Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe jarmarki

Czy to ze jakas dziewczyna sypia z kims sporo starszym od siebie

Polecane posty

Gość kolorowe jarmarki

...moze miec wpływ na jej psychike??? dodam ze dziewczyna jest młoda i to jest jej pierwszy partner, ona cos do niego czuje ale wie ze on do niej nic prócz tego ze moze bzykac młode cialko. Jaki moze to miec wpływ na nią??

Gość kolorowe jarmarki
prosze o pomoc...

To akurat nie zalezy od wieku partnera - wazne ze ma swiadomosc tego, jaki on jest reszta zalezy od niej, jej nastawienia i psychiki. Jak wie, ze z jego strony chodzi JEDYNIE o seks i jej zalezy jedynie na tym samym to da sie przezyc-gorzej jak sie kobieta zaangazuje niepotrzebnie

Gość kolorowe jarmarki
ona sie juz zaangazowała i twierdzi, ze czuje sie fatalnie bo wie ze to sie skonczy.....

Gość WULGARIA
MOŻE MIEĆ PÓŹNIEJ ZJEBANĄ PSYCHĘ.

Gość kolorowe jarmarki
ale dlaczego i jak zjechana??? co to znaczy konkretnie??? co sie moze z nia dziac??

Gość Do kolorowe jarmarki...
lepiej z tym skoncz dziewczyno, za nim bedzie za pozno. Radze sie zbytnio nie angazowac, bo bedziesz cierpiec........

Gość kolorowe jarmarki
ale to nie o mnie chodzi...tylko widze co dzieje sie z ta dziewczyna..

hmm...chociaz z drugiej strony to roznie bywa - miałam podobny przypadek i jak zauwazyłam ze zaczynam sie angazowac, to sie odsunełam od niego i wtedy zaczał o mnie zabiegac itp...nie minało wiele czasu jak bylismy para i trwało to pare dobrych lat ale to nie jest nagminne jak mysle;-)

tak trzezwo patrzac na całą sytuacje, to starałabym sie to zakonczyc - jesli facetowi chodzi tylko o seks a kobieta zaczyna sie angazowac to robi sie mało ciekawie jednak

wiesz ona wie, ze jak bedzie przechodzic przez jezdnie nie na pasach to moze ja auto przejechac wie o tym a mimo to przechodzi mowiac a przjedzie a moze nie to samo z ta kobietą, wie ze on jej nie kocha a zatem jest swiadoma tego, ze juz tak zostanie lub ze moze cos sie z mieni, ale raczej nie. Bo albo sie ludzie zakochuja od razu albo wcale. a zatem nie mozna za kogos brac odpowiedzialnosc np za te kobiete... wie co robi. jets dorosła i sama decyduje