Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawdzajaca odpowiedzi

Jaki okap?

Polecane posty

60cm i tani do 500zl co polecacie?

no jaki ?

Ja ci polecam fajny okap GROVIA 60, nie ma szyby wiec łatwo go czyścić, poza tym nie wiem czy w trakcie gotowania szyba nie zachodzi parą?? Ja w każdym razie mam taki i jestem zadowolony a raczej moja żona:) Jest bardzo prosty, pasuje w zasadzie do każdego sprzętu. Używamy go od ok. 5 miesięcy i jesteśmy zadowoleni.

Za 500 zł, to można kupić już naprawdę dobrą maszynę. Normalnie taki dobrej klasy okap da się kupić za jakieś 200 czy 300 zł. Przeglądałam okapy na magicznej planecie i przyznam szczerze, że znalazłam kilka naprawdę porządnych w cenie dużo niższej. Wydaje mi się, że nie ma co przesadzać z ceną, bo można mieć naprawdę coś dobrego, za nie takie wysokie pieniądze.

Tańszego okapu niż ten chyba nie dostaniesz http://tnij.org/okaptani To Amica i kosztuje 123 zł. Ale zdajesz sobie sprawe że im tańszy okap tym prawdopodobieństwo wchłanialnosci oparów mniejsze? Ale przynajmniej pracuje cicho :)

Gość Jorga
Witam. Też zamierzamy kupić jakiś okap. Tzn. nie jakiś, zależy nam na okapie wyspowym, do kuchni niedużej. Można kupić coś taniego, ale zarazem solidnego? Dobrze by było, gdyby się też ładnie prezentował?

Gość sprzedawcaagdd
Teraz okapy to nie tylko funkcjonalności ale też design, dlatego też sporo kosztują. Wszystko musi się składać na ładną kuchnię, choć jak się zastanowie nad tym to musze przyznać, że taki amiki okap OWC4778I jest ciekawy z wyglądu

Gość Centka28
Witam, a czy ze sterowaniem sensorowym można znaleźć jakiś względnie tani okap (taki za kilkaset złotych)? Czy ta funkcja jest przydatna? To samo pytanie dotyczy także wskaźników nasycenia filtrów. Mógłby ktoś się wypowiedzieć?

Gość waclawos
Jak chcesz, żeby był w miarę tani przy tym to radziłbym teleskopowy ze sterowaniem sensorowym, np OTS 645 I

Gość gość
Nie no... jak mówimy o okapach to liczy się przede wszystkim amica, szczególnie w PL

Gość gość
okap? teleskopowy ze sterowaniem sensorowym, amiki są świetne w tym typie

Gość gość
tak to prawda - amica to głownie własnie kuchenki i okapy

Gość Karolel
jak ktoś lubi hałas to niech kupuje amikę ;) ja jednak wolę jak okap jest cichy i ładnie pracuje, dlatego kupiłem od globalo :P ja mam akurat model Altemo.

Gość bendek_P
Podobają mi się aranżcje okapów jakie robi firma VDB Polska ( www.vdbpolska.pl ). Mają dużo nowatorskich, ciekawych designów, które świetnie pasują do nieco bardziej nowocześnie urządzonych kuchni. Na przykład cała seria Wetro to głównie hartowane szkło, intensywne kolory (20 do wyboru) i interesujące kształty. Jest z czego wybierać.