Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magisterka

Ile zarabiacie, ile macie lat....ankieta to pracy mgr

Polecane posty

Gość przed awansem
37 lat wyższe ekonomiczne 2000 zł nie ma

Gość agiiii
23 ok. 1300 zl wyższe brak

1. Ile masz lat? 22 lata 2. Ile zarabiasz netto? 1300 zł 3. Jakie masz wyształcenie? licencjat 4.Czy masz dzieci? Jeżeli tak to ile i w jakim wieku? nie mam

Gość olalalunia
30 1800 srednie troje

Gość gdfgdg
1. 19 2. 800zł 3.NIe

Gość gdfgdg
sorki błąd 3.Średnie 4.Nie

Gość pani z mgr
1.25 lat 2.1000zl 3.wyzszE!!!!! 4.nie mam-nie stac na razie:)

jeb.... nie masz racji!! gdyby ludzie nie godzili sie na wyplate za ciezka harowe po 900 pln to musieliby pracodawcy podniesc wynagrodzenia!! kasa sam sie nie narobi, ale musieliby zaczac liczyc sie z ludzmi!! a tych ze wschodu mozna b. latwo powstrzymac przed przyjezdzaniem do pracy za psie pieniadze... wiem cos o tym..;) albo zaczeliby zadac rownych z naki wynagrodzen, albo pojechaliby grzecznie do domku... popatrz co robia z nami Anglicy.;););)

Gość wredniara
kokietka....wiesz w branzy reklamowej to i ja bym mogła ale lepiej mózgiem zarabiac niz tą reklamą;)

Gość kokietka23
Co robię?Pisałam już, że pracuje w dużej agencji reklamowej, a zajmuje się dokładnie badaniem potrzeb rynku.nie prawdą jest to, że poszłabym do pracy za marne 900zł.Też musiałam od czegoś zacząć i wierz mi, że po szkole średniej nie było mi łatwo dostać to czego oczekuje.Ale tylko ludzie ambitni i wytrwale dążący do celu osiągają tak wiele.

Gość magisterka
no ale nie sprzeczajcie sie;) ja zarabiam 900 zł ale jeszcze studiuje, zarabiam na siebie i swoje potrzeby, jak skoncze studia poszukam innej pracy i wtedy sie zobaczy ile taki pracodawca da;) ale jest jeszcze druga strona....co ma zrobic pracodawca jezeli podatki i te wszystkie zusy są tak ogromne ze jego poprostu nie stac na danie wyzszej pensji....

Gość magisterka
kokietka...ok Twoja kasa ciesz sie ale nie mozesz obrazac innych ludzi za to ze zarabiaja mniej niz Ty!!!!są rózne sytuacje, okolicznosci i znajomosci , Ty trafiłas to sie ciesz ale wspólczuje ludziom zyjącym obok Ciebie, za co Ty sie uwazasz??? za kogos wyzszego, za cos wiecej??? obys nie straciła tego co teraz zarabiasz i nie musiała pracowac za 500 zł bo nikt by Cie juz nie chciał przyjac do roboty!!!!

Gość magisterka
jeb...dokładnie tak jest....jak sie nie podoba to zegnam...i niektórzy odchodzą bo mogą sobie na to pozwolic bo np pozyja troszke na garnuszku u mamusi ale są tacy co sobie na miesiąc niepracowania nie mogą pozwolic i co wtedy???

no....... bo przyzwyczailismy szefow do takiego zachowania! przemysl co by bylo, gdyby powiedzial tak jednemu, drugiemu i paru nastepnym a oni by odeszli. i kazdy kto przyszedlby na ich miejsce wysmialby go slyszac jakie zarobki proponuje. myslisz ze nie pomyslalby przez chwile ze od tych ludzi zaleza tez jego pieniadze?? niestety nasi pracodawcy jeszcze do tego nie dojrzeli... dla nich tylko hajs, hajs i hajs. ludzi maja za nic, ale to ludzie sa temu winni, bo daja soba pomiatac i tyraja za marne grosze!! Z autopsji.... w poludniowo centralnej polsce byla fabryka samochodow ciezarowych. wykupil ja miedzynarodowy koncern. i ludzie je...ia tam po 12h dziennie i wszystkie soboty po 10 zeby zarobic 1500 pln.... kilka lat temu ten sam koncern najpierw kupil, a potem szybko sprzedal podobna fabryke na podkarpaciu, bo ludzie nie chcieli pracowac za 800.... jakies pytania??

Gość djaaa
1. 39 2 4000 netto (około) 3. wyższe z doktoratem 4. nie mam dzieci

Gość pilgniarka
1. Ile masz lat? 52 lata 2. Ile zarabiasz netto? 1300 zł 3. Jakie masz wyształcenie? pomaturalne 4.Czy masz dzieci? Jeżeli tak to ile i w jakim wieku? 2 ich wiek 28 i 23

Gość teraz jaaaaaaa
1. 19 lat 2. 700zł do ręki + premia czyli do 3000zł na ręke 3. średnie 4. nie

Gość teraz jaaaaaaa
w tym roku końce 20 jeśli kogoś to interesuje to jestem przedstawicielem handlowym w dużej firmie

Gość ja tez sie wpiszę
1. 23 lata 2. zero zł (nawet mi nie daja rodzinnego sk***ny) 3. policealne 4. jedno dziecko

Gość magisterka
przedstawiciele handlowi tyle zarabiaja ale trzeba sie do tego nadawac:)

Gość ja tez sie wpiszę
4. jedno dziecko 2,5 roku

1. 23 lata 2. 1159 zł netto 3. niepełne wyższe 4. nie mam

Gość kokietka23
Ależ ja nikim nie pomiatam.Prawdą jest, że ludzie sami wybierają sobie taki los, więc po co potem narzekają, że nie wystarcza im do 1-ego.Nikt nikogo nie zmusza do pracy za 900zł a jak komuś się nie chce szukać to już inna sprawa.Nie obawiam się o to, że stracę prace bo jestem cenionym pracownikiem i pracodawca jak najbardziej zabiega o to, żebym jak najdłużej mogła współpracowac z firmą.Co nie oznacza, że osiągnełam już swoje cele i zamierzam na nich poprzestać.Kończe studia i mam plany, które wiem, że napewno wprowadze w swoje życie, bo kiedy wyznaczam sobie jakieś cele to zawsze je osiągam.A praca w reklamie to tylko dobry start bo w życiu zamierzam robić coś zupełnie innego i zarabiać o wiele więcej.Wierz mi, że dla niektórych 5 tyś. to nie jest dużo.Za 900zł nie stać by mnie było nawet zapłacić za czynsz.

Gość ktosssssss
1. 55 lat 2. 15 000 3. średnie 4. tak, 4 - wiek : 30 , 31 , 16 , 18

Gość pomozzzcie
kokoietko a jakie masz wyksztalcenie jak sie tego dorobilas?? skad ta praca??

Gość tralalla
40 lat 5000 netto średnie 1 dziecko

Gość ciurlanka
1. Ile masz lat? 2. Ile zarabiasz netto? 3. Jakie masz wyształcenie? 4.Czy masz dzieci? Jeżeli tak to ile i w jakim wieku? 1. 27 lat 2. zarabiam 750zł 3. wyższe pedagogiczne 4. nie mam...nawet męża

Gość kokietka23
Pisałam już, kiedy zaczynałam prace w reklamie byłam po szkole średniej.Nie miałam też żadnych znajomości, dostałam ją własnymi siłami.Umiałam udowodnić, że jestem dobrym pracownikiem i pokazać, że nadaje się do tego.Oczywiście wcześniej przeszłam przez setke rozmów kwalifikacyjnych, po których kiedy pracodawca zaproponował mi jakąś śmieszną kwote wychodziłam z uśmiechem na ustach.Trzeba umieć się cenić, w przeciwnym wypadku ciężką praca będzie się zarabiać na kogoś a nie na samych siebie.

Gość ciurlanka
jestem urzędnikiem państwowym........i jestem dowodem na to że urzędnicy w "urzędach pracy" bardzo mało zarabiają......a pracy mam tyle, że nie wystarcza mi czasu.....stresu tyle , że aż mnie ściska.....