Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ach Isztarek Net ar

ma ktos taka spacerowke?

Polecane posty

Gość Ach Isztarek Net ar
up

Gość doradzam
coneco traffic

Gość stokrotttta
Witam serdecznie, szczerze odradzam ten wózek, wózki z grupy Huck są naprawdę bardzo przeciętne, w niemczech są one na równi klasą wózką polski marki polak. Sama mam hucka, kupiony przez allegro, tandetny materiał, a na zdjęciu wyglądał super, małe siedzisko mój 7 miesięczny syn ledwo się w nim mieści, jak narazie bez awari ale nigdy więcej nie kupiłabym wózka z tej firmy, osoba która go sprzedaje z Oleśnicy, potrafi kłamać jakie to są rewelacyjne wózki, jakie super wykonane itp, zrobiliśmy eksperyment z koleżankami i na gg każda spytała o inny rodzaj wózka pytanie brzmiało: do jakiej wagi dziecka przeznaczony jest wózek, kobieta z Oleśnicy odpowiadała że jej starczył do 4 roku życia jej dziecka, więc wyszło na to że jeździła 4 różnymi wózkami, potem było pytanie o gondolę wymiary wózka huck jaguar 4 podała wymiary gondoli zewnętrzne, 90x40x21 oczywiście ucieszyłam się że taka wielka gondola ale po zakupie okazało się że wymiary wewnętrzne to 75x34x21, no i mój synek zanim skończył 4 miesiące musiał zacząć w styczniu jeździć spacerówką, która zupełnie nie ma boków, czego też nie było widać na zdjęciu bo było w taki sposób zrobione, piszę teraz o traxx huck jaguar 4, wogóle zdjęcia są zawsze rewelacyjne w praktyce okazuje się coś innego, naprawdę wszystkie wózki firmy huck charakteryzują się tandetnym materiałem a ceny są zawrotne. Polecam ci forum internetowe, wpisz w google: wózki opinie gazeta tam znajdziesz opinie o różnych wózeczkach, możesz też zadać pytanie