Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiffi

Czym najlepiej golić ręce?

Polecane posty

Gość Tiffi

I czy później nie wyrosną dłuższe, ciemniejsze i gęstsze włoski?

Gość a po co

Gość po co chcesz je golic
zeby potem znowu zapuscic?? ja depiluje ale nie wiem jakie odrastaja bo jak tylko zaczynaja to je tepie i tak w kolko :-P

Gość a po co
wloski po to sa aby byly-jako ochrona.Po to sie z nimi urodzilismy i juz!!!

Gość Tiffi
a czym je golisz?

Gość Tiffi
no ale wszyscy golą i tak to trochę nieestetycznie wygląda, zresztą przed czym chronia włosy na rękach? Przed zimnem? Takie zadanie miały chyba w epoce kamienia łupanego:)

Gość po co chcesz je golic
moje byly cienkie i jasne ale duzo i zle sie z tym czulam-nie wierze w funkcje ochronna klakow a skoro mnie to krepowalo a teraz czuje sie o wiele lepiej i pewniej-dobra decyzja, usuwam roznie-czasem kremem albo pianka do depilacji chemicznej, jak sie spiesze to zwykla maszynka (uzywam rozowego wilkinsona lady z wymiennymi ostrzami-super maszynka), depilatora nie uzywam bo mi potem wlosy wrastaja

Gość jacy wszyscy
ja nie golę

Gość zielona podatkowa
ja tez nie

ja uważam, że trzeba usuwac włoski z rąk, kiedy je się pokazuje żle wygladają zwłaszcza na nieopalonych rękach ale na opalonych też, jeśli jest ich dużo najlepiej woskiem u kosmetyczki jak się nie da, kremem do depilacji a jak też się nie da, to zwyczajnie ogolić odrastają, ale nie są z natury tak mocne jak na nogach więc nie ma się co bać z tym, ze jak się juz raz podejmie te decyzje, to trzeba byc konsekwentnym

Gość Tiffi
Aha dzięki. Ja mam 15 lat i też do tej pory nie goliłam, ale teraz mi to troche przeszkadza. Zaczynam chodzić w krótszych bluzeczkach i nie za ładnie to wygląda, chociaż moje włoski są jasne i cieniutkie. Normalnie nie rzucaja sie w oczy, ale kiedy mam gęsia skórkę albo cos to tak okropnie sterczą, że mam ich dość.

Gość aaaff
Na rękach to mogę tylko zrozumieć, że usuwają włosy osoby, które mają ciemne i wyraźne. Poza tym - naprawdę nikt tego nie robi. Bo janych nie widać, a jak widać, to są do przyjęcia.

Gość zielona podatkowa
ale te dzieci maja nasrane we lbach :O

Gość jacy wszyscy
ta, siedzą i dumają co by tu sobie jeszcze ogolić :O

Gość Tiffi
Hmmm i wtrącaja sie do rozmów, kiedy się tego od nich nie oczekuje?

Gość a po co
Zgadzam sie z ZIELONA PODATKOWA!!!!!

Gość Tiffi
mam zamiar zgolić sobie włosy z całego ciała i zrobić z nich wyklejankę na ścianie :)

Gość a po co
No chyba ze tak!!!to gol!!

Gość Tiffi
Po co sie za mnie podajesz? Nie masz nic innego do roboty? Takie głupie prowokacje:P

Gość wlochate wiedzmy
jakie z nas dzieci?? ja mam 26 lat i lubie miec gladkie, bezwlose cialo wiec zapuszczajcie obie gdzie chcecie i zaplatajcie warkocze ale nie obrazajce innych a jak wam szkoda to idzcie se ogolic wasiki, baczki i klaki na duzym palcu u stopy :-P

Gość Tiffi
jak się dba o siebie, o skórę, to w pewnym momencie dochodzi się do wniosku, że te włoski przeszkadzają w ogólnej estetyce oooo kuuurwa :O ja dbam o sibie a wlosow na rekach nie gole :O taaa pwnie bardziej estetycznia jest szczecina na rekach ze jak sie niechcacy dotknie to az boli:O tak jak u moich kumpeli ktore tez wpadly na ten genialny pomysl :O

Gość zielona podatkowa
teee od wiedzm...to na pustym lbie tez sobie golisz? jak wszedzie to wszedzie! nie zapomin o brwiach i rzesach!!!

Gość jacy wszyscy
dokładnie, nie ma to jak odrastajaca, kłująca szczecinka :classic_cool:

Gość Tiffi- prawdziwa
Musisz mieć taki sam nick jak ja?

nie twierdzę, że nie dbasz o siebie ale moje poczucie estetyki i higieny nakazuje mi dbać o włosy na głowie, brwi i rzęsy a poza tym usuwać nie martw się, żadnej szczeciny nie noszę mówiłam?: jak sie raz taką decyzję podejmie, oznacza to pewne zobowiązanie a TY na nogach masz szczecinę lub pod pachami? to wszystko działa na tej samej zasadzie: dnasz, masz gładkie i ładne

Gość Tiffi- prawdziwa
Zaczęłam ten temat, bo nie wiem czy warto to robić, nie wiem skąd tyle takich dziwnych, prowokujacych komentarzy.

Gość zielona podatkowa
na nogach miewam jesli mam spodnie:P bo tak to co 2 dzien trzebaby golic :O a na to nie mam ani czasu ani ochoty:P

boo tu w ogóle jest dużo agresji a mało argumentów ktoś uważa, że nie golić, niech nie goli i nie obraża innych ja uważam, że warto depilować ręce, jeśli zależy na estetycznym wyglądzie po co się sobie rzucać do oczu?

Gość Tiffi- prawdziwa
Killbill2- zgadzam się i dziekuję za radę:) A sprawę jeszcze przemyślę:)

zielona podatkowa jeśli czasem nosisz szczecinkę na nogach, bo nie chce Ci się golić codziennie, albo jak nosisz spodnie, to Ci nie potrzeba, to rzeczywiście golenie na rękach jest nie dla Ciebie, jak przyjdzie pora na krótki rękawek i tyle ja tam akurat źle się czuje z odrostem gdziekolwiek, a jak się jest z facetem, to nawet spodnie i długi rękaw nie są argumentem, bo jak by mu przyszło do głowy - pogłaskać? zresztą samej chyba przyjemnie jest mieć gładką skóre