Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka już jestem_

czy za młoda?

Polecane posty

Gość taka już jestem_

co byście sobie pomyśleli o dziewczynie,która w wieku 16 lat straciła dziewictwo z chłopakiem,z którym była od roku? czy według was,mimo,że dziewczyna jest dojrzała emocjonalnie to jednak za wcześnie? oczekuję poważnych odpowiedzi. :)

Gość taka już jestem_
tzn.oczekuję i z góry dziękuję ;)

Gość było anala nadstawiać
!!!!!!! :)

Gość T O O M A S S
Jeżeli czułaś ze jesteś na to gotowa, to dlaczego miałoby to być za wcześnie. Nie zrobiłaś tego z jakimś pierwszym lepszym, tylko z chłopakiem z którym byłaś sporo czasu i napewno go kochałaś.

Gość taka już jestem_
dziex za wypowiedz. ale ja sie zastanawiam jak to wyglada na tle dzisiejszym.że teraz to 13latki do łózka idą :o że nie daję dobrego przykładu.taka sama jak te wszystkie małe qr..

czy za młoda?? hm...to pojęcie względne, jeśli czuje, że dojrzała do tego emocjonalnie, jeśli oboje czujecie że jesteście na to gotowi i jesteście świadomi konsekwencji, tym bardziej że jesteście razem już dość długo...to czemu nie?

Ja osobiscie nie popieraz pierwszego razu w tak mlodym wieku, ale skoro bylas z chlopakiem od roku i uwazem, ze to nic zlego:). Nie masz sie czym martwic nie zrobilas tego z pierwszym lepszym chlopakiem z imprezy, tak jak to robi wiekszosc dziewczyn:o.

Gość pracowała u mnie kiedyś
kobietka [30 lat] która szczyciła się tym że jest jedną z najmłodszych babć w Polsce !!!!!!!! :D

Gość taka już jestem_
niee waznee ktoooo - właśnie o to mi chodzi,kto tego nie popiera. wolałabym później powiedzieć swojej córce czy synowi,że zrobiłam to w wieku 18,a nie 16lat,ale wydaje mi się,że teraz to będzie chyba dobrze.mój chłopak nie namawia mnie do tego,ale wiem,że oboje chcemy,choć jak poczekamy,to tez nam nic nie będzie,no ale... z drugiej strony chciałabym go miło zaskoczyć,że jednak chcę... no nie wiem...

Gość tiaaa23
ja pierwszy raz kochclam sie jak mialam 20 lat-teraz mam 23 i wiesz co mysle- ze zmarnowalam kilka lat przyjemnosci, gdybym mogla cofnac czas to zaczelabym wspolzyc w wieku 16-18 lat, to jest najlepszy wiek

Gość taka już jestem_
tiaaa23 - widzisz... i tak źle i tak niedobrze ;) chyba nie będę się hamować przed tym. mam nadzieję,że będzie taki przyjemny dzień i to wyjdzie samo z siebie :) a nawet jeśli nie wyjdzie to przeciez na drugi raz poczekam sobie :P

Gość taka już jestem_
może ktoś ma jakieś inne zdanie na ten temat?