Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusinka

Kto ma najwiecej dzieci?

Polecane posty

Gość chyba chodzi
chyba chodzi o to kto na Kafe ma najwięcej dzieci...........

Gość a moja sasiadka
mylisz sie kazdy ma tyle dzieci ale nie te panie które robia tu zawody jakbys poczytała czasem to pisza gdzie indziej wiedziałabys ze wpadki zaliczyły i sa dumne z tego powodu Giertych im to wynagrodzi Ktos musi rodzic aby nie rodzic mógł ktos

ej, wg mnie dyskusja troche bez sensu.tym bardziej ze nawet stosujac antykoncepcje mozna zaliczyc \"wpadke\", znam pare takich przypadkow,wiec nie uogolniajmy. wedlug mnie taz kazdy ma tyle dzieci ile chce miec i nie powinnismy sie do tego wtracac.a giertych to cwok i watpie zeby mial wplyw na liczbe dzieci w rodzinach :O

Gość zdech pies
dzieki bardzo, z powodzeniem stosuje od 8 lat.swoją wszechwiedzę zostaw dla innych.. moja siostra zaszla w ciaze(blizniacza!) mimo regularnego przyjmowania cilestu, kumpeli pekla prezerwatywa i ma dzis synka a moja szwagierka od chyba jakis 6 lat stosuje NPR i ma tylko jedno PLANOWANE dziecko. i co, lyso?

Gość a moja sasiadka
prezerwatywa i cilest nie sa metoda to chyba kazdy wie ze to metody dla licealistów a tu ponoc same uczone i mądre niezmiernie ciekawe co nie?

do >> a moja sąsiadka > mysle ze powinnas byc swiadoma tego, ze jesli bede kasowac twoje pomaranczowe posty po 20 ostatnich mozesz rowniez stracic troche wiecej swojej \" tworczosci na kafeterii \" . Mysle ze wiesz o czym mowie . Decyzja nalezy do ciebie czy warto nadal pisac w takim stylu . Pozdrawiam

Gość zdech pies
ta, dla ciebie pewnie najlepsza metoda anykoncepcji jest skrobanka albo spirala :/ ktora wiadomo jak dziala..eh,szkoda z toba gadac.ide uprawiac seks.i nic ci do tego czy zajde czy nie

Gość a moja sasiadka
ale cilest modesso jest na serio przezytkiem i wcale mnie nie dziwi ze zachodzi kto s po nim w ciaze Moja kolezanka wpadła na cilescie i zartowała ze dziecko nazwie Celestyna

Gość a moja sasiadka
miłej zabawy i uwazaj!!!!!!!

Też wpadłam na cileście:P To mi powiedzieli, że zażywałam raz w tygodniu albo rzadziej (czywiście tu na forum:D) Wpadłam teraz, trójka była planowana. | początku był szok, ale to prawda, że ciąża to kres, żeby oswoić się z sytuacją. Tzn ja szybko się przekonałam. W sumie dzięki dziewczynkom z topiku, który teraz się nazywa \"DOŚWIADCZONE MAMY (..) Stałam na rozdrożu i prosiłam o jakiś znak. To zaszłam w ciążę. Nie będę tłumaczyć szczegółów, ale wiem, że to dziecko było mi pisane:P A jak się urodzi dziewczynka to już w ogóle będzie super komplecik:P Oczywiście syn będzie równie mile widziany, ale chyba dużo mam tak po cichu marzy o konkretnej płci i nie uważam, że to coś złego. Co do tego, że muszę mieć tyle dzieci - znam mnóstwo kobiet, które bez mrugnięcia okiem skrobanki traktują jak ja wizytę u kosmetyczki:o Wiem gdzie można zrobić i za ile. Więc niech mi nikt nie pieprzy, że jestem zmuszona do tej sytuacji, bo gdybym była inna to zrobiłabym jak one. Po prostu uznała, że mi się aborcja należy bo cilest zawiódł. A taka myśl mi nawet przez głowę nie przeszła. Kocham moje dzieci najbardziej na świecie. Moja ciocia, która dzieci mieć nie może mówi, że mając takie dzieci jak moje wcale się nie dziwi, że cieszę się z czwartego:D I cieszy się, że będzie miała jeszcze jedno do rozpieszczania. Bo co z tego, że z wujkiem mają prawie 5 tys na miesiąc. Ile można przejeść, ile ciuchów można kupić, ile można zwiedzić? Przychodzi wiek (tak mówi moja ciocia), że już nic człowieka nie cieszy tylko się zastanawia po co to wszystko? Dla kogo? Własnościowe mieszkanie, okazja na zakup domu - ale po co? Mają kasę i w sumie to są szczęśliwi tylko dlatego, że mają przyszywane wnuki (ciocia to siostra mojej mamy) Od małego z ciocią miałam lepszy kontakt niż z mamą, teraz moje dzieci też mają z nią swoje tajemnice, miejsca w które jeżdżą, wcale się nie obrażam, że ciocia nie przyjeżdża do nas tylko do dzieci i wcale tego nie ukrywa. Dzieci to szczęście. I tej wersji będę się trzymać:)

Miałam się nie wypowiadać, ale skoro pomarańczka mnie wymieniła, to niech będzie. Mam 5 szczęśliwych dzieciątek i niedługo będzie kolejne. Nie będę Wam tłumaczyła czy to wpadka, czy przy tabletkach bo to nie jest ważne. W każdym bądź razie nie potrafiłabym żadnego usunąć i nie chodzi tu o wyznanie i o wiarę, ale o moje własne sumienie, nie potrafiłabym z tym funkcjonować. Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie.

paniusiu od sąsiadki średniowieczem to od ciebie bije skoro nie potrafisz zrozumiec,że sa rodziny,które chcą miec 5 albo 6 dzieci i stać ich na ich wychowanie i co ty z tym giertychem? mnie on nic nie dał,to mój mąż pracuje,żeby utrzymać rodzinę a jakbym miała liczyć na pomoc naszego kochanego państwa to by mnie chyba na świecie już nie było,wszystko co mam zawdzięczam sobie i mojemu mężowi znam dziewczynę,która ma syna i za sobą 3 albo 4 skrobanki i uważasz,że nie jest średniowieczna babą bo ma tylko jedno dziecko? w czym ona wg ciebie jest lepsza od mam wielodzietnych ? będąc w ciąży z moim pierwszym dzieckiem poszłam szczęśliwa na wizytę do gina a ona do mnie z tekstem :\"i co chce pani to dziecko urodzić?\" -zatkało mnie tak,że mało co z fotela nie spadłam ale widocznie ta wykształcona ,inteligentna kobieta uważała,że nie powinnam mieć dziecka :o wg -a moja sąsiadka -jestem średniowieczna babą-niech jej będzie ale ja jestem w stanie zrozumieć wszystkie kobiety i te co mają jedno dziecko i te,które nie chca ich mieć wcale to są ich wybory i nie mnie ich oceniać a tym bardziej krytykować

Dziewczyny -gratukuję odwagi i wieeelkiego serduszka:) Dużo szczęścia dla Was i waszych dzieciątek.🌻❤️🌻 Zosiu5-ogromne gratulacje.Czekamy na szósteczkę-wiesz już kto to będzie? a słów takich ludzi jak a moja sąsiadka nie należy słuchać a tym bardziej się nimi przejmować;) Swoją drogą pewnie jest ugrzecznioną mamusią kiedy pisze pod swoim stałym czarnym nickiem... No i jak bardzo spokorniała po uwadze Modessy.........śmieszne.

Słonko, faktycznie pamiętam, tyle że tamten temat dawno, dawno temu padł, prawda? Pozdrawiam.

Gość mmmmmmmmm

chyba na topiku, \"... mamy wielodzietne\" było przyjemniej ;) Zosiu, kiedy przyjdzie czas na zmianę niku na zosia6? -gratulacje!

Mamo 3, Zosiu, Barbamama - chyba nic dodać już nie trzeba! Serdecznie pozdrawiam!

Gość ja ma 5 dzieciaczkow ale sie n
ie ujawnie bo mnie zbesztacie...Bo wy tak lubicie, chwalic tych co stosuja aborcje a besztac super mamy

Maju, ja też mam Kubusia z 2000 roku, z 2004 roku mam Kacpra. Pozdrawiam.

Zosiu, pamiętam, że w tamtym roku Kubuś byl na topie :). Bardzo lubię to imię. Wiesz już teraz, jakiej płci jest dziecko?

Gość zakwalifikowana ona
now iem...ale oni akurat przyszli ma na mysl:)

Maju, będeę prawdopodobnie wiedziała jutro. Przynajmniej chcę wiedzieć, żeby pokupować ubranka bo wszystko oddałam po swoich.

Gość Mamusia siódemki
Ja was przebiję: mam siódemkę!:D Mateusz 13 lat Laura 10 lat Pola 8 lat Jurek 5 lat Antek 3 lata Janek 1,5 roku Julka miesiąc

Gość mamusiu siódemki
serio? a pisujesz tu? na kafe?

Jejku-no to masz wesolo:D A mamusiu siódemki-zdradź tajemnice -jak sobie radzisz z taką gromadką? Zwłaszcza z tymi od miesiaca do lat pięciu? Pozdrowienia🌻i ...podziw;)