Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ustawic 15 odstepu pomied

jak ustawic 1,5 odstępu powmiędzy wersami w WORDZIE???????

Polecane posty

hey laski ;) 🖐️ ten mój mgr będzie spr. te moje 5str. caaały tydzień :o co koleś i mam pisac 13(chyba) marginesy ok.4cm po lewej a ok.1,5cm po prawej i procent plagiatu to poniżej 30% ;] u mnie ;] wieczorem może się wezmę i napiszę co-nieco :D do pracy of kors

Gość a ja dzisiaj
🖐️ laseczki A ja znów jestem przelotem, bo mam od forume odwyk Co za kolo-żeby cały tydzień sprawdzać to przesada :P :P Dziś napisałam już prawie całe zakończenie, poza tym katowałam PB ;) ;) A jutro chyba dokończę część pisaną :D Jakby coś to mnie tu nie było :P Jak...>powodzenia 🌻

Gość niebieskooookaa22
==> a ja dzisiaj 🌻 słuchaj widzę, że to ostre uzależnienie:P;) "przelotem"-- tak tzawsze się mówi :D qrde, a ja dzisiaj niczego już nei napisałam... o_O jutro się wezmę, jak babcię kocham :) 🖐️

Gość a ja dzisiaj
Jak... 🌻 no uzależnienie niestety było, ale teraz jest juz jakby lepiej-odwyk od kafe zrobił swoje i teraz już najpierw obowiązki, a potem przegrywanie życia ( o ile starczy czasu) :P A przed chwilą dokończyłam pisać zakończenie :D dumna z siebie jestem :D a miałam to zrobić jutro, ale po co odkładać?? Teraz juz tylko aneks i bibliografia i praca gotowa :D :D Jestem happy :D :D

Gość jak ustawic 15 odstepu miedzy
🖐️ a ja dzisiaj no nieźle! łał :) ja tyż tak kce:P:D no to mnie zmobilizowałaś zaraz i ja się biorę, bo po południu na kurs tańca lecę:P:D Miłego dnia, bo słonecznego życzyc nie muszę;)

Gość jak ustawic 15 odstepu miedzy
of kors niebieskoooookaa22 to ja, ale w ramach paniki o północy wpisałam swoje pytanie za nick :classic_cool: pozd

Gość a ja dzisiaj
Jak...> domyśliłam się :D :D Bez obaw, na pewno dasz radę się wyrobić, a jeśli Cię zmobilizowałam to się cieszę :D :D Ja chcę się wyrobić do przyszłego piątku i mam nadzieję że dam radę ;) ;) A Ty młodsza chyba jesteś ode mnie i już się bronisz ;) ;) więc nie narzekaj :D :D :P PS. znów tu jestem przelotem :classic_cool:

Gość ja tez przelotem
to ja, leclerk:D

Gość ja tez przelotem
i tez mam odwyk, i lepiej, zeby mnie tu nikt nie widzial:P:P:P

Gość a ja dzisiaj
Nic nie widziałam nic nie czytałam :D :D :D Spokojna dyńka, tylko mnie nie podkabluj :P :P

:D:D:D:D widzę, ze my tutaj wszystkie zamaskowane :P :D omg ja dopeiro cokolwiek ruszę po weelendzie, bo wyjeżdzam właśnie i się pakuję 🖐️ do zobaczystka przyszłe panie mgr ;) p.s. toz to jakieś uzależnienie jest o_O 🖐️ 👄

Gość a ja dzisiaj
No to baw się dobrze ;) ;) i wracaj szybko :D A ja z moją pracą już zakończyłam w zasadzie, już tylko bibliografia mi pozostała :D :D A odwyk juz minął, wiec dziś wyjątkowo nie jestem tylko przelotem :P :P