Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diablicanielica

Drogie panie jakie doświadczenia z obrzezanymi facetami???

Polecane posty

Gość diablicanielica

jw.

Gość Agusieńk
mój mąz jest obrzezany i oboje sobie chwalimy:D jak bedziemy mieli synka to też go obrzezamy :)

Gość kamilaaaaa
ladniutko, czysciutko, pachnaco. ;p

Gość jak najbardziej pozytywnie
a jak przyjemnie robi sie loda:)

dokładnie! i bez zadnych zbędnych i nieestetycznych nadmiarów skóry. hehehe bez czapki mu bardziej do twarzy:D:D:D

Gość super super
ja sobie bardzo chwale, bardziej nie tych, ktorzy nie sa obrzezani :)

to że lubie coś innego wcale mnie nie czyni debilem. wręcz przeciwnie- zastanowiłabym sie nad tym kim Ty jestes

Gość diablicanielica
Ciekawy 22- można wiedzieć czemu reagujesz agresją? pewnie masz ogromne( albo raczej malutkie ;p) kompleksy. Nawet dyskusji prowadzić nie potrafisz przykre i żałosne...

Gość diablicanielica
mój chłopak obrzezany był z powodu stulejki i ja uważam, że tylko na dobre mu wyszło. Nie znałam go przed zabiegiem, ale nie wyobrażam sobie żeby całować, czy pieścić penisa z napletkiem- no nie podoba mi się i tyle :) Ten jest taki czysty, higieniczny i śliczniutki po prostu. Chociaż on bardzo wstydził się jego wyglądu, dopiero po dłuższym czasie udało mi się zwalczyć tę jego wstydliwość. Obrzezanie- Wielkie TAK !!!

Gość Ciekawy22
ja też mam stulejkę , ale nigdy nie dął bym sie obzezac...miałem kiedys chłopaka-żyda i strasznei odrazające tio było jak mu obsmyczałem lunete :O

Gość PISSFAN
Witam i pozdrawiam,to musi bc fajna sprawa taki penisek.Gdzie mozna usunac napletek i jak dlugo sie goi?

Gość facet_zwykły
ja twoja żona znajdzie tu twoje ogłoszenie to odgryzie ci bezpłatnie. I bez znieczulenia :classic_cool:

Gość diablicanielica
Pissfan, nie wiem dokładnie jak to wygląda, ale mój chłopak najpierw wybrał się do urologa, no ale on miał wskazania ku temu... A Ty jeżeli chcesz to zrobić dla swojej przyjemności, to wpisz w wyszukiwarkę hasło "obrzezanie" i pojawią Ci się adresy klinik, które wykonują taki zabieg. pozdrawiam :)

Gość diablicanielica
gojenie to sprawa indywidualna, najgorsze jest kilka pierwszych dni... Mój chłopak po tym jak zobaczył swojego członka pierwszy raz po zabiegu, zemdlał bo takiego szoku doznał ( ładnie to nie wyglądało ) :) A tak całkowicie zagojone jest w ciągu ok. dwóch miesięcy.