sandra424 0 Napisano Maj 7, 2020 Witam wszystkich, czy coś nowego dzieje się w tej sprawie? Dopiero natrafiłam na ten temat, a problem mam ten sam. Ankiety robiłam w Krakowie już prawie rok temu i do tej pory nic. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinad 0 Napisano Czerwiec 30, 2020 Podpinam sie. Jesli wciaz zbieracie poszkodowanych to ja rowniez sie zaliczam The0meadow@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regorg 0 Napisano Lipiec 20, 2020 Pdopisałem umowę rok temu w czerwcu w Krakowie, od tego czasu nie dostałem ani złotówki. Jeśli ciągle zbieracie ludzi to proszę o kontakt. grzesiekb@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Windykacja 0 Napisano Marzec 8, 2021 Poszkodowane osoby zapraszam do kontaktu na nr telefonu 786-878-254. Przestępstwo popełnia człowiek, nie firma i w taki sposób trzeba działać, środki udaje się odzyskać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach