inka new 0 Napisano Marzec 26, 2007 może wkładka albo podwiązanie jajników/nasieniowodów ? Tylko słyszałam, że moga być (po wkąłdce) obfite krwawienia a ja przed tabletkami takie właśnie miałam. I mam już drugi raz nadżerke także boje się zakarzeń itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cucu Napisano Marzec 26, 2007 Cześć. Miałam podobny problem do niedawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terroriste Napisano Marzec 26, 2007 podwiazanie jajnikow jest w polsce nielegalne. i nieodwracalne zreszta. no i drogie. na spirale bym sie nie zdecydowala, tabletki chyba nie sa dla mnie... tez szukam, poki co jade na gumkach, musze sie wybrac do gina po postinor, zeby miec go przy sobie w razie, gdyby gumka pekla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cucu Napisano Marzec 26, 2007 brałam przez kilka lat tabletki Cilest i moje libido spadlo do -100. Było to dla mnie męczące i dla mojego męża również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cucu Napisano Marzec 26, 2007 uważam, że jedynym wyj ściem i komfortowym będzie założenie spirali. Nie myślałaś o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamelia... Napisano Marzec 26, 2007 Świetnie Cię rozumiem-też jak brałam tabletki zupełnie przestałam mieć ochotę na sex-teraz z nich zrezygnowałam,bo nie jak trafi się dziudziś to tylko się będziemy cieszyć-ale jak już będzie to też nie wiem jak się będę zabezpieczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cucu Napisano Marzec 26, 2007 jeżlei chodzi Ci o spiralę i obfite miesoiączki to zależy od rodzaju spirali. Mirena jest spiralą, która zmniejsza obfitość miesiączek a z czasem mogą wcale nie występować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inka new 0 Napisano Marzec 26, 2007 Hej I jak sobie cucu poradziłaś ? Ja też brałam Cillest, Regulon i jeszcze kilka innych rzeczy. Jesli chodzi o wkładkę to mam jedną dzidzie i chce niebawem starac się o drugą ale i tak chetnie dowiem sie szczegółów na ten temet jeśli coś wiesz. A jesli chodzi o powiązanie jajników/ nasieniowodów to wiem że jest nieodwracale ale mam 1 dzidzie bede miała 2 i potem chciałabym to zrobić ale nie wiedziaąłm że to nielegalne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach