Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna mama

do mam byłych dzieci uzależnionych od karmienia nocnego

Polecane posty

Gość nocna mama

moja córka mam 14 miesięcy, wciąż by ssała w nocy, jak nie dostanie piersi to sie drze moze cąłą noc płakać a i tak nie uśnie. CZy waszym dzieciom przeszła ochota na ssanie nocne samoistnie czy oduczyłyście je. Bo ja juz nie wiem czy tpo sie kiedykolwiek samo skończy, od miesiecy nie przesypiam nocy do3 jakoś wytrzymuje i nosze kołysze i co tam sie da ale potem juz nie wyrabiam i nie moge zniesc płaczu. Boje sie o zeby czy przez to nie bedzie miała próchnicy, sąsiadki starsze mówia ze nie bo one karmiły w nocy do 2 lat, ale srtykuły w gazetach są innej treści, co wy na to, kogo się słuchać? niestety jestem sama i nie moge liczyć na pomoc nikogo w nocy.

Niewiem od czego to zależy , mój syn nie przespał ani jednej nocy całej do 3 roku zycia , a córka odkąd skończyła 2 miesięce jak uśnie ok. 21-22 to śpi jednym ciągiem do 5-6 rano a tak samo ją karmię piersią.............. Niestety trzeba to przeżyć

Gość nocna mama
czyli co karmiłabyś ja dalej na moim miejscu az sama nie bedziue chciała czy dobrze Ci ezrozumiałam?