Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANKA12345

czy 5500 zł za 6 koronek to drogo

Polecane posty

Gość do kirey...........
najlepsze opinie ma kurzawa..., nie rob jaj z ginekologiem ja tez tak chodzilam i zrobila mi sie torbirl ok 8 cm i wylądowalam w szpitalu:-(

wiemmm że ja durna a le się wstydze (to dopiero nie?!) jajniki od miesięcy nie dają mi spokoju i podbrzusze boli (zmiana tematu he z zębów na ginekologie no i to że ktoś ten topik załażył amy zmieniamy)sooorki

Gość do kirey...........
torbiel ...zrob cytologie , usg dopochwowe , usg piersi...

Gość do kirey...........
to nie zartuj , marszem do gin ,jest jeszcze taki ginekolog nazywa się glaz (junior bo syn) , jak pojdziesz do niego to ataku smiechu dostaniesz zero stresow caly czas sie wydurnia

dzięki to ja ide na strone kurzawy coś sie dowiedzieć i dzieki za wszystko narka pozdrowionka z polic EH PANICZNIE BOJE SIĘ GINEKOLOGA to trzymaj sie jeszcze raz dzięki kurcze nie moge spać no

Gość do kirey...
ok , w razie czego podnies topick papap powodzenia!

głaz tak coś słyszałam on chyba przyjmuje w szpitalu tak? ja pikole kto mnie wesprze chyba wybiorę się z meżem bedzie mi razniej.

ok jak dojdzie do spotkania z ginem dam znać zimne poty mnie oblewaja papa

Gość kirey mlody glaz
pamietaj bo jest i stary ojciec , glaz junior , jest super , pomysl i wybierz , jezeli glaz przyjmuje w policach to super ,ale teraz i kurzawa i niedzielski wszyscy beda w policach , bo przeniesli z uni cala porodowke do polic..tylko nie wiadomo czy przyjmuja w szpitalu...powodzenia!

dzięki bede pamietac i po napisaniu co czuje jest mi lepiej dzieki za wsparcie ide do lóza ale bede teraz mysleć

Gość kirey jak wizyta
u gin?.Sluchaj co to za nakladka zlota o ktorej ty piszesz? to nie jest czasem wklad? Bo korona porcelanowa w srodku ma wypelnienie {metal, zlto , nikiel) Co to jest ta nakladka zlota? Wklad?