Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajeczka

Nie moge znalesc sobie faceta..........

Polecane posty

Tak sobie dzis pomyslalam, ze cos jest nie tak ze mna. Nie moge znalesc sobie faceta, pomimo tego ze bardzo im sie podobam.Podobno jestem ladna, madra i takie tam.Jestem samodzielna.Mam synka............moze dlatego oni boja sie zwiazac ze mna?

wcale nie bajeczka, powaznie, mam chyba jakiegos pecha w zyciu.Chyba jakis dól mnie dopadl, wkolo sami szczesliwi ludzie, a ja ............

nikt normalny nie będzie wychowywał czyjegoś bachora:-O a właśnie gdzie tatuś tego szczyla???

Gość erocco
ja mam to samo, pełno zachwyconych facetów, a do zwiazku nikt.. Tez mam corke. jestem niezalezna, samodzielna,... Moze tu tkwi sedno sprawy...?

Gość erocco
a ciebie juken kto wychowywał..? bachorze ty beznadziejny...

Gość erocco
juken , zycze ci żebys zmajstrował dzidziusia.. z całego serca!!!!

Gość erocco
to gratuluje dziecku tatusia....

Do juken. Twoje słownictwo jest godne pozalowania , spadaj z mojego topiku.Nie mam ochotyb z toba pisac, gardze takimi ludzmi za to jak mowia. Mój syn ma ojca i pomaga mi w wychowywaniu, tylko nie jestesmy razem. A ja nie szukam ojca dla mojego dziecka tylko faceta z ktorym moglabym byc

nie musisz :) aby matka była normalna i nie kurwiła sie na boku :classic_cool:

Gość erocco
jasne, tatus niech sie kurwi za dwoch.... łahahahahaha Bajeczka, sorry, że przez chwile sie znizylam do poziomu tego szczyla...

po przeczytaniu twoich wypocin nie mogę przestań się śmiać z twojej głupoty :classic_cool: tak jesteś wspaniałą i idealna tylko masz jedną zasadniczą wade: jesteś kretynką :) a topik opuszcze kiedy mi sie spodoba :classic_cool:

no tak kobietki zdradzone przez faceta teraz plują jadem i sie złoszczą buhahhahaha frustracja???

Gość erocco
tak, frustracja jak sie widzi takie kreatury jak ty... czlowiek traci wiare... idź posmierdziec gdzie indziej, ładnie prosimy.

Olejmy tego kretyna to moze sobie pojdzie. Erocco mysle ze oni chyba boja sie silnych i nie zaleznych kobiet.

prosi to sie świnia, chociaż co ja widzę dwie świnie!!! no tak proście sie dalej :classic_cool: mój błąd tracisz wiarę bo nie starcza ci rozumu aby zrobić coś po ludzku :-O

Gość ech juken.....
to twoje wypociny są żałosne i jeśli myślisz, że jeśli użyjesz paru przekleństw, albo innych nieadekwatnych słów to ktoś poczuje się dotknięty, to się mylisz tak naprawde to wszyscy mają gdzieś twoje zdanie, wiec daj sobie spokój

Gość erocco
a ja mysle Bajeczka ze jednak sek tkwi w dziecku.... niestety, mam takie wrazenie..

Gość erocco
juken... tam sa drzwi.. papapa...

Wiecie czemu on taki sfrustrowany? Ano dowiedział się od ojca ,że gdyby ojciec wiedział co z niego wyrośnie ,to zamiast bzyknąc w tym czasie jego matkę,to zwaliłby konia i poszedł na ryby :) I to tyle w temacie tego gimgówna z f-23. Przepraszam za słownictwo ale jest ono akurat w tym momencie stosowne :)

Boją? No proszę cię :O Stereotyp, czy głupota? Bardziej nie mają ochoty wychowywać Twojego dzieciaczka... Kilka moich \"dzieciatych\" koleżanek właśnie tak miało... Jedna \"zostawiła\" dziecko rodzicom i lata za chłopem. Powiedział, że chce ją, nie jej dziecko :O Jednak życzę powodzenia w poszukiwaniach :)

\"boja sie silnych i nie zaleznych kobiet\"----> ulubiony tekst zadufanych w sobie ćwierćinteligentek i ortodoksyjnych pustogłów wpierw spójrz na siebie a potem mów że coś z resztą nie w porządku :P

Gość erocco
xyzed, brawo... ! cmok ! ha ahahahahahahhaha!

xyzed---> dobrze że twoja matka poznała tego studenta z nigierii bo inaczej nie mial bym okazji z toba popisać :classic_cool:

choć można też sie zastanawiać czy też nie musisz szukać ojca w okolicznym kółku rolniczym :P