

właśnie takie mam wątpliwości,że będę zazdrosna o kumpelkę........\' ale z drugiej strony...mój mąż wie,że to ja chcę tego spróbować,i to ja mam kogoś dołączyć dla naszej????mojej?????przyjemności

był yjuz takie topici...panie raczej nie polecaly trojkatow ani innych konfiguracji..ja nie wiem jakby to było i nie mam ochoty sprawdzac..wiem tylko tyle ze kocham meza i jestem zazdrosnica i chytrus i nie chce sie nim dziellic z kims innym..pomysl- jaka bedzie twoja reakcja jak maz bedzie sie z nia kochal??? nie bedzie cie to bolec??? ja radzilabym to przemyslec jeszcze..mozesz stracic dwie bliskie ci osoby..pozdrawiam

do chętnie ale............ja chyba nie zdobyłabym sie na obcą kobietę dla nas .........jakoś nie jestem do tego przekonana,aby w naszej sypialni zagościła OBCA nie powiem,bo dałam ogłoszenia na różnych portalach,ale znajoma to zawsze jest pewniejsza:) mało tego......moja koleżanka ma męża ,kóry obecnie pracuje za granicą i to chyba jest dobre bo Ona potrzebuje seksu...........a my nowych doświadczeń co nie oznacza oczywiście ,że my ją wykorzysujemy,bo Ona wie,po co do nas przyjdzie:)

do \"zaden nick nie wchodzi\"------------ja się nie boję o mojego męża :):),i o przyjaciółkę też ,bo znam ją od dziecka:):) to jest moja fantazja ,o której mu powiedziałam:):) on powiedział,że nie ma nic przeciwko temu,żebym to zrobiła z inną kobietą nawet bez jego udziału.......ale ja chcę,żeby on to widział,a przede wszystkim o tym wiedział....... więc to jego przyłączenie się do nas jest tylko takie

Gość sdfsgfsdfgdfgdfgdfgdfg
ja bym chciałtak!!! Super musi być

W momencie, w ktorym zobaczysz z jaka zapalczywoscia ssie jej sutki i z jakim dziwnym zacietrzewieniem wpija sie w jej cipke skonczy sie twoja z nia znajomosc, a malzenstwo wejdzie w faze zwana \"cichymi dniami\". Chyba ze twoja kumpela jest przerazliwie brzydka, wtedy zobaczysz jak twojemu mezowi opada i nici z trojkata. Oczywiscie moge byc w bledzie. W kazdym razie milego wieczoru zycze.

pisalas ze poweidzialas jej ze twoj maz chcialby z dwiema i ze chcialabys zeby maz sie dolaczyl..teraz piszesz ze ty bedziesz sie z nia kochac...a maz tylko patrzyl? a jesli dojdzie do takeij sytuacji ze jednak oni beda współżyc???

do---------------ja pytam się osób,które miały takie doświadczenia a to .....że będzie ...ssał jej sutki i lizał jej cipkę .........to chyba normalne w seksie

napisałam tak........dzisiaj wieczorem wpadnie do nas moja najlepsza koleżanka kiedyś jej mówiłam,że mój mąż chciałby spróbować z dwiema ...... no.....może tak nie do końca.....bo chyba to bardziej ja chciałam spróbować z kobietąale nie mam nic przeciwko temu,żeby mój mąż przyłączył się do nas jestem strasznie podnicona.....mam nadzieję,że nie będę tego żałowała.......... co myślicie o takiej sytuacji????????? czy któraś z pań zaprosiła do trójkąta swoją koleżankę?????? a może któryś z panów zaprosił swojego kolegę do trójkąta???????????? ale przecią nie powiem mojej najlepszej koleżance,wręcz przyjaciółce,że chcę zrobić to z nią????????????

oczekuję oceny ludzi,którzy to zrobili............ macie kochani jakieś opory do swojego partnera/ki,albo do osoby,która była z Wami w trójkącie???????????????????????

Gość taka jestem jaka jestem
MImo,ze do swietych nie naleze,lubie seks na boku ale nigdy w zyciu nie poszłabym na układ w trojkacie ze mna i moim mezemi z jakas kobieta,nawet chyba nie chciałabym zrobic tego z mezem i z innym facetem,co innego trojkat z osobami sobie obojetnymi to tak ,ale nigdy z bliskimi

Gość ja to robiłam
mój chłopak, ja i moja przyjaciółka i drugi raz mój chłopak, ja i jego przyjaciel. Jak chcesz to moge Ci coś poopowiadać

taka jestem jaka jestem -----------i tu jest odpowiedź na moje pytania..............już Cię lubię:) własnie chodziło mi o to:):):):):) ja wiem,że podobam się mojej koleżance fizycznie..........i ona mi też............... chodzi mi ogólnie o opinie ludzi ,którzuy to zrobili z osobami na których im bardzio zale ży

ja to robiłam--------------i opowiedz jak było????????powiedz,czy ty nie masz żadnych pretensji o koleżankę,i czy chłopak nie wypomina ci drugiego faceta w łóżku.....

Gość ja to robiłam
prz\ede wszystkim bardzo lubię swoją koleżankę i znam ją od dziecka podobnie jak Ty. Cała sytuacja wyglądała w ten sposób że ona pszyszła do nas. Na początku było strasznie głupio i sztywno. Mój chłopak puścił muze zapalił śieczki takie tam dyrdymały. Wpadła na pomysł żeby zrobić jej masarz zeby się rozluźniła. No i zaczełam ją masowac, potem się całowałyśmy, mój chłopak patrzył na to bylo to jego wielkie marzenie. Potem dołączyl do nas i było wspaniale. Normalnie niezapomniane przezycie. Poterm postanowiliśmy zaprosić jego kumpla. No i juz nie bylo tak fajnie. Moj facet był obrazony na mnie przez tydzien. Troche nie fair ;/

Gość ja to robiłam
wiem. Było mi przykro. Osobiście uwazam ze trójkąty są spoko jeśli Twój partner jest spoko. A tak przy okazji to juz z nim nie jestem. Byliśmy ze sobą jeszcze pół roku. Ogólnie lubie nowe przygody xD

Gość chłopy piszta cóś

chcialbym aby moj maz sie zgodzil na kolege w trojkacie ,ale nie chce :((

Gość a ja nie chcę chłopa........

Gość a ja nie chcę chłopa........
chciałabym kobietki........mmmmmmmmmm

Gość nieeeeeeeeee
niue rób tego :O