Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ustawic 15 odstepu pomied

jak ustawic 1,5 odstępu powmiędzy wersami w WORDZIE???????

Polecane posty

ja jestem detektyw monk w spodnicy:D Dlaczego podejrzanie???? jak sie siedzi calymi dniami to mozna w szybkim twmpie cos stworzyc:)

Gość a ja dzisiaj
Pinezka ja do promotora idę dopiero po świętach :D :D To będzie prawdopodobnie jedna z ostatnich wizyt ;) ;) No właśnie się dziwię co Ty tu robisz o tej porze :D PS> po czym nie poznałaś??

hi hi, najpierw mi pomachalas, a potem jak napisalas o tej pracy to sie zorientowalam:D Poza tym znam Twoje zamilowanie do pomaranczowego:P

qrde a ja na 10-tą :o jeszcze rano musze coś tam dopisac o_O także lecę dziewczyny! papapapa dzięki za miłą rozmowę i powodzenia! ;) p.s. ja się dopeiro dzisiaj wieczorem kapnęłam, że jest zmiana czasu ;) jak Wiadomości były o podejrzanej godzinie zarezerwowanej dla dobranocki:P:D:D p.s.2 to jak z tym marginesem po lewej stronie? napsiz ile toto paskudztwo ma miec...

Gość a ja dzisiaj
No przecież żartowałam z tymi podejrzeniami ;) ;) wiem że można ;) ;) ja dziś napisałam wstęp w niecałą godzinę-prawie 4 strony :D przez resztę dnia katowałam PB :P ale od kafe miałam odwyk... pomijając ostatnią godzinę :P a tak się starałam :o :o

margines po lewej 3,5 cm, przynajmniej u mnie takie wymogi, a po prawej 2,5. Dobranoc:)🖐️

Gość a ja dzisiaj
jak ustawić> niezła agenciara z Ciebie, żeby się dopiero teraz zorientować :D :D napisz jutro, jak Ci poszło z prom. Kosmatych 😴 🖐️

no i jak Ci sie podoba PB???? Mi juz faza minela...poza tym te ostatnie odcinki juz mnie zaczynaja wkurzac, strasznie kreca i za duzo rzeczy wymyslaja, staje sie nudne...

Gość a ja dzisiaj
Pinezka> jak 3,5 to ja się chyba nawet w 130 stronach nie zmieszczę :o :o i komu się to będzie chciało czytać?? :o jutro będziesz miała już sprawdzony pierwszy rozdział??

thx :) 🖐️ dobranoc 🖐️ buziaki 👄 👄 dam znac napewno ;) chociaż ja idę do mgr, z którym miałam przyjemnosc ;) robic czesc dośw., do promotora pójdę tak chyba po świętach:) bo jeszcze częsci ogólnej nie ruszyłam ech

Gość a ja dzisiaj
Pinezko> na razie nadal katuję pierwszą serię, więc nawet mi się podoba, choć faktycznie coraz bardziej wymyślają i naciągają :P :P Taka bujda trochę :P Ale miło się popatrzeć na WM :D :D Mnie też faza minie, zresztą tego się chyba nie da po kilka razy oglądać :P

jutro bede miala sprawdzony 1szy rozdzial i oddaje 2gi:) co tydzien po jednym, zeby sie do konca kwietnia z pisaniem wyrobic:)

PB mnie też nie rusza jakoś, wolałam Lostów:P;) ten mgr chce mi spr. co ja tam powypisywałam:) dobra miałam spadac:D 💤 pa

Gość a ja dzisiaj
Kurczę Pinezko nieźle Ci idzie, naprawdę szacuneczek ;) ;) Ja sie trochę wymęczyłam, ale ksiązek żadnych nie miałam, wszystko to trudne do zdobycia publikacje :D ale ważne że udało się, a nawet promotor sam mi przyznał że widać że się napracowałam :D :D Jak ustawić> jeszcze raz powodzenia jutro 🌻 🖐️

Gość a ja dzisiaj
Jak ustawić> nie zapomnij jutro zdać relacji ;) ;) Ty miałaś spadać, a mnie dziś miało nie być :P :P no ale zasnąć nie mogę :o

ja na szczescie mam ksiazki, chociaz i tak wiekszosc musze sama interpretowac z roznych konwencji i ustaw i tlumaczyc z angielskeigo, bo to praca z prawa miedzynarodowego. Ale nie jest zle, ciekawe, czy mi w Plagiacie wykaze cos:D Nasza uczelnia jest na 1szym miejscu pod wzgledem wykorzystania tego programu, sprawdzaja wszystkie prace😭

wypij kakao ;) albo piwko(mnie jedno zawsze usypia;) ) "aaa aaa aaa kotki dwa" :P:D dobra, już głupoty piszę, zegnac się nei żegnam, bo się już zegnałam:P:)👄

Gość a ja dzisiaj
Pinezko> u nas zwiększyli w tym roku limit plagiatu-w zeszłym roku było 25%, a teraz 33%, więc pewnie sie uda;) ;) Ale znam dużo osób, które miały z tym przejścia :o No bo to wykrywa nie tyle przepisane teksty, ile sąsiadujące ze soba wyrazy :o więc nawet jak nic nie przepisujesz, to zawsze jest "szansa", że praca będzie do poprawki :o

aaaa mi się przypomniało... jak to jest z tymi plagiatami?? jak jest zdanie "ala ma kota" a ja napiszę- " kota ma ala" to jest ok? albo zamienię jeden wyraz w zdaniu to tez już plagiat?? :o żesz qrde bezsensu wymyślili ten program:P

Gość a ja dzisiaj
To może się na kakao skuszę?? O tej porze to chyba nie grzech :P Zwłaszcza że niedawno wróciłam do domu :P :P

no super po prostu :o musze się dowiedziec o limit plagiatu u mnie na zakładzie

plagiat wykrywa 3 wyrazy po kolei. Wlasnie zrobilam sobie melise, zawsze na mnie dziala

Gość a ja dzisiaj
to się lepiej dowiedz, bo bywa różnie- tam gdzie studiuje Pinezka chyba poniżej 5%, a u nas na uczelni aż 1/3. Ale nie ma się co na zapas stresować, bo ponoć jest tak, że nawet jak przekracza limit, to zawsze promotor może pokombinować i się za Tobą wstawić ;) ;) ;)

Gość a ja dzisiaj
a ja właśnie mleko podgrzewam ;) ;) ciekawe, czy zadziała :P :P

hehehe to smacznego dziewczyny! ja idę lulu 💤 baj

u nas zalezy, nie ma tak naprawde progu. Czasami tak sie moze zdarzyc, ze program zaznacza jakis ciag wyrazow, ktore w ogole nie maja nic wspolnego z tematem i pokazuje strony zupelnie inne. I to od promotora zalezy ostateczna decyzja

Gość a ja dzisiaj
ja też zaraz znikam ;) ;) a gdzie się podziała nasza specjalistka od limitów?? Gratulacje Pinezko 🌻 🌻 🌻

Gość a ja dzisiaj
no jesteś jednak :D ja właśnie popijam ;) ;) Może pomoże bo wypadałoby pójść spać :P :P

Gość a ja dzisiaj
ja też się pożegnam ;) ;) Kosmatych i powodzenia jutro 🌻😴 Do napisania kiedyś tam... bo ja jestem na odwyku, a to dzisiejsze to tylko małe odstępstwo zważywszy na okoliczności ;) ;)