Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniony przez dziewczyne

JAK TAK MOZNA LUDZIE ???? PRZECIEZ TO GORSZE NIZ EKSTERMINACJA !!

Polecane posty

jak mozna odrzucac kogos ze wzgledu na to ze jest sie grubym ??? tak mi powiedziala dziewczyna - JESTES FAJNY ALE GRUBY I TO CIE PRZEKRESLA... przeciez za trawienie, przemiane materii nie odpowiada sie, nie ma sie na to wplywu wiec jak mozna tak komus powiedziec ?? czy ona nie miala serca ? nienormalna ?? zastanawiam sie bo na prawde mnie to zabolalo :-(

Gość SALOME W NOCY
Nie pitol tu o trawieniu, tylko weź się za siebie i już. Tłumaczysz się jak większość grubasów, więc albo poszukaj innej, której to nie przeszkadza, albo coś zmień. Ja np. nie toleruję ludzi z zaniedbanymi zębami. NIC ich nie tłumaczy, absolutnie nic!

Gość za trawienie
nie ale na silownie chyba mozesz pojsc.albo pobiegac itp.wtedy zadna ci tak juz nie powie:)

Gość jak to nic
a to że sątę złośliwe bakterie i że borowanie boli???:D:D:D

najlepiej kogos wyzwac a nie prtobowac go zrozumiec... zachowanie godne prostaka z zawodowki zakompleksionego ktory dowartosciowuje sie wyzywajac innych i popelniacie jeden blad - jesli TY mozesz schudnac nie oznacza ze ktos inny tez latwo moze schudnac. !!! nie mozna tak porownywac a jesli ktos tak porownuje to jest nienormalny i niereformowalny

Gość jak to nic
a to że sątę złośliwe bakterie i że borowanie boli???:D:D:D

Gość puknij sie w czub
ruszyc dupsko a nie pierdolic,tacy sa wlasnie faceci,chcieli by modelke,ale zeby sami o siebie zadbac to nie bo po co

Gość kiełbaska z nutellą
Borowanie nie boli:D Słuchaj, Ty Autorze biedny grubasku! Ja tez jestem gruba i co z tego? Raz chudnę, a raz nie! Ale mam bardzo szczęśliwą rodzinę i sama też jestem szczęśliwa, nie biadol, zgłoś się do bariatry i zacznij sie leczyć. I już!

Gość jak to nic
to idź do spedjalisty od żywienia-dietetyka "wydatek któóry sie opłaca" i nie stresuj się tak rilaks bejbe:D:D:D

Gość za trawienie
to albo sie za siebie wez albo dalej bedziesz sie tu zalil.nikt nie chce slyszec takich rzeczy ale jaki ci to przeszkadza to zrob cos z tym.ciezko ci schudnac to wloz wiecej wysilku a nie marudz ze takie to niewykonalne

Gość jak bardzo jesteś gruby
podaj swój wzrost i wagę, no i wiek

Gość zqzq
Nie o tuszę tu chodzi. Po prostu nie zakochała się w Tobie. A znalazła byle pretekst, może i nie na wygórowanym poziomie. Gdyby się naprawdę zakochała nie patrzyłaby na wagę. Wtedy nie patrzy się na nic. Mogła jednak nie mówić tak dobitnie,wiedziała, że Cię to zrani a jednak tak powiedziała. Może jednak nie była to dziewczyna dla Ciebie. Znajdź wartościowszą.

mam 27 lat 177 cm 110 kg

Gość Kamelia...
Ja mam wśród pzyjaciół dwóch grubszych-fajni są,ale szczerze nie związałbym się z nimi-piszesz,że na przemianę materii nie ma się wpływu,ale na pociąg sexualny też w związku powinno ikrzyć...a takie ciało mnie nie pociąga-wiem,że wygląd nie jest najważniejszy ale oprócz tego,że ma się z kimś dobry kontakt powinno też być to przyciągnie-może ona też tak ma jak ja i nie chce Ci robić nadzieji...

no, trochę dużo, masz na zbyciu jakieś 20kg. A tyle na pewno mógłbyś schudnąć. Ktoś tu wcześniej powiedział i miał rację, że kiedy ktoś się zakocha to nic nie przeszkadza. Poszukaj innej dziewczyny, wartościowszej, bo ta była nie dla ciebie, a pewnie i dla nikogo, skoro potrafiła tak bardzo nie liczy się czyimiś uczuciami.

Gość nie narzekaj
dziewczyna kolegi zakochala sie w nim jak wazyl 120 kilogramow przy wzroscie 1.80. byli razem pare lat az w koncu on sam doszedl do wniosku ze schudnie bo glupio wyglada (a od dziecka byl paczuszkiem) udalo mu sie schudl prawie 40 kilo i teraz wyglada jak ciasteczko. chodzi na silownie a poza tym jak twarz mu wysmuklala to wyglada duzo przystojniej. wniosek z tego taki ze jak sie chce schudnac to sie da :D a jak dziewczyna pokocha cie takiego jakim jestes to napewno bedzie to szczere uczucie

sek w tym, ze ona bardzo mi sie podoba... atrakcyjna dziewczyna... dlaczego nie moge byc z kims na prawde ladnym ?? a co do sachudniecia to mi kiedys jedna dziewczyna powiedziala NIE ODCHUDZAJ SIE BO PO CO ? Z GOWNA BATA NIE UKRECISZ i jak tu wierzyc w siebie ? :-(

Gość obababa
Odrzucony, typiara brzydko Ci powiedziała, ale rzecz w tym, że nie wszystkich pociagaja faceci, czy kobiety przy kości, czy otyli: ja osobiście mam słabość do chudzielców i nic na to nie poradzę;) i zazwyczaj się takim podobam. Parę razy startowali do mnie naprawdę mili, inteligentni i uroczy faceci, ale mieli brzuszek, buźki jak pyzy i nawet nie próbowałam, bo szkoda ich było. Pociągu fizycznego nie przeskoczysz. Co z tego, że cudownie się rozmawia i czas spędza, ajk dotyk tej osoby nie wzbudza w tobie dreszczu, podniecenia... c'est la vie...

Gość lasencja w miniuwce
sluchaj kolo, jestes gruby to startuj do tlustej laski na taka zaslugujesz hoc niewiem czy taka cie zechce bo takie takze chcom miec fajnych facetuw wiec albo shudniesz albo poozostanie ci reka do konca zycia malenki

a ja nie lubię kościstych chudzielców, ale i zbyt grubi też mi sie nie podobają, dlatego napisałam, że wystarczyłoby stracić 20 kg. Facet musi mieć trochę ciała, żeby było do czego się przytulić :D

Gość zqzq
Zraniony! Myślałam,że jesteś favetem na poziomie. Ale sam powiedziałeś: Dlaczego nie mogę być z ładną dziewczyną? Ona jest atrakcyjna. Skoro "lecisz" na wygląd to nie dziw się,że i ona na wygląd patrzy. Myślałam, że wymienisz jakieś cechy jej charakteru, a Tobie o wygląd chodzi. Przykra sprawa.