Gość tgegeg Napisano Marzec 26, 2007 mierzą mnie mężczyźni którzy na nie narzekają. To dopiero dno. Dziękuję za uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 15 Napisano środa o 15:02 I dziś się zakończy historia tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 39 Napisano środa o 15:06 2007 rok. Kiedyś były materialistki, dziś są nawet nauczycielki jak być materialistką, która dobrze na tym wychodzi. Wspominam niedawny filmik, który wrzucił chyba Leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 39 Napisano środa o 15:07 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 58 Napisano środa o 15:11 (edytowany) o czym ona gada? mi tam imponuje podejscie jak byc naukowcem pochlonietym swiatem doczesnym a nie emocjonalnym pisdusiem, pisdo Edytowano środa o 15:11 przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 39 Napisano środa o 15:13 Laska robi film dla zakompleksionych kobiet, które chcą być traktowane jak księżniczki, poprzez manipulacje. Zakładam najlepszą wersję że chce pomóc kobietom na które faceci w związkach mają wyrąbane, które chcą czuć się lepiej, wartościowe. Autor nagrania jest brutalnie szczery i szyderczy, ma alergię na takie kobiety, jest z drugiej strony barykady, jako głos facetów tak traktowanych, jak traktowane są kobiety o których ona mówi. Ona swoimi radami szkodzi kobietom chcącym wejść w związek, jak i mężczyznom, którzy się z nimi będą zadawać, robi z kobiet przedmiot i z facetów przedmiot. On zaś ma racjonalne podejście do tematu związku, nie jakieś szkodliwe, ale szkodliwe może być to jak mocno i jakim stylem krytykuje tę kobietę, to może rodzić w facetach negatywne nastawienie do kobiet jako całości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 58 Napisano środa o 15:18 albo typ sie troszczy i ma uczucia albo nie, co ona rozkminia typy tez chca wykorzystywac i zeby dac im dopy za gar zupy na powitanie jak nawet na typa nie lecisz i mozna ich wtedy pobic, wiecej nie chce mi sie filozofowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 58 Napisano środa o 15:22 nie lubie imidzu potulnej kórwy domowej eleganckiej, fajne sa babochlopy, chlopczyce i piratki:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 39 Napisano środa o 15:32 Mnie się podoba image tradycyjnej żony, eleganckiej gdy trzeba ale bez sztywniactwa, delikatnej, romantycznej kobiety, która ma silnego faceta przy boku. Oboje się szanują i znają swoje role, faceta który ją wspiera, a ona jego. Faceta który jest jej motywacją do wzrostu w najlepszych cechach i jej w tym pomaga, iobrońcą, a ona jego towarzyszką i w dobrym tego slowa znaczeniu opiekunką. Przy którym nie musi o nic walczyć, nic mu udowadniać i przy której on czuje się akceptowany i podziwiany. Ale nie do końca ta rola mi pasuje, na ten moment. Musiałby się taki facet znaleźć. Buntowniczki jakieś, twardzielki itd, ten etap to już było i się znudziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 554 Napisano środa o 15:44 Boli mnie kolano i chyba będzie zmiana pogody. A jutro dopiero czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 58 Napisano środa o 15:45 takie cos to moze na starosc ale meza nie trzeba na szczescie miec jak cie nie stac zeby go utrzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 68 Napisano środa o 15:45 Starosc nie radosc, moze rusz tylek w koncu i zacznij cos robic, bo ci kosci juz rdzewieja, salowa Wezwac ambulans? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 554 Napisano środa o 15:46 24 minuty temu, chrobot napisał: nie lubie imidzu potulnej kórwy domowej eleganckiej, fajne sa babochlopy, chlopczyce i piratki:/ I piłkarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 58 Napisano środa o 15:51 Babofony też bywają toksyczne, wg baśni to są zaborcze kontrolujące babofony pozerajace dziedzi z piekarnika np albo takie zamykające dziedzi w wieży nam pasuje dzikość i powieść przygodowa:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 58 Napisano środa o 15:53 Fak jak ja kocham grube baby chamskie nikt tak nie umeczy jak pisior z kijem w tyłku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2212 Napisano środa o 16:01 Nie chce mi się jeszcze raz oglądać... trochę inaczej odebrałam jej przekaz/intencje... nie chodziło o sponsoring nie namawiała do przyjmowania drogich prezentów co zwyczajnie nie wyskakiwanie z płaceniem za siebie żeby podkreślić swoją niezależność... jeśli facet chce zapłacić za coś tam nie wiem np kawę to można mu na to pozwolić. : ) chyba o to jej chodziło... czasem danie czegoś od siebie sprawia tej osobie przyjemność jeśli oczywiście nie jest wymuszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 39 Napisano środa o 16:44 41 minut temu, marawstala napisał: Nie chce mi się jeszcze raz oglądać... trochę inaczej odebrałam jej przekaz/intencje... nie chodziło o sponsoring nie namawiała do przyjmowania drogich prezentów co zwyczajnie nie wyskakiwanie z płaceniem za siebie żeby podkreślić swoją niezależność... jeśli facet chce zapłacić za coś tam nie wiem np kawę to można mu na to pozwolić. : ) chyba o to jej chodziło... czasem danie czegoś od siebie sprawia tej osobie przyjemność jeśli oczywiście nie jest wymuszone. Jej chodzi o zmianę mindsetu i zachowań jakie mają wplynąć na faceta, że będzie płacił za kobietę i kupował to, czego ona chce, czyt. drogie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiip 6 Napisano środa o 16:48 Dnia 26.03.2007 o 14:22, Gość tgegeg napisał: mierzą mnie mężczyźni którzy na nie narzekają. To dopiero dno. Dziękuję za uwagę. Tacy mężczyźni nic nie mają do zaoferowania poza pieniędzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2212 Napisano środa o 16:58 12 minut temu, Pył na wietrze napisał: Jej chodzi o zmianę mindsetu i zachowań jakie mają wplynąć na faceta, że będzie płacił za kobietę i kupował to, czego ona chce, czyt. drogie rzeczy. Nie znam jej tzn jej kanał jest mi obcy... być może gdybym widziala więcej nagrań może odbiór byłby inny... co człowiek to inna interpretacja tego co się słyszy. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 39 Napisano środa o 17:38 39 minut temu, marawstala napisał: Nie znam jej tzn jej kanał jest mi obcy... być może gdybym widziala więcej nagrań może odbiór byłby inny... co człowiek to inna interpretacja tego co się słyszy. : ) Też jej nie znam. Nie oglądam ani jej, ani tego faceta, tylko ten jeden film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 46 Napisano środa o 18:05 2 godziny temu, chrobot napisał: Babofony też bywają toksyczne, wg baśni to są zaborcze kontrolujące babofony pozerajace dziedzi z piekarnika np albo takie zamykające dziedzi w wieży nam pasuje dzikość i powieść przygodowa:/ Zamykasz dzieci i pożerasz je z piekarnika? Trzeba to zgłosić na policję. W każdej bredni może być coś z prawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2212 Napisano środa o 19:42 1 godzinę temu, Pył na wietrze napisał: Też jej nie znam. Nie oglądam ani jej, ani tego faceta, tylko ten jeden film. Włączyłam początek bo na YT akurat się wyświetlił i jest to chyba inne nagranie niż tamto które kiedyś oglądałam jak Trzynasty je wrzucił... być może był to krótki wycinek z tego nagrania (?) nie wiem. W takim razie tego nie skomentuje bo nie oglądałam. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano wczoraj o 16:49 Te porady słabo zadziałają jak kobieta nie będzie miała dobrego ciała i już lepiej zasugerować dietę i siłownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach