Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moamła

POLECCIE TANI I ŁADNY PERFUM

Polecane posty

Gość moamła

Gość co to jest perfum

Gość fkfkfkf
Laska, PERFUMY!!!!!!!!! Tak się mówi u ciebie w domu?

Gość tani i ładny się wyklucza
bo tani krótko trzyma, więc jak dla mnie szkoda kasy - lepiej kupić droższe bo dłużej trzymają i nie wylewasz ich tyle na siebie, więc starczają na dłużej:)

Gość moamła
no PERFUM, a co? nie znacie taniego i ładnego?

Gość polecam_____
ELIZABETH ARDEN, SUNFLOWER :) 🖐️

Gość moamła
ni mam kasy na droższy, a perfum mi jest potrzebny na sobotę, jakiś ładny i nie drogi

Gość moamła
u mnie się tak mówi! Mówi się PERFUM! I proszę o trochę kultury i nie wyzywanie innych! Zgłaszam to do modernatora.

Gość fkfkfkf
Ucz się dziecko, ucz, wiedza to potęgi klucz, a nie zgłaszaj do moderatora. I słuchaj co ci ludzie mówią. Bo tak oto dowiedziałaś się, ze nie ma takiej formy jak perfum, a jak jej użyjesz w sklepie, narazisz się na śmieszność. Tak samo chyba nie zyskasz w oczach owego lekarza, co ci się tak podoba. I nie podawaj oargumentu, że tak się mówi u ciebie w domu, bo z całym szacunkiem wobec Twoich rodziców - nie najlepiej to świadczy o ich wykształceniu i horyzontach.

Gość moamła
no u nas tak się mówi, taka jakby gwara, i proszę się podemnie z jakims lekarzem nie podszywać!!

Gość fkfkfkf
Ale jesteś panna na ogólnopolskim forum. Gwara to ładne rzecz, ale trzeba wiedzieć kiedy można się nią posługiwać, a jakie styuację wymagają języka ogólnego. I nie rzucaj się dziecko, tylko przyjmij do wiadomości, że wywołujesz wesołość tym perfumem.

Gość fajne to ale nie
nie czaje watku z lekarzem? o co chodzi?

Gość moamła
Nie rzucam się, ale nie mogę zrozumieć waszego braku tolerancji i stosowania odrazu wyzwisk.

Gość fkfkfkf
Może nick był jakiś bardzo podobny, nie będę się upierać. Tamta zresztą dziewczyna twierdziła, że jest po studiach.

Gość moamła
ja nie jestem po studiach (mam nadzieję że jeszcze nie), jestem dopiero w 3 klasie liceum

Gość moamła
no to jaki perfum polecacie?

Gość dobra no juz laska
przestan sie rzucac-dowiedzialas sie, ze mowi sie perfumy a nie perfum wiec zaakceptuj zarowno te forme nasz brak tolerancji to na dobre ci wyjdzie przy zdawaniu matury :-P Co do tematu-nie bede wredna suka i cos zaproponuje- Mel Merio z Rossmanna -cena za 50 ml cos kolo 22 zl, trzyma sie dlugo, ma 2 przyjemne wersje i jak na kieszen licealistki powinno satysfakcjonowac za chwile odezwa sie snobki, ze tylko Dior za 300 zeta a tanie smierdza ruskim spirytusem z bazaru-od razu odpowiadam, ze mam i tadorgie markowe (Dolce vita) i tanie (C-Thru) i prawdziwa klasa kobiety jest uzywanie wszystkiego w odpowiednich ilosciach i momentach, pozdrawiam

Gość moamła
fajnie, tylko że u mnie w mieścinie nie ma Rosmana, jest w wiekszym miasteczku obok, ale bilet do niego kosztuje 7 zł ulgowy w jedna stronę. Więc jeśli perfum kosztuje 22 zł + 14 zł za bileciki to nie wychodzi tak tanio. Może faktycznie poszukam czegoś u mnie na bazarku...

Gość Idiotka jakaś
wszyscy jej pisza ze mówi sie perfumy a ona z uporem maniaka nie chce się nauczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dobra no juz laska
jestes niepoprawna i kiedys zaplacisz za to sporym upokorzeniem-moze wlasnie na tych studiach, o ktorych mowilas :-O cecha istot inteligentnych jest uczenie sie...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aha czyli mam rozumiec ze wiecznie siedzisz na wiosce i nigdy do miasta nie jezdzisz

Gość moamła
oj przestańcie już z tym! Co za róznica Perfum czy perfumy! Ważne aby były tanie i ładne! Nie muszą długo pachnąc bo bedę miała możliwość cvzęsto się psiknąć. A co do miasteczka, to owszem bywam tam czasem, ale rzadko, bo niemam pieniędzy na bilety, a moi rodzice nie są bogaci i staram sie ich nie naciagać.

Gość skoro jest bazarek
to będą i perfumy - chodzi mi o imitacje znanych firm. Pani sprzedająca na pewno ci poleci, który się w miarę długo trzyma - ja osobiście polecam j'adore diora, miracle i cool water, ale tak naprawdę to rzecz gustu. Tego typu perfumy kosztują około 20 złotych więc nie powinno być to ruiną dla kieszeni, a pachną często naprawdę długo. Oprócz tego rozejrzyj się może za takimi minimini buteleczkami - wyglądają troszkę jak długopis ;) z oryginalnymi perfumami. Cena chyba podobna, jest ich mniej no ale lepsza jakość. Coś na pewno dla siebie znajdziesz :)

Gość o kurna
up

Gość dzizzasss..........

Gość tutaj jestes anonimowa
ale ludzie na studiach ci nie przepuszcza i nazwa glupim wsiokiem bo co to za roznica perfumy czy perfum? inteligentna dziewczyna czy glupi wsiok? :-O

Gość majamała
no faktycznie chyba ta dziewczyna nie widzi różnicy między Perfum a perfumy, no ale cóż nie wszyscy są inteligentni... i nie wszystkim dane jest skończyc studia... a co do ładnych i tanich PERFUM to polecam "Być może" z kiosku za ok 4 zł, malutki flakonik.

moamla z bazarkowych polecam gabriela sabatini magnetic kosztuje ok 20 złotych i NAPRAWDĘ zapach się długo utrzymuje pozdrawiam.

Gość słabo mi..
jeszcze na dodatek "pachnąć"..To chyba jakaś prowokacja..