Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksgfksdlgm

pogrzeb!!

Polecane posty

Gość maksgfksdlgm

jutro jade na pogrzeb mojego chlopaka dziadka i troche sie tego obawiam poniewaz bedzie tam jego cala rodzina jak mam sie zachowac? jak ubrac? a jak zaczne plakac? oj czuje ze nie bede mogla spac nigdy nie bylam w takiej sytuacji . nie wiem jak sie ubarac tzn nie mam czarnych spodni czy cimne granatowe jeansy beda pasowac nie bede glupio wygladala i do tego czasne buty i czarny sweterek chce wygladac skromnie ale nie wiem czy te jeansy pasuja . prosze niech ktos mi cos podpowie to naprawde dla mnie wazne!!!

Gość unouno
Bez przesady, granatowe spodnie będą ok, jeśli reszta będzie czarna. Jeśli zaczniesz płakać na pogrzebie to chyba nie będzie to żaden wielki nietakt, raczej normalna sytuacja...

Gość jesli ciemne mogą być
W zasadzie nie zwracam na to uwagi jak ktoś jest ubrany na pogrzebie.Pewnie że nie poleciałabymm w czewonym płaszczu.Więc spox.Cieme jeansy, coś na grzbiet ciemnego, apaszka może być czarna ale nie musi:o Trzym sie i nie rozklej.Módl sie.

Gość maksgfksdlgm
no wlasnie tez tak uwazam ale chcialm zeby ktos mi doradzil bo mysle o tym dzis caly dzien i nie daje mi to spokoju.dziekuje unouno

Gość maksgfksdlgm
mam czarne ale takie do kolan i ze zlotymi wstawkami to wiec takie chyba tym bardziej odpadaja

Gość rollups
a naprawde nie masz zadnych czarnych spodni? wiesz, ja nie sadze zeby oni wszyscy byli bardzo zaiteresowani toba i tym jak jestes ubrana. w koncu to pogrzeb i beda bardziej skupieni na tym co do placzu to zalezy czy znalas tego czlowieka czy nie

Gość maksgfksdlgm
czy znalam? wlasciwie to nie ale to jest pogrzeb i jak zobacze jak inni placza i w ogole ja sie szybko rozklejam ! jej ja chce miec to juz za soba

Gość rollups
no chyba ze sie szybko rozklejasz. najwyzej uznaja cie za wrazliwa dziewczyne. naprawde nie masz sie czym martwic. to niejest kolacja zapoznawcza z rodzina chlopaka tylko pogrzeb wiec oni beda raczej przybici i nie beda cie oceniac. glowa do gory. nie bedzie tak zle

spokojnie dziewczyno. jesli nie zasz jego rodziny to spokojnie z taktem mozesz zaoferowac swoja pomoc, nie staraj sie na sile nawiazac rozmowy znasz jego rodzicow to taktownie sie przywitaj i zloz kondolencje. ubrac najlepiej w czern w calosci bez dekoltow i kozaczkow czy rybaczek ale jesli nie masz nic czarnego to tez granat, ciemna zielen spokojne kolory. czarne z zlotymi wstawkami jak najbardziej odpadaja ale granatowe dzinsy beda ok. co do placzu jesli nie znalas tej osoby moze to troche wygladac dziwnie ale przeciez to pogrzeb. staraj sie podtrzymac na duchu chlopaka. i byc z nim to trudne chwile dla niego.

byłam na pogrzebie kolegi ojca , płakałam razem z nim , a raczej beczałam jak bóbr , ojca nie znałam ale znałam cierpienie kolegi po jego stracie

Gość maksgfksdlgm
tez tak mysle ze nie beda zwracali na mnie zbytnio uwagi ale to jednak pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i troche sie tym przejmuje. i boje sie tez ze jak przyjdzie mi podejsc do jego rodzicow to w ogole sie nie odezwe ze scisnie mi gardlo i kompletnie nic nie powiem;/

Gość maksgfksdlgm
juz sie rozkleilam ja chyba naprawde jestem bardzoe wrazliwa

Gość maksgfksdlgm
a jesli chodzi o byty to che zalozyc zwykle czarne polbuty na obcasie takim nie duzym i z czubkiem no innych tez nie mam oprocz kozakow