Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bernadetka

WAŻNE!!!obejrzałam kawałek i sie przeraziłam, pomozcie!!!

Polecane posty

zobaczcie co robia ze zwierzakami http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=_med jesli po obejrzeniu przeraziliscie sie tak samo jak ja i chcielibyscie pomoc, to prosze podajcie tutaj swojego maila a ja Wam wysle petycje (potrzeba 500 glosow a jest 467) na maila do podpisania (imie, nazwisko, kraj). To tak mało w stosunku tak bestialskiego zachowania

...wiesz niedawno byl taki topik dokladnie z ta petycja i tym filmikiem moze kafeteriusze to ignoruja bo jua wtedy sie powpisywali i nie chce im sie tego potwierdzac...wiem ze wtedy duzo ludzi sie wpisalo:)...

Gość dsgdfhdf
sie zajmiijcie pomocą ludziom - a jak słyszycie w TV ze w katastrofie lotniczej zginęło 50 osób to wami to rusza?? pewnie myślicie :Phi - w WTC zgineło 2000 "... zycie ludzkie to tylko cyferki , ale sie jakimiś pieskami zajmujecie, srającymi i szczekającymi ... i pewnie uważacie sie za nie wiadomo jak wrażliwe...

dsgdfhdf --->ty sie zastanow co ty wogole wypisujesz...jak ty masz to w dupie to zachowaj to dla siebie a nie zachowujesz sie jak bezduszna swinia...mnie najbardziej wq ze te zwierzeta zyja i na zywca sa ze skory obdzierane...obdarte ze skory zyja i sie ruszaja...sa katoawne a ich ostatnie dni to koszmar...topik jest o tym bo nikt ludzi nie obdziera zywcem ze skory zeby jakas nadeta cipa ladnie wygladala w nowym futerku...:O..

na mnie to zrobilo ogromne wrazenie, i nie dotrwalam do konca a slowa dsgdfhdf zostawie bez komentarza... serce mi sie krajalo jak to ogladalam

Gość dsgdfhdf
ludzie w afryce głodują , a Ty sie obżerasz chipsami przed kompem, a Iraku i Afganistanie wojska okupacyjne sie wpieprzają do lokalnych spraw, na ulicy, pod mostami ludzie sie kłada do spania teraz, bezrobotni myślą co jutro do garnka włożą, chorzy sie w szpitalach zwijają z bólu czekająć na lekarstwa nierefundowane z NFZ, pewnie w tej chwili ktoś umiera wskutek wypadku samochodowego ... a Wy sie dalej martwcie zwierzetami, wielkie wrażliwe damessy - i co zrobicie w związku z tym?? gów ..no - polamentujecie troche a wasza samoocena wzrośnie.... wielkie wrażlie istotki - żygac mi sie chce od waszego lamentowania...

Gość jestem w szoku.......
poprosze o petycje na maila - lemonek13@onet.eu

dsg... nie wierze w Twoja glupote... czy Ty nie widzisz zasadniczej roznicy miedzy tymi sprawami?! Tym stworzeniom ludzie (?) okrutnie i z premedytacja, a co najgorsze kompletnie bez celu, chyba dla samej przyjemnosci pastwienia sie, gotuja taki los. Mozesz nie odpisywac, chyba nie jestem w stanie dyskutowac z osoba o tak ograniczonym postrzeganiu swiata i wrazliwoscia ogorka:o

dsgdfhdf hallooo...tu jest temat o ZWIERZETACH a nie o LUDZIACH...wiec dlatego rozmawiamy o zwierzetach...wedlog Ciebie jesli ludzie cierpia to niech cierpia tez zwierzeta tak??...glupie...denerwuje ciebie to ze robimy cos zeby zmiwjszyc to cierpienie;/...a jak ci sie chce \"zygac\" to polecam takie male tableteczki...albo pojdzie szybciej albo przejdzie...a tak zapobiegawczo polecam psychiatre...:D..

Gość dsgdfhdf
gówno robicie - wielkie działaczki forumowe - myslicie ze wyslecie maila i wystarczy - robicie to tylko zeby miec poczucie czystego sumienia, zebym moc powiedziec ze cos robicie w tej sprawie - a żebrzących na ulicy mijacie z pogardą...

Gość helloooooo
viper23@poczta.onet.pl przeslijcie ta petycje ;)

Gość helloooooo
dsgdfhdf tyle co ja juz kasy dalam tym z ulicy, ze szkjoda gadac, a czesc z nich z pewnoscia moglaby pracowac ...!!!!

dsgdfhdf ...nie prawda ja nie mijam...zreszta niekiedy to ze ludzie gloduja i sa bezdomni jest na ich wlasne rzadanie...twoj sposob wypowiadania sie jest jakis fanatyczny....nie rozumiesz istoty tego tematu to sie odpieprz a nie pieprzysz trzy po trzy jak nie wiesz o co chodzi...jak jestes takim przeciwnikiem takich rzeczy to nie pieprz czy my tym zwierzeta pomozemy czy nie bo tego nie wiesz a my i tak zrobimy to co uwazamy za stosowne....

nie moglam tego obejrzec do konca,bo robilo mi sie slabo jak ludzie moga byc tacy bezduszni??? po aby jakies kuurwy chodzily potem w futerkach? ja nie myslalam ze to tak wyglada myslalam ze one sa najpierw zabijane,aby nie czuc bolu przy sciaganiu skory dlugo niezapomne widoku tego zwierzatka z zakrwawionym pyszczkiem bez skory nigdy nie mialam futra na szczescie i na pewno juz miec nie bede

Gość milliwanilli
dsgdfhdf --> owszem masz racje na pewnoczesc *widzow* bdzie zainteresowana tylko do pewnego momentu a nastepnie zapomni bo latwiej przeciez zyc w nieswiadomosci- co odnosi sie takze do wiedzy ocierpieniach ludzi na swieci i tego typu rzeczy. Nie w tym rzecz jednak-petycja faktcznie niczego nie zmieni. Jakwidzisz po glosach zaskoczenia niektorzy nawet nie zdja sobie sprawy w jak niehumanitarnych warunkach te futra powstaja. Rozszeszanie swiadomosci poprzez takie filmy ma sens, byc moze jedna czy druga (czy pierwszy/drugi) zda sobie sprawe i przy zakupie nastepnego futra wybierze jedna to sztuczne. Jak wiadomo brak popytu= brak sprzedazy. A ze ludzie cierpia.. coz.. 'ludzi ludziom zgotowali ten los'.

Gość dean.corsowp.pl

Gość dean.corsowp.pl

Gość jeszcze raz /
dean.corso@wp.pl

Gość evlenka
paryzja@o2.pl

Gość evlenka
paryzja@neostrada.pl