Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tapasia

TANIE TAMPONY

Polecane posty

Gość tapasia

Czy warto kupować, tzn. czy nie są jakieś szkodliwe takie tanie tampony wyprodukowane dla jakiejś sieci supermarketu czy drogerii? Są one duuuużo tańsze od tych firmowych (OB, Tampax, Bella, RIA).Tylko czy są warte cokolwiek?

Ja używam takich Rossmanowych i są ok, no i tanie. Nie pamiętam jak się nazywają, ale chyba facelle czy coś takiego. A niby dlaczego mają byc szkodliwe??????

Gość tapasia
włąśnie mam zamier te kupić (te rosmanowskie, ewentualnie biedronkowe). o szkodliwość to tak tylko pytam, a jakie są? wygodne, nie przeciekają szybko?

Gość wiolaj
Te rossmanowskie są o.k ja tez używam i nie narzekam, jak rozmiar dobierzesz dobry to nic nie przecieka

Szczerze mówiąc, to nie mam porównania z innymi, więc nie wiem czy są lepsze, czy gorsze. Dla mnie są ok. A co do przeciekania, to tutaj chyba ma znaczenie rzeczywiście rozmiar. Na bardziej \"obfite\" dni mam większe, a potem te mniejsze i jest dobrze :)

Gość ja tylko OB
ja też na początek większe, potem mniejsze - ale te tańsze są po prostu mniej chłonne i po godzinie mi przeciekały gdzie przy ob mogłam spokojnie 3 godziny mieć i nie przeciekł

Gość kiedyś OB
Kiedys używałam tylko OB, potem raz kupiłam Bellę i stwierdziłam, że niczym się nie różnią. Po co przepłacać za markę i opakowanie. Potem zaczełam używać tych rossmanowskich i tych nowych rossmanowskich Facelle. Wszystkie są równie dobre poza tym te z Rossmana są nawet w opakowaniach po 64 szt. Kupuję takie opakowania i nie muszę się wiecznie martwić czy mi wystarczy i kupować co miesiąc....Naprawdę warto. Ostatnio płaciłam chyba ok 15 zeta....

Gość a ja poszlam do gina
pierwszy raz w zyciu (mam 18 lat) tak zeby miec zglowy, jestem dziewica, nigdy nie mialam zadnych problemow, stanow zapalanych a okazalo sie, ze mam nadzerke :-O lekarz mowi, ze na 90% z powodu stosowania tamponow (przestrzegalam zasad higieny, zmienialam co 3-4 godziny, nie uzywalam na noc) czy ktoras z Was tez miala taki przypadek lub slyszala o czyms takim?

hmm chyba nie odwazyłabym sie na takie tansze..wole sprawdzona marke w tym przypadku:) byc moze tansze nie znaczy gorsze ale ja tego tym razem nie chce sprawdzac ;)

Gość bratowa siostry
ehhhh...w koncu to nie majatek, mozna sprobowac na wlasnej, ehhh, chcialam napisac skorze ;)

ja uzywalam ob dopoki nie znalam biedronkowych. Sa jak dla mnie ok, szczerze to nie różnią się jakoś specjalnie, no tylko cena:)