Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AANNEETTKKAA

Zmarnowana młodoś przez starego pierdołę

Polecane posty

Gość AANNEETTKKAA

Moja dobra koleżanka jest kochanką. To trwa już około siedmiu lat. On nie ma zamiaru rozwieźć się z żoną i to już dawno jej powiedział. Dla czego ten związeki tyle trwa i kiedy się zakończy i czy wogóle się zakończy. Dziewczyna ma 29lat, a on łysy mały i krępy 45lat. Czy ktoś tak miał?? Nie mogę tego zrozumieć.

Gość trtrtrt
nie zwalałabym na tego pierdołę (choć jego postępek to jescze inna historia) twoja koleżanka sama sobie tę młodość zmarnowała

Gość AANNEETTKKAA
Stary pierdoła najpierw obiecywał gruszki na wierzbie, a później jak uzależnił od siebie dziewczynę to nabrał odwagi i powiedział, że się nie ożeni, ani nie rozwiedzie

nie przez starego pierdołe, tylko przez własną bezdenną głupotę lub infantylną naiwność

Gość trtrtrt
no dobra, możemy się zgodzić że twoja koleżanka to faktycznie jakaś... ofiara losu

Gość dziedzic Pruski
...nie taki on pierdoła skoro taki jest "przekonujacy" :p

Prawo dżungli i selekcja naturalna wg Darwina - osobniki mniej inteligentne i mniej przystosowane giną lub są wykorzystywane przez pozostałe. :P

Gość ja tez zmarnowałam młodość
przez 14 lat ode mnie starszego faceta... pierdoła ze mnie nie z niego ale jak przetłumaczyć jak serce bije do takiego ... Ja powiedziałam KONIEC, ale młodosc nie wróci

Ale za to masz nauczkę na przyszłość - czyli coś straciłaś, ale coś zyskałaś. Może ten \"handel\" nie był dla Ciebie zbyt korzystny, ale muwi się trudno (i żyje się dalej)... :)

Gość AANNEETTKKAA
czasami dzieją się dziwne rzeczy, a my zachowujemy się jakby to nas nie dotyczyło, albo jakby to nie było nasze życie, tylko kogoś innego.

Gość wafel_84
jesteście wszyscy pojebani!!

Gość a moj maaa
serce nie slugaa...bywa niestety:(