Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa 3

czy dobrze jest być prawiczkiem?

Polecane posty

M26 uszy do gory :) sama sie znajdzie . mam pytanie: a wychodzisz do ludzi? pytam bo moj kumpel ten co tez jest prawiczkiem to tylko w domu siedzi :( a jak juz gdzies wyjdzie to z kumplami na piwo, i chlopak ma dola, ze niekogo poznac nie moze..bo niby gdzie? smutno mi, i zal mi jego, bo to moj dobry funfel.. ale nie mozna tez siedziec z zalozonymi rekami i nic nie robic :(

Gość raz dwa 3
ale lekarz ktory wykonuje aborcje w polsce moze byc za to ukarany przez sąd tak? to jest przestepstwo? o to mi chodzi. wiem ze to ma nie wiele wspolnego z tematem. A teraz tak sobie mysle, ze przytlanie sie, calowanie nawet to chyba jest zuplnie inne jak sie jest w kims zakochanym i jak nie dobrze by bylo poprostu sie zakochac

Gość raz dwa 3
no wlasnie prawie 25 a co powinien on robic i np ja? zapoznawac obce dziewczyny w klubach studenckich? to nie takie proste. tam ludzie przychodza w grupie i takie wchrzanianie sie troche glupio wyglada, sam widzialem jak do jednej z kolezanek z ktorymi raz bylem w klubie pryzstawiali sie tacy napalency..... lepiej chyba na jakichs imprezach ze znajomymi poznawac kolejne dziewczyny i poglebiac znajoosci no nie?

no wiesz...ja sama: fajnie, tez tak kiedys o tym marzylam, pozniej poznalam jego ..i swiat wywrocil sie do gory nogami :) poprostu sie zakochalam.. a to, ze on byl o te kilka razy bardziej doswiadczony ode mnie mi nie przeszkadzalo :) choc chcialam sie kochac z prawiczkiem ;) ale to juz tylko pozostana niespelnione marzenia :D ja kocham mojego Babelka i tylko jego :) i akceptuje go z jego cala przeszloscia :) choc nie mowie, ze niecieszylabym sie jakby wtedy byl prawiczkiem.. pozdrawiam 🖐️

raz dwa 3: no tak, latwiej wsrod znajomych :) ja tak poznalam mojego faceta :) ale na to nie ma reguly, bo moja kolezanka poznala kogos na imprezie studenckiej, tez nie byla sama, ale cos ich do siebie przyciagalo, zaczeli na siebie zerkac, usmiechac sie.. oboje lekko zawstydzeni :) i on podszedl do niej ..i poprosil ja do tanca i tak sie jakos wszystko ladnie ulozylo.. wiem, ze sa kolesie do podchodza do dziewczyny i sciemniaja.. na imprezach.. wyrywaja tzw. laski, ale to chyba z miloscia nie ma wiele wspolnego ..choc pewnie zdazaja sie wyjatki - jak zawsze :) glowa do gory chlopaki.. nie robcie nic na sile , badzie soba :) i zyjcie swoim zyciem.. tylko nie zaszywajcie sie w domq, bo to raczej na dobre wam nie wyjdzie..

Gość no wiesz...ja sama
>Prawie:) jasne. Mi raczej chodzi o sytuacje, gdy wskakuje się komuś do łóżka po to, aby miec to za sobą....:) Ale to sprawa bardzo indywidualna. Po prostu wg mnie bycie dziewica/prawiczkiem nie jest niczym, czego trzeba sie wstydzic i natychmiast pozbyć tej "dolegliwości" :D Pozdrawiam również 🖐️

Gość raz dwa 3
ja np dlatego chcialbym miec stala dziewczyne bo czulbym mam nadzieje taką stałość, że to nie pryśnie jak bańka mydlana za chwilę ale będzie trwać i jutro i za tydzień i za miesiąc...

no wiesz...ja sama : swiete slowa :) 🖐️ raz dwa 3: wlasnie, to zamiast siedziec na forum powinienes moze z fotki.pl skozystac? albo sympatii.pl ? albo zwyczayjnie z gg :) moj kolega poznal swoja milosc na gg, zaczepil dziewczyne i juz :) i tak sie zaczelo, pozniej sie spotkali i zakochali w sobie :) wyjechali do anglii, sa tu juz ponad rok, a razem 1,5 ostatnio bylam na imprezie zareczynowej :) slub w czerwcu nastepnego roku :)

Gość M26
No właśnie ja też za dużo nie wychodzę. Z kumplami wcale (bo ich nie mam) i piwa też nie pijam. No cóż, niby jest internet. Ale wiem, że trzeba się ruszyć, bo gdzie mam poznać tą jedyną? W sklepie? Ja to niebardzo mam z kim iść. A samemu? No cóż wiosna idzie, może się rusze. Jestem dobrej myśli. I nie mam takich wygórowanych wymagań jak twój znajomy.

Gość raz dwa 3
ja juz troche probowalem z inernetem ale hmmm jakos tak jest ze na serisach randkowych mi nie idzie a na czacie znow trafia sie na nieodpoiednie osoby a ostatnio na czacie pelno jakichs automatow reklamowych zamiast ludzi ale zawsze to jakas droga

M26 : moj znajomy rzeczywiscie ma wymagania jak nie wiem kto- ja sie bym na pewno nie kwalifikowala ;) moze jak jestes niesmialy sproboj jakis serwis randkowy? jak ci sie nie spodoba zawsze mozesz usunac konto, a sprobowac nie zaszkodzi :) nieprawdaz?

raz dwa 3: czatow bym nie polecala, ale tez w sumie warto probowac jezeli lepiej Ci sie z nich korzysta :) i wiecie co jeszcze przyciaga do faceta dziewczyny? :D optymizm :D i usmiech :D

Gość M26
A co to znaczy: ściemniać, bajerować, wyrywać ? Bo dla mnie to nic innego jak kłamanie i ja tego nie robię. A tak ogólnie to myślę, że szukamy miłości, a nie seksu. Więc nie tyle smuci nas bycie prawiczkiem(czy tam dziewicą), ale to że nie spotkaliśmy osoby którą byśmy kochali i która nas by kochała.

M26 rozumiem :) porzadne z was chlopaki :D szkoda, ze malo takich po tym swiecie chodzi. Bo czasem jak widze moje kolezanki, ktore sa naprawde dobre osobki a ich faceci to totalne swinie.. a one dalej kochaja .. ehh na pewno znajdziecie ta jedyna w najmniej oczekiwanym dla was momencie i bedziecie wiedzieli, ze to ona :) skoro nie zalezy wam na kobiecie na jedna noc nie ma co sie spieszyc

Gość M26
Jestem w takim serwisie (Ilove). Niewiele mi to postępów przyniosło - jest dużo osób zarejestrowanych ale większość z nich nie pojawia się i nie odbierają wiadomości. Może jest jakiś lepszy? Taki gdzie wysyłane wiadomości idą na skrzynkę poczty elektronicznej. Optymizm i uśmiech? - warto spróbować nawet dla siebie - tego chyba właśnie mi brakuje.

Gość M26
prawie25: "mało takich chodzi po tym świecie" - no właśnie ja to raczej nie chodzę, a tylko siedzę w domu. Mam nadzieję, że wiosna to zmieni.

Gość matyldan
Takie prawiczki to dziwaki

M26: sio na spacer !!!! ja tez ostatnio duzo w domu siedze, bo mi sie pokrecilo w zyciu troche.. ehh, ale jestem dobrej mysli, ze sie pouklada :D usmiechu nigdy za wiele :) a z srewisow randkowych, to najlepiej na kilku sie zarejestrowac, moi znajomi chwala randki na o2. i fotka.pl :) mozna tam sprobowac :) nigdy to nie zaszkodzi..

Gość raz dwa 3
a fotka to serwis randkowy?

matyldan : mozliwe, ze dla ciebie. ja szanuje kazdego czlowieka i mysle, ze nie warto obrazac ich bezpodstawnie, w konciu roznie sie moze w zyciu ulozyc :) pozdrawiam 🖐️ dla mnie facet ktory jest prawiczkiem jest romantykiem :) i wszystkim prawiczkom zycze szczescia i milosci :) zazwyczaj to bardzo wrazliwe osoby, faceci niesmiali, szczerzy i dobrzy - ze swieczka takich szukac :)

raz dwa 3: mi sie tak wydaje :) ja spotkalam sie z wieloma pozytywnymi opiniami na temat fotki :) choc temu mojemu wymagajacemu kumplowi sie nie podobalo ;) poznal jakies dziewczyny, ale jedna miala "za grube nogi" druga "brzydki nos" itd.. ja tez mam brzydki nos :) ale co tam :) stram sie usmiechem nadrabiac :D

Gość M26
Tak, pójdę na spacer (mam park nawet niedaleko i piesek się ucieszy, jak go zabiorę) - dzięki za pogonienie. Nawet jeśli nic z tego nie wydzie to oczy odpoczą od monitora ;) I dzięki za info o portalach randkowych - będziemy (będę) się starać :D

ja tez juz znikam :) prysznic jakis i spacerek tez :D przyda sie.. papa wszystkim 🖐️

Gość M26
Dziękuje za rozmowę i rady:D Cześć

Gość sarmo
M26 ty rusz dupe do burdelu lepiej he he he he

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://www.sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Jak przejmujesz się takimi problemami, że jesteś prawiczkiem, to zginiesz na pierwszej linii frontu. :O Myślisz że kopulowanie z kobietą wypełni ten pusty wrak :O Chyba od tatusia dostajesz jakieś pieniądze Nie słyszałeś o prostytutkach płaczliwa mamejo? ...

Gość gość
Prawiczek to synonim słowa "życiowy przegryw"