Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooojjjjjeeej

GORĄCZKA

Polecane posty

Gość oooooojjjjjeeej

MÓj 10 miesięczny synek ma wysoką temp. 38,4 C na chwilę obecną ....wieczorem czułam że jest cieplejszy czyli zakładam że gorączkuje od 22 godziny! O k 8 rano podałam mu czopek , zastanawiam się czy jechać do lekarza jeszzce dziś czy czekać do jutra ?

Gość alaaaaa
spokojnie lekarz niczego innego nie powie niz sama wiesz bedzie kazal zbijac goraczke czopkami jezli po 2-3 dniach goraczka po czopkach nie przejdzie wtedy do lekarza chyba ze maly mocno kaszel ,wymiotuje, nie je-to jedz z nim natychmiast

Gość oooooojjjjjeeej
proszę o radę ,przecież wasze dzieci też gorączkują więc z doświadczenia wiecie czy czekać jeszcze czy jechać

Gość oooooojjjjjeeej
nie ma "tylko" gorączkę , 'idą" mu 2 ząbki i nie wiem czy to przez to czy przez to że byłam z nim wczoraj na dworze a trochę wiało:/

Gość _d_
Ja obstawiam zabki :) Mierzylas goraczke zanim podalas czopek?? Bo teraz juz powinna troche sie obnizyc.

Gość oooooojjjjjeeej
przed czopkiem 38,4 po nie wiem bo zasnął i nie chce żeby się obudził

Gość _d_
Jak zasnal to dobrze :) To jak sie obudzi to zmierz - mysle ze juz bedzie lepiej :)

Prawdopodobnie zęby, u mojej córeczki przy górnych jedynkach temperatura też wzrosła. Jeśli synek reaguje na czopki to ja bym poczekała, prawdopodobnie jak ząbki się przebiją to temperatura spadnie.

Gość _d_
i jak Malenstwo??