Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce być kochanką

DO ŻON

Polecane posty

Czy zgodziłyście się na powrót męża, który rozstał się z kochanką?

mam taki problem, mąz bardzo nalega, ale ja chyba już nie mogę

żadna nie miała takiej sytuacji, co zrobiłyście?

Gość takie jedno słoneczko...
to zależy czy nadal go kochasz czy nie ? i czy potrafisz wybaczyć ?....bo zapomnieć się nie da ...a jaką masz gwarancje że nie znajdzie sobie innej albo wróci do tamtej ? że Ty nie przerodzisz się w szpiega i będziesz go sprawdzać aż do ołędu? nikt tutaj moja droga za Ciebie decyzji nie podejmie ....bo nawet jak którąś coś takiego spotkało to każdy człowiek jest inny i kieruje się w życiu innymi sprawami ....a to dla dzieci ...a to nie umiem być sama ...a to kocham go nadal itd.... zastanów się weź wszystkie za i przeciw ...może nie warto marnować życia ? ...a może warto dać szansę ? to Ty znasz swojego męża więc Ty musisz wiedzieć co jest teraz dobre dla Ciebie pozdrawiam

Gość wiec moze ja cos powiem
w moim przypadku bylo tak, ze wrcilam, bylo dobrze, ale po pewnym czasie pojawila sie nowa kobieta. Ale to bylo w moim. U mojej znajomoej znowu powrot dal wiele radosci, do dzis sa szczesliwym malzenstwem!!! Wiec roznie bywa...

Gość wiec moze ja cos powiem
w moim przypadku bylo tak, ze wrcilam, bylo dobrze, ale po pewnym czasie pojawila sie nowa kobieta. Ale to bylo w moim. U mojej znajomoej znowu powrot dal wiele radosci, do dzis sa szczesliwym malzenstwem!!! Wiec roznie bywa...