Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melodyyyyy

co powinnam dodać do tej diety?

Polecane posty

Gość melodyyyyy

chcę zrzucić kilka kg... więc od kilku dni jem tylko płatki fitness z jogurtem naturalnym, owoce i serek danio (jak mam ochotę na coś słodkiego)... co powinnam jeszcze dodać aby mojemu organizmowi nie brakowało żadnych składników? ps. nie jem żadnego mięsa

Gość Agrafka303
Ja dodałabym owoce

Gość ghhhhhhhhhhhhhhhh
dodaj słodycze!!!!! koniecznie!!

Gość soja i warzywa

Gość dzizas
BIALKO< BIALKO< BIALKO!!!!!!!!!!!!!

Gość gibonka22
chcę zrzucić kilka kg... więc od kilku dni jem tylko płatki fitness z jogurtem naturalnym, owoce i serek danio (jak mam ochotę na coś słodkiego)... co powinnam jeszcze dodać aby mojemu organizmowi nie brakowało żadnych składników? płatki fitness? dajcie spokój.... nie ma to jak reklama ;-) jogurt naturalny - ok owoce - zależy jakie, bo owoc owocowi nierówny. poza tym lepiej jeść warzywa serek danio - eeeh! kusi nazwą "serek" a to węglowodan radzę jakąś naturalną słodycz, jeśli już.. dobrze dziewczyny pisały - więcej warzyw, białko

zgadzam sie z gibonką !:) a paltki fitness maja w 3 dupy kalorii! lepiej do jogurtu dodaj troche otrebow. no i warzywa! poza tym ruszaj sie bo bez tego skutecznej diety nie ma!

Gość ja bym dodala chude
mieso i warzywka i moze ciemny chleb sporadycznie...

Gość melodyyy
ale mi właśnie żadne warzywa nie smakują :/ a mięsa nie jem ... w czym jest jeszcze białko?

Gość aguuusia
ja staram sie jesc ryby choc 2 razy w tyg , smaze w elektr. grillu . Tez jestem na diecie 4 tyg. udalo mi sie 5.5 kg ale jem dokladnie o tych samych porach 4 posilki dziennie

Gość jolka 77
platki fitness-to sciema ja po nioch przytylam -bialko powinno byc np fasola,soja a jesli platki to zwykle owsiane

Gość kerli
agusia a mozesz napisac co ty jesz ze tyle schudlas?? cwiczysz tez czy to tylko dieta?

Gość aguuusia
kerli-nawet nie myslalam ze to takie proste poniewaz to moja 1sza dieta, ale jak ja zaczelam to bardzo duzo czytalam rad na te tematy . Najwazniejsze zeby jesc czesto ale nie wielkie porcje to wtedy twoj metabolizm nie spowolni , nie mieszam np ziemniakow z miesem (z tym byl najwiekszy problem) nie smaruje chleba (przerzucilam sie na ciemny lub waza)ani maslem ani marg. chyba ze delik. serkiem almette a duzo by pisac podam ci dzisiejszy jadlospis : sniad:8.00 kromka chlebka ciemnego z 2 malymi plaserkami poledwicy drob. do tego 2 listki salaty, kawalek ogorka kilka rzodkiewek , pol godz po sniad. szklanka ziel .herb. 2sniad. godz.12.00kromka chlebka wasa , maly kefir,kawalek kalarepki i pomidor -szkl.herb.czerwonej puerh ale tez pol godz po posilku poniewaz czytalam ze jak sie nie popija podczas jedzenia to szybciej sie trawi . Na obiadek z wczorajszego rosolu piersc z kurczaka lekko podsmazona w grillu elekt. do tego sorowka (salata, groszek, szczypiorek , marchew i pol jablka)znow szkl czerwonej herbaty i o 18.00 ost.posilek kolko ryzowe lub kromka waza , jablko lub pomarancza i moze kefir - szkl czerwonej cherb. ook 20-21 wypijam lampke winka wytrawnego i przez caly dzien conajmniej 1.5 l wody , cwicze 15 min dziennie i smaruje sie zelami na cellulit . NO DOSC! jestem zadowolona z efektu i naprawde nie jestem glodna

Gość kerli
super,gratuluje. a ta dieta to twoj wymysl? jak tak to ladnie trafilas ze tyle schudlas. a ile wazylas przed dieta i teraz?ile masz wzrostu? na obiad zawsze jesz mieso i warzywa? a po kolacji nie jestes glodna,nie jadasz na nia ciemnego chleba?tylko 1 wasa jablko i kefir?

Gość aguuusia
jem na obiad albo mies albo rybke ale do tego duzo warzyw . Wlasniie zjadlam kolacje pol kromeczki ciemnego chllebka i pol kefiru bo jeszcze czuje sie syta po obiedzie chyba po prostu rzoladek sie skurczyl zaraz jeszcze musze zjesc choc 1 kiwi . Mam 32 latka 3 dzieci 169cm wazylam 74.5 dzis sie wazylam to rowne 69. Dodam ze juz nie siedze przy kompie w wolnych chwilach tylko wymyslam wciaz to nowe zajecie albo ide z synkiem najmlodszym na spacer-------NIEDLUGO NAJLEPSZE LAMPKA WINKA mniam mniamm