Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoomaniaczka

czy wam tez sie wydaje, ze...dziwne zachowania zwierzat

Polecane posty

Gość zoomaniaczka

na poczatku chce nadmienic, ze jestem calkiem normalna, hehe:P Czy Wam tez sie czasem wydaje, ze Wasze zwierzeta to ludzie w skorze zwierzat?? Moj pies na przyklad spi ze mna w lozku, trzyma glowe na poduszcze i musi byc przykryty koldra. lubi myc zabki (psia pasta, ma swoja szczoteczke nawet), czesto lezy "kolami do gory" i rozglada sie w poszukiwaniu kogos, kto go bedzie drapal. nieobliczalny z niego facet, czy ja jestem nienormalna, ze traktuje mojego psa jak dziecko czy ktos tez tak ma?:P ps. nie jest yorkiem ani tym podobnym, jest duzym doroslym seterem chociaz ja nazywam go swoja dzidzia :P

Gość bulbulbul
ja tak mam :). Z tym, ze mam suczkę, nie psa. Ale zachowania ma identyczne jak Twój psiak :D.

Gość Sennna
Całkiem normalna to ty nie jesteś... Podszywcz też czób!

Gość jeszcze raz...
daj spokoj podszywaczom...caly urok kafe :) czasem im to fajnie wychodzi :D no np. to ze grasz z nim w warcaby bylo spoko :D usmialam sie jak dzika

:) moj pies tak samo. moja mama ja rozpiescila, pieska (sunia) je szynke, nosi sweterki, ma takie nosidelko, spi gdzie chce i nikt jej ruszyc nie moze.ma full zabawek, gryzakow, ktore walaja sie po domu.. ale za to jest strasznie pocieszna

Gość zoomaniaczka
moj tez ma pelno zabawek, kosteczek, gryzaczkow, caly dzien kreci sie wokol psa;) np nie wyjde z domu jak nie sprawdze wczesniej czy na pewno ma cala miske wody, czy niczego mu nie brakuje. kilka razy spoznilam sie na autobus, bo jak wychodzilam patrzyl takimi oczkami, ze musialam go poprzytulac bo az smutno sie robilo.

Gość zoomaniaczka
warto jeszcze w tym miejscu dodać ,że ostatnio tez sie swietnie dogaduje z gołębiami na pobliskim skwerku, mają riposty cięte jak brzytwa 🖐️

Gość też podszywacz
Podszywacz zapewnił mi chwile dobrej zabawy :D dzięki...