Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa 3

czy dobrze jest być prawiczkiem?

Polecane posty

Gość raz dwa 3

Gość taka już jestem_
hmmm... ale kiedy? ;)

Gość oczywiście ze dobrze

zalezy w jakim wieku? jezeli jestes mlody to jeszcze ok. z reszta nic w tym zlego, ze facet jest prawiczniem.. zle jest natomiast juz w takim przypadku: Moj kumpel ma 26 i juz swieruje, lapie doly , ze nie znajdzie tej jedynej. sam nie jest zadbanym facetme, a w kobietach przebiera strasznie :( musi byc super laska, wysportowana, malutka i sliczna .. choc on sam nie wyglada oszolamiajaco.. ja tez dosc pozno stracilam dziewicwto z moim kochaniem :) i nie zaluje :) bo zawsze marzylam, by kochac sie z milosci i z tym jedynym :D pozdrawiam 🌻 uszy do gory !

Gość M26
Źle. Oznacza to, że nie masz z życia tego co w nim najlepsze. Tak jakbyś nigdy nie miał ładnej pogody, ogrzewania zimą, klimatyzacji latem itp. Sam jestem prawiczkiem.

Gość M26
Ale racja - to zależy od wieku.

Gość raz dwa 3
hmmm...:)

Gość raz dwa 3
ja mam ponad 22 i pół, cóż przydałoby się coś z tym fantem zrobić

Gość raz dwa 3
no oze i tak ale mozna by juz chyba zaczac cos robic w tym kierunku, zanim cos z tych dzialan wyjdzie to w sam razm jeszcze pare latek zleci

Gość M26
To ja od siebie dodam, że prawiczek prawiczkowi nie równy. Owszem wiadomo o co chodzi, ale niektórzy są zdołowani, bo nie doświadczyli jeszcze niczego z tym związanego np. pocałunku. To już gdzieś tu było, ale: http://www.purescore.com

:) wiosna idzie :D a wiosna to dobry moment by kogos poznac i zakochac sie :D a pozniej juz samo sie potoczy.. u mnie tak bylo.. milosc przyszla niespodziewanie :) wiesz, z drugiej strony zalezy jak traktujesz seks, bo dla niektorych to zaden problem zrobic to z pierwsza lepsza ;) zalezy od czlowieka.. moj facet nie byl prawiczkiem jak sie ze mna kochal pierwszy raz , natomiast ja bylam dziewica i mi to nie przeszkadzalo :)

Gość M26
22 owszem działaj. Ja zacząłem jak miałem 18. I lipa:( Tobie polecam kluby studenckie (póki studiujesz i jeśli studiujesz). Potem będzie trudniej. I nie bój się zagadać.

Gość lepiej jest byc prawiczkiem
niż się pieporzyć na prawo i lewo. Seks jest dla dorosłych ludxzi. I czasami można sobie wiele pospsuc nim... Począwszy od tego, ze zaczynasz inaczej postrzegac ludzi- jak przedmioty, które mają ci dostarczyć przyjemności. Bo jeżlei kogos nie kochasz, a tylko się z nim bzykasz, to zawsze możesz go wymienić na kogoś innego- o większym bouście, penisie, o jakichś tam innych cechach. A w miłości tak nie jest. Jeżeli nauczysz się wymieniać ludzi jak rękawiczki, to nigdy nie będziesz szczęśliwy. Zauważ, ze np. bardzo znani aktorzy, którzy mieli wielee kochanek i 5 zon, nigdy nie są szczęśliwi, a zazwyczaj na starość są sami i opowiadają o tym, ze ich prawidziwa miłościa był ktośtam, ale się nie udało... I zazywczaj jest to jeden z pierwszych związków. Poza tym wątpię, zeby jakaś porządna dziewczyna chciała się związać z kimś, kto przeleciał przezd nią 10 lasek... Ja bym nie chciała na pewno.

Gość M26
Mi w tym teście wyszło 97 i niezbyt mi to odpowiada. Ale nie pójdę z pierwszą lepszą. Tą opcje zawsze miałem, bo pieniążka mi nie brak, ale po prostu nie chce. Sex, a w szczególności pierwszy raz, to zbyt wyjątkowe przeżycie, aby tak je zmarnować.

Gość M26
14:27 - podszyw. Bez takich prosze.

M26 gejem jestes? :P hehe , jakos nie chce mi sie uwierzyc w Twoja ostatnia wypowiedz ;) lepiej jest byc prawiczkiem: ja tez czekalam na moja pierwsza prawdziwa milosc z kochaniem , ale sa ludzie, dla ktorych seks nie koniecznie musi wiazac sie z uczuciem :) takie zycie..

Poza tym pomyśl, co będzie jak poznasz jakąś durną laskę, taką do przelatywania, co obciąga na prawo i lewo, właśnie w jakimś klubie i jakimś cudem (a takie rzeczy się po prostu zdarzają) zrobisz jej dzieciaka. I sobie:) Całe życie będziesz związany z tą bezmózgą lachociągarą i ona będzie wychowywać towje dziecko. W dodatku będziesz musiał płacić jej alimenty i ciągac się po sądach. Chyba, ze wziąłbyś ją za żonę:p Nie mówiąc o tym, że jak będziez oblatywał jakis panny w klubach, to możesz złapac jakiegoś syfa. 3/4 kobiet na Kafe ma grzybice pochwy:D Pomyśl,. masz ogromne szanse, ze własnie na taka trafisz. Oprócz tego chlamydie, wirusy hpv i hsv, żółtaczka, aids, i inne przyjemnosci. Jest z czego wybierać. Na razie jesteś zdrowy, ale potem może się okazać, ze złapiesz jakiegos yfa, który nie daje objawów, a zrobisz nim krzywde osobie, z którą będziesz chciał spędzić resztę życia- np. zachoruje dzięki tobie na raka szyjki macicy, albo zarazisz się czymś, co daje objawy i nie daje się wyleczyć- np. kłykcinami kończystymi:O Także proponuję najpierw przemyśleć skutki. Tym bardziej, ze prezerwatywy chronią TYLKO przed choroabmi przenoszonymi w wydzuelinach ciała, czyli w spermia- jak żółtaczka i aids, ale nie przed worusami i baletriami, które żyją io na skórze, i w okolicach odbytu i na włosach łonowych.

pewnie nie musi się wiązac z uczuciem. Ale wtedy niech takie osoby wybierają sobie inne, dla których seks się też nie wiąże z uczuciem.

M26 a Ty w jakim wieku jestes? romantyk z Ciebie :) pierwsza milosc.. ja tez myslalam tak jak Ty, wszyscy mnie palcami wytykali, wiesz w szkole..itd.. jak bylam nastolatka, bo mialam faceta, ale jakos nie czulam tego czegos.. i poprostu czekalam na tego jedynego :) jestem teraz z tego powodu szczesliwa

Gość raz dwa 3
mi tak naprawde nie zlaezy na seksie z przypadkową osoba, chcialbym przede wszyskim miec dziewczyne a tak naprawde to kochac ją i byc przez nia kochany, zastanawiam sie czy gdybym trafil na taka ktora seks dopiero po slubie ale w sumie jesli nie wynikaloby to z jej ozieblosci tylko z religii np to moglaby byc i taka jesli wlasnie bym ja kochal i ona mnie. w sumie to ciesze sie ze nie uprawialem seksu z jakas przypadkową osoba, wcale bym nie byl przez to szczesliwy

lepiej jest nie byc prawiczkiem : dobrze piszesz :) z tym zajsciem w ciaze, ostatnio moj przyjaciel byl z dziewczyna , zeby z kims byc..a noz sie okaze, ze to cos wiecej.. i wpadli.. ona powiedziala mu, ze sie zabazpiecza a nie zabezpieczyla sie, klientka cwierc wieku przezyla, a uwierzyla ginekologowi, ze jak sie odstawi tabletki to nie zajdzie sie w ciaze przez kilka miesiecy !!! co za bzdura ! koles niezle sie nafatygowal by to dziecko usunela, nie chciala, ale ja przekonal, usunela i ja zostawil, bo oprzytomnial i stwierdzil, ze nie chce zakladac rodziny bez milosc, bo co to za rodzina? i tu wychodzi na wierzch nieodpowiedzialnosc facetow, ktorzy mysla, ze laska jak powie, ze sie zabezpiecza to to robi.. niekoniecznie.. dodam, ze klientka pracuje jako przedstawicielka farmeceutyczna, powinna cos o lekach wiedziec.. ;) ale jak widac..niewiele wie..

raz dwa 3: rozumiem :) tylko czasami moze byc tak, ze ludzie sie nie dobiora pod wzgledem temperamentow i ja bym radzila pokochac sie ze swoja narzeczona przed slubem :) ale to tylko moje skromne zdanie..

Gość raz dwa 3
a jak usunela ciąze skoro w polsce sa przepisy antyaborcyjne tak sie pytam z ciekawosci bo niby sa te przepisy a ludzie mowia o usuwaniu ciazy jak by to nie byl zaden problem

Gość raz dwa 3
no to jest pewien dylemat ale w sumie to narazie przed nim nie stoje

Gość M26
Ja mam 26 lat. Jakoś nigdy nie miałem zbytniej śmiałości. Kilka randek było (do policzenia na palcach jednej ręki), ale nic co mógłbym nazwać związkiem, więc co tu mówić o miłości - póki co tylko marzę.

Gość no wiesz...ja sama
byłam dziewicą z moim chłopakiem, i gdyby on nie był prawiczkiem, to raczej bym nie była zachwycona...Nie lubię się z nikim dzielić:P

jak usunela? poszli do ginekologa i zrobil jej skrobanke, w 3cim miesiacu ciazy na poczatku 3ciego tzn.. dali jej glupiego jasia, ona zostala w gabitecie, ciaza byla blizniacza i kosztowalo to 2000tys zl. a namiary na lekarza mieli od ginekologa, do ktorego poszli prywatnie, byla tez pani anestozjolog.. i tak to wygladalo.. a on ja chyba nastepnego dnia zostawil, rozstali sie, pozniej ona probowala go przekonac, przepraszajac, ze nie wiedziala, zeby jeszcze raz sprobowali..lecz on nie chcial. i koniec historii