Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maksa1

jak zrobic aby byly facet sie ode mnie odczepil? pies ogrodnika

Polecane posty

Gość wkurzona na maksa1

nie odpisuje na smsy, rodzice juz mu mowia przez telefon ze nie chce z nim rozmawiac a on dzwoni chce wspomniec , ze zmienialm numer a on od kogos sie dowiedzial jaki mam nowy on choruje na syndrom psa ogrodnika, najpierw mnie rzucil a potem tak sobie igral moge zablokowac w sieci przychodzace od niego rozmowy?

Gość kilkanascie
spotykaj sie z kims innym na jego oczach.

Gość wkurzona na maksa1
a ja go nawet nie chce widziec ani nic mu udowadniac mam go gdzies teraz latalam za nim a teraz niech on sie pocaluje w dupe wiem o co mu biega! pewnie znowu chce sie spotkac i odgrywac scenki z zycia pary zakochanej a potem mnie olac ale ja juz sie nie dam!!!!!!! ile kosztuje usluga zablokowania ?

Gość wkurzona na maksa1
zrobilam mu loda ,a on mnie wtedy rzucil..Moze mi rowa wylizac debil jeden

Gość wkurzona na maksa1
podszyw

Gość taka jedna_____
świetnie Cię rozumiem wkurzona na maksa:) nie daj się!!! olej go!!!

Gość taka jedna_____
dlaczego cie olał ?Bo zrobilas mu loda?

Gość wkurzona na maksa1
przypomina mi sie reklama leku na przeziebienie:) a jednak:) swietnie cie rozumiem:) no wlasnie! byl czas aby on zrozumial, ze chce z nim byc i zalezy mi na nim ale juz za pozno nawet jak on wydzwania bo mu sie nudzi, nie dam mu satysfakcji ze nadal o nim mysle pewnie niedlugo napsize mi maila jak bardzo go skrzywdzilam i zignorowalama bo psy ogrodnika maja to we krwi, zwalanie na kogos winy:( nawet mu nie wujasnilam, ze nie chce miec z nim juz kontaktu bo nawet nie mialam ochoty go wysluchiwac, tak mnie ranil ze mam dosc!!!!!

Gość wkurzona na maksa1
ale to byl podszywz tym lodem

Gość wkurzona na maksa1
znam jego gierki na pamiec dzwoni, blaga o spotkanie , spotykamy sie a potem mnie zlewa i milczy a jak ja zaproponuje spotkanie- nigdy nie ma kasy wiec widac jaki to facet, typowy pies

Gość wkurzona na maksa1
pies ,ktorego bylam kiedys suką..TAka ze mnie suka ..Teraz nie nabiore sie na jego gierki

Gość wkurzona na maksa1
podszywaczu, zalosne to bylo:)

Nie wiem, czy ta historia to tylko głupi żart, czy prawda, tak czy inaczej napiszę tylko tyle: Każda kobieta, która była regularnie olewana przez faceta, musi z takim beznadziejnym przypadkiem dać sobie jak najszybciej spokój. Facet, który olewa kobietę, a dopiero po czasie niby zrozumie swój błąd, nie jest wart uwagi:) On nigdy nie zrozumie... Nigdy!! Nigdy!! Nigdy!! Kobiety, nie dajcie po sobie jeździć takim facetom, oni Wami tylko manipulują, traktują jak zabawki!!! Poszukajcie sobie innego mężczyzny, a tego dupka olejcie!!! Pies ogrodnika... Żałosne, że są tacy...:O:O:O