Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marne włoski

potrzebna porada madrych kobiet

Polecane posty

Gość marne włoski

dziewczynki mam pytanko znacie jakis dobry szampon po ktorym nie przetłuszczaja sie szybko włosy? i jeszcze jedno jezeli zrobilabym sobie delikatna trwale i rozjasnila wlosy czy przetluszczalyby sie wolniej, chodzi mi o trwała delikatna nie baranka, tylko taka zeby wlosy sie lepiej układaly pom,ogłoby to czy nie?

Gość Pan-dora
Trwała-pomaga na jakiś czas-potem jest jeszcze gorzej. Radzę szampon z dziegciem , ale kupiony w aptece np. Polytar

Gość ffffk
Twała ci wysuszy i zniszczy końcówki włosów. Nie ma żadnego wpływu na przetłuszczanie się włosów od skóry. Słowem będziesz miała odrost przetłuszczony, a resztę przesuszoną. Plus roznajśnienie i trwała to zabójstwo dla włosów.

Gość ja sie nie znam ale
wydaje mi sie, ze trwala i farbowanie a zwlaszcza rozjasnianaie przesuszaja wlosy wiec jest to jakies rozwiazanie, co do trwalej-ja bym nie robila bo raz, ze niemodne, dwa fryzjerka moze schrzanic robote i bedzie puch dookola glowy a nie fale, trzy-moga wypadac, kruszyc sie itd a wtedy zalozysz temat "ratunku mam zniszczone wlosy" :-P proponuje zrobic sobie ladne blond pasemka-na wiosne doda wlosom lekkosc, znalesc szampon odpowiedni do wlosow, no i nie ma rady-myc wlosy codziennie zeby ladnie wygladac i dobrze sie czuc :-)