Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy***

Sexowna bez jednej piersi?

Polecane posty

Gość ciekawy***

Moje drogie Panie, Czy uważacie, że bez jednej piersi kobieta może być równie sexowna jak? Czy może ją to dyskredytuje? Zobaczcie poniżej film pokazujący, że kobieta bez jednej piersi jest również atrakcyjna? Czy ta kampania do was przemawia? Są tu również mężczyźni, więc niech oni się również wypowiedzą. http://launching.blox.pl/2007/03/marketing-wirusowy-viral-marketing-buzz.html Pozdrawiam

Gość moze to glupie
ale gdyby mnie dotknela ta choroba i nie mialabym pieniedzy na rekonstrukcje piersi to wolalabym amputowac obydwie albo byc kobieta albo nie, polsrodki do mnie nie przemawiaja

Gość bes sę su
dlaczego nie iść na całość i nie wychlastać sobie też narządów rodnych porażająca jest czasem ta bezmyślność

Przemawia i to bardzo. Do mojego mężczyzny również. Takich kampanii na rzecz kobiet powinno być więcej.

kobieta jest bardzo piękna ,tańczy powoli i sexownie-mi sie podoba ..że nie ma jednej piersi-przykre:( całe szczęście ,ze medycyna nie stoi w miejscu

Gość tiopek
Do mnie przemawia :-) Ale szczerze powiedziawszy niezłe zaskoczenie na końcu

Gość wow****
wow :-)

Gość PoDuChA
Mogą być sexi. To nie ich wina iż dopadła je choroba.

Gość znajoma po amputacji
ma nadal kochajcego męza oraz faceta, co za niaa gania ( wie i mu nie przeszkadza) ,nie tylko cialo jest wazne

Gość nmget
Dla mnie są sexi, a w takim wykonaniu to tym bardziej :-)

Gość szczery do bolu
Ten film jest o tyle bez sensu ze prawie do samego konca pokazuje kobiete z dwoma piersiami. jest bardzo sexy i w ogole super, wlasnie dlatego ze widz nie wie ze cos jest nie tak. dopiero gdy na samym koncu zdejmuje stanik nastepuje szok i film od razu sie konczy. jak dla mnie w momencie gdy sciaga stanik cala jej atrakcyjnosc pryska i jedyne co wzbudza to ciekawosc na zasadzie osobliwosci. Ten film zamiast przekonywac ze kobieta bez piersi jest rownie atrakcyjna dziala dokladnie odwrotnie pokazuje reakcje gdy dowiemy sie prawdy. Rownie dobrze moznaby zrobic taki filmik ze slawna Miriam i co tez przez 90% wszyscy by sie nia rajali ze jest super laska a gdy na koncu zdjelaby majtki film by sie natychmiast skonczyl z napisem, ze hermafrodyta tez moze byc sexi... tylko czy takie wrazenie ma widz, w obu przypadkach bardzo wątpie.

Gość dokładnie

Może doprecyzuję. Otóż nie mówiłem o tej kobiecie z filmu, a tylko o tym filmie. Nie podoba mi się on z tego powodu, że w zasadzie opiera się na wizualnym oszustwie. Otóż prawie do końca widz jest przekonany o tym, że kobieta nie ma ułomności i dopiero na końcu przekonuje się o tym, że brak jej jednej piersi (swoją drogą ta \"druga\" pierś jest całkiem, całkiem). Nie twierdzę również, że kobieta z jedną piersią nie może być seksowna. Mnie chodzi o to, że akurat takie pokazanie tej sytuacji mi się nie podoba, bo ja odbieram to jako oszustwo. Wyobraźcie sobie tą samą kobietę, tańczącą jak na filmie - tyle że specjalnie dla Was - z dużym stanikiem (sugerującym duży biust), ale w momencie jego zdjęcia Waszym oczom ukazują się malutkie piersi - zupełnie nieadekwatne do stanika i początkowej (wizualnej) sugestii. Nie bylibyście rozczarowani, nie poczulibyście się trochę oszukani?

Moją wypowiedź napisałem wczoraj wieczorem w domu i dopiero teraz ją tu umieściłem, ale jak widzę, mam podobny odbiór tego filmu, co \"szczery do bolu\". :)

Gość to to samo
a czy jak kobieta ma pusch up i potem go zdejmie to tez czujesz sie oszukany? troche dziwne podejscie.... 90% kobiet je nosi. poprostu samiec....

Gość to to samo
myslisz ze taka kobieta nie chce zeby patrzono na nia jak na kobietę?? i co niby ma chodzic bez stanika, w bluzce, przez która widac ze ma tylko 1 piers? to sam sobie mozesz wyobrazic jak ty bys na nia patrzył, jak na ufo. podobnie jak wiekszosc ludzi... a wyobraz sobie ze taka kobieta tez chce i ma prawo, czuc sie i byc odbierana kobieco, a nie jak niewiadomo co.

Tak, wizualnie byłbym rozczarowany. Tak samo, jak byłbym rozczarowany, gdyby jakaś kobieta zasugerowała by mi, że jest super namiętna, a potem by sięo kazało, ze to nie jest prawda. Tak samo, jakby jakaś kobieta na początku znajomości nie przyznałaby się, że ma dziecko i męża i wyszłoby to dopiero potem.

Gość to to samo
a gdyby przytrafilo sie to juz twojej kobiecie, tez bys był rozczarowany? i kazal jej chodzic bez stanika?

Nie rozumiemy się - ja nie twierdzę, że kobieta z jedną piersią (czy z małym biustem) nie może być seksowna - chodzi mi o to, żeby nie oszukiwała. Podam swój przykład - moja dziewczyna jest osobą niepełnosprawną (MPD), ale ja od samego początku, od kiedy ją poznałem (przez internet) o tym wiedziałem. A wcześniej było wiele osób (facetów), którzy w sumie urwali z nią kontakt po tym, jak się dowiedzieli o jej niepełnosprawności - bo im nie powiedziała na samym początku. :(

Gość to to samo
no dobra. ale wyobrazasz sobie ze idzie sobie latem taka babka w delikatnej bluzce na ramiączkach, czy sukience, i jedna na duza piers, a z drugiej strony dziura.... bo ja jakos nie bardzo. stek wyzwisk i conajmniej dziwnych spojrzeń gwatantowany. to nawet malo smaczne by bylo.

Gość to to samo
i juz nawet nie wspominam ze taki "swiatopoglad" to wlasnie faceci wykreowali

I jeszcze jedno - tu nie chodzi o chodzenie bez stanika, żeby wszyscy widzieli, że ona nie ma piersi (mówię o tej kobiecie z reklamy). Wystarczy, żeby ona uprzedziła faceta, że jest po amputacji - i wcale nie musi mu pokazać tego. Wtedy - przykładowo w sypialni - facet będzie już \"oswojony\" z sytuacją... Jeszcze raz powtórzę (bo chyba tego nie rozumiecie) - nie w braku piersi jest "problem", ale w "wizualnym" oszustwie, że się ma obie.

Gość to to samo
to nie jest oszustwo, to jest chęc bycia "normalnym"

No to chyba się nie rozumiemy, o co w tej rekalmie chodzi. :( Czy o to, że kobieta MA PRAWO nosić stanik mając tylko jedną pierś, czy o to, że kobieta z jedną piersią może być RÓWNIEŻ seksowna? A jeśli o to drugie, to DLACZEGO ona ma UKRYWAĆ swoją ułomność? Przecież wtedy jej seksowność NIE ma związku z brakiem piersi.

Zamiast takiego filmu (albo prócz niego) proponowałbym zaprezentować serię zdjęć erotycznych takich kobiet bez jednej piersi - to dla mnie byłoby BARDZIEJ przekonujące (i oczywiście seksowne) - bo byłoby WIDAĆ, że nie ma tej piersi a MIMO TO jest seksowna...

Gość to to samo
sexownosc dla wiekszosci mężczyzn związana jest z budową kobiety, min. z jej piersiami. ta reklama zrobiona jest typowo pod facetow. dla ktorych liczą wie tylko wiekie balony... i pokazuje ze mimo tego ze kobieta ta nie ma jednego z nich, to i tak moze byc sexi ale widac tu różnicę myslenia mojego czyli kobiety, a faceta czyli ciebie.. a tego sie nigdy pogodzic nie da ;)

Ano nasze myślenie jest różne. Z tym, że ta reklama według mnie wcale nie pokazuje (zacytuję Ciebie) \"ze mimo tego ze kobieta ta nie ma jednego z nich, to i tak moze byc sexi\" - tylko że można stworzyć taki wizerunek, który jest sexy. Ta reklama nie pokazuje seksowności tej kobiety z jedną piersią - bo akurat w tym momencie, w którym ona \"staje się\" (wizualnie) taką kobietą, film się kończy... :( P.S. I nie tylko duże piersi są seksowne - one tylko ładnie mogą wyglądać. :P