Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierownik7672

Czy ktoś miał próchnicę między jedynkami górnymi?

Polecane posty

Gość kierownik7672

Ja mam i nie wiem co dentysta będzie mi robił, wywierci dziurę między jedynkami? Może ktoś to miał i powie mi jak to wygląda ? Jestem komletnie zaskoczona bo zęby mam raczej zdrowe.

Gość berude23
Nie miałam, ale jak to musi wyglądać! Chyba zaczne kupować nitkę dentystyczną !

Gość ja mialam
ja mialam ale z tylu jedynek, dentysta zrobil, nie przewiercala sie i nic nie widac

Gość kierownik7672
A czy dużą ją miałaś? Nic nie widać, ja mam tak samo, tylko z przodu widać czarną kreskę ! Czy nic już nie masz?

Gość Ja cos tam mialam
Nic nie widac plomby,ale teraz bede musiala ja wymienic. Nie przejmuj sie,teraz dentysci obia naprawde koronkowa robote, mialam lekko ukruszaona jedynke, to mi tak lekarz zrobil,ze nic nie widac,ze jest plomba. Ale radze isc najlepiej do stomatologa estetycznego, oni w takich pierdolkach sie specjalizuja.

Gość gość
ja miałam...boli ale da się wytrzymać, ale pózniej juz sie nie ma tej dziurki..nie widać jej ale jest troche dziwnie bo wydaje mi sie ze przy samym dziąsle jakby była dziurka ale to się tak wydaje...jest to tak że wierci ci tam gdzie masz próchnice..ale to z tyłu ci wierci no i tam pogrzebie i wg...pózniej wsadzi ci tam taki papierek i usunie tą niepotrzebną bląbe i żeby nie były zęby złączone ;p miłego

Gość gość
Ja mialam przy jednych byla drobana dziurka z przodu nic nie widac jak zrobi plombe. Nawet zapomnialam ze tam mialam. Natmiast przy drugich mialam sporo bo gdzies pol zeba i pol bylo odbudowywane chyba. Tzn widac to laczenie jak sie przyjrze. Troche mnie to denerwuje niestety