Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żabi skrzek

PŁYTKA INTELIGENCJA PAŃ dlaczego???

Polecane posty

Gość Żabi skrzek

zkażdym dniem na kafe przekonuję sie, że kobiety nie posiadaja inteligencji czy to prawda czy tez gazety kłamia (dobre gazety) bleeeee Chciałbym od razu przeprosić Panie, które umieją udowodnić posiadanie inteligencji.

Gość Żabi skrzek
za każdym*

Gość Żabi skrzek
Ty już odpadasz na wstępie :) za wypowiedź oczywiście.

Weź pod uwagę że te \"panie\" to mają średnią wieku 13

Gość MobyDick
Sam jesteś płytki. Chociażby założenie takiego tematu świadczy o tym.

Gość Żabi skrzek
z każdym masz rację, ale to nie świadczy o inteligencji tylko o dobrym wzroku :)

fankyy a chciałabyś być głęboka? :) Moje spostrzeżenie uwzględniło średni wiek bywalczyń, alei tak % inteligentnych Pań jest znikomy. Co mnie niepokoi :)

nie będziemy Ci się tłumaczyć :P ale zważ na to, że po paru wpisach nie możesz nas ocenić. Wyobraź sobie np., że ktoś ma zły dzień, że tu może się anonimowo wyżyć. A iloraz inteligencji ma naprawdę wysoki. Poza tym nie jestem pewna czy najlepiej świdczy o Tobie fakt, że wysnuwasz tak daleko idące wnioski czytają wpisy kobiet na kafeterii... zwłaszcza, kiedy naprawdę niewiele one mówią o samej osobie.

zgadzam się co do tej inteligencji pań ale nie jestem za uogólnianiem.A co powiesz o inteligencji panów?

Nie wspominałem o teściku. I zaznaczyłem \"przepraszam\" z góry Panie, które swoją inteligencję udowodnić potrafią. Jednak nie napisałem, że to ja będę przeprowadzał jakieś teściki na udowodnienie. Ty chcesz udowodnić,więc to zrób.

Gość djaaa
A faceci wypowiadający się tutaj?????? To jest dopiero dno. Facetom ogólnie bozia poskąpiła zdolności komunikacyjnych, co skutkuje zerową umiejętnoscią wypowiadania się i sklecenia do kupy zdania. Taki autyzm płciowy. Ich jest to mniej, ale poczytajcie ich posty. Ci to dopiero mają problemy. A wizja świata - poraża. W ogóle - faceci są gorzej wykształceni od kobiet na przykład, takie są statystyki. Więc proszę nie utrwalać nagatywnych społecznych staretypów na temat kobiet. Owszem, na kafe królują durne niunie, fakt. Tyle, że jak sie pojawi ktoś inteligentny, to jest to kobieta a nie mężczyzna.

ale Ty uważasz się za inteligenta jak się domyślam? :D:D:D

załóż wątek o inteligencji Panów, która zapewne w wielu przypadkach jest znacznie większa niż u Pań. Jak najbardziej zgadzam się też z faktem, iż wiele kobiet wprost zadziwia mnie swoją błyskotliwością,inteligencją i mądrością. Szkoda jednak, że tutaj tego unikacie.

Gość Zabi skrzek
Gówno jem i gówno wiem...

jesuuuus jaki gołosłowny. Nie napisałem, że Ci test zrobię. To po pierwsze a po drugie liczba % wynikająca z etapu końcowego ów testu na rzekomą inteligencję ma się ni jak do rzeczywistości. Taki test świadczy o Twojej mądrości i wiedzy z reguły.

...ok...ja tam nie jestem za \"Sexmisja\":P...ciesze sie ze sa faceci i kobitki...niestaty niezaleznie od plci sa inteligentni, mniej inteligentni no i tacy co wogole nie mysla...jednak zaznaczam ze to nie jest zalezne od plci...

Gość djaaa
Acha, czyli jesteś facetem. Wiesz co, takie genralizowanie na temat czyjeś intelignecji bardzo średnio świadczy o twojej własnej. A tak w ogóle, ja uczę - szkoła średnia, studenci, dorosli na kursach - jak ktoś w grupie ma coś sensownego do powiedzenia, to jest to kobieta, nie mężczyzna. Faceci są cieńcy jeśli chodzi o naukę w ogóle, a w szczególnie nie mają zdolności językowych.

Gość Zabi skrzek
Laska mnie rzuciła. Była niestety mondrzejsza ode mnie:O I teraz muszem siem mścić na innych kobietach. Udowadniając im, że som gupsze podnoszę w swoim mniemaniu swoje "iku".

Gość djaaa
Powiem tylko tyle - jak na zajęciach widzę faceta/facetów wzdycham głęboko, bo wiem, że nie pogadamy i to będzie szło po grudzie. Oczywiście, że to są ludzie na stanowiskach i dobrzy w swoim zawodzie, ale jak mówię - zdolności językowych żadnych, tudzież umiejętności werbalizowania własnych myśli, co czasami niestety sprowadza się do posiadania tychże powyżej ile zarabiam i czy sprzedam klientowi nowy produkt.

wiem, że moja osoba Cię zmusiła ale mam to gdzieś, bo wiem, że nie masz racji. Gdybyś znał mnie osobiście, też byś wiedział. Pozdrawiam

Gość Że też chce się Wam
z takim frędzlem w dyskusje wdawać:O:O