Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia 26

ciągle ten sam sen

Polecane posty

Gość małgosia 26

mój facet kiedyś mnie zdradził i powiedział mi o tym. potem bardzo często śnił mi się z tą dziewczyną [ lub podobną ] że wciąż mnie zdradza, choć on tiwedził, że to już skończone. przypadkiem spotkałam się z nią i okazało się, że nadal utrymują ze sobą kontakt. teraz napewno ten kontakt jest już zerwany [ ona wyszła za mąż i przeprowadziła się ]. ale ja wciąż co jakiś czas mam sny, że on mnie zdradza. nie wiem, czy to tylko moja wyobraźnia, która teraz się boi, czy on nadal ma kogoś. czy sny należy interpretować dokładnie? dodam, że gdy się dowiedziałam, że oni nadal utrzymują ze sobą kontakt, zerwałam z nim. wteedy on o mnie bardzo zabiegał i bardzo się zmienił. chce się ze mną ożenic, znalazł pracę, nie spotyka się z kolegami tak często, ja jestem teraz najważniejsza. dzwoni do mnie, pisze smsy i cały czas powtarza, że mnie kocha.i to nie tylko słowa. widzę, że mu na mnie zależy. tylko te sny..........jak się budzę, czuję się niepewnie, a jeśli znowu........?

Gość cdfvfv
jak mu nie ufasz to zastanow sie nad zwiazkiem. ja jestem po slubie 2 lata i moj maz robił wiele rzeczy...... niby jestesmy razem ale ja mam ciagle do niego pretensje. i tydzien jest spokoj, po tygodniu tydzien wojny i tak w kółko..........

Gość małgosia 26
u nas jest tak samo. od roku, kiedy mi powiedział nie mogę spojrzeć na niego jak dawniej. starałam się być bez niego, ale on nie odchodzi nawet jak go wkurzę do białości. chciałabym z nim być, ale cały czas mam wrażenie, że on mnie oszukuje, że coś jest nie tak. po takich snach myślę o tym, co on mi powiedział odnośnie zdrady, i nie pasuje mi do siebie wiele elementów. najpierw brał wina na siebie, a teraz, zwala na nią. poza tym kiedyś mówił, że się z nia całował, a ostatnio powiedział mi że nie. jak zapytałam dlaczego nie powiedział mi o tym wcześniej, odpowiedział, że nie wiedział, że to takie ważne. kiedy powiedział mi o zdradzie, yło mi ciężko, ale zostałam z nim i wybaczyłam. nie umiem natomiast wybaczyć mu takiego pogrywnia ze mną w prawda- fałsz. jego okropnych i zupełnie niepotrzebnych kłamstw. na co mu je,skoro chce ze mną być? czy naprawdę warto kłamać?

Gość Jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zdradzał przed małżeństwem to i będzie zdradzał po!!!!!!! Bynajmniej ja mam taką zasade ze zdrady nie wybaczam(tyle że jestem facetem).A Twój men zobaczył że mu wybaczyłaś więc może dalej się do tego posunąć.ZDRADY NIE WYBACZE NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tymbardziej przed małżeństwem(bo inni wybaczają dla dobra dzieci itp,itd)